İçeriğe Yönlendir

Jant Ve Lastik Hakkında Yardım.


Başar Mert

Recommended Posts

Başar Mert

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim kışlık lastikleri hala çıkartamadım. Yazlık lastik almayı düşünüyorum ama biraz büyütüp 15 mi 16mı alsam karar veremedim ona göre jant alacağım fikir veren arkadaş olursa şimdiden teşekkür ederim. Baktığım bir kaç jant var ama bilmiyorum olurmu.

http://www.sahibinde...18585666/detay/

http://www.sahibinde...16606046/detay/

http://www.sahibinde...16847678/detay/

http://www.sahibinde...17282211/detay/

Kafama takılan 16 yapsam yanak çok ince olurmu sıkıntı yaşarmıyım tabi ozaman yayda takmam gerekecek :) 15 rahat olur zaten her halükarda ama görüntümü daha önemli ona karar veremedim :)

Yorum bağlantısı

Lastiği büyütüp ,yanak küçülttüğünde o araçtan konfor ve sessizlik bekleme.Her yerde tangur tungur gidersin.195-60-15 idealdir bence.Jantlardan da çok kolluları herzaman daha çok beğenmişimdir.Benim tercihim son linkteki olurdu.Ancak bunda da şöyle bir sorunla karşılaşabilirsin,kollar lastik yanaklarından dışarda duruyor ve kaldırıma yanaşmada veya bir çukurdan geçerken çizilmesi söz konusu olabilir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

1 numara büyütünce hiiçde tangır tungur olmuyo. yanak büyüklüğünden çok fazla ödün vermeyin yeter.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Teşekkürler arkadaşlar galiba burağın dediği gibi önce konformu görsellikmi onu seçmemiz lazım. 16" te 50 yanak çok tangır tungur olurmu ki 3,5 cmlikte yay taksak birine karar verip alacağım artık ya boşu boşuna kışlıklarla geziyorum onlarda özelliğini kaybedecek.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

benimde en sondaki jant modeli hoşuma gitti. Aracın rengine göre farklı renge boyanıp takılırsa hoş durur gibi.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Başar Mert

mZvUwwJ.jpg

z6jEOmm.jpg

gLmJ0hA.jpg

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var dün yeni konu açmıştım ama çıkmadı nedense anlamadım. Yönetici onayında sonra açılacak dedi onay almadı heralde :)

Dün iş çıkışı aylardır süren jant lastik davam için bir yere uğradım ikinciel bir jant lastik gösterdi ben 15" bakıyordum ama 16" miş üzerinde 205*50*16 marshal lastikle birlikte 600 liraya olur dedi lastikler 2 sene daha idare eder dedi diş derinliği iyi gibiydi. Ama karar veremedim ağır gelirmi arabaya çok çekiş düşermi diye resim çektim deneme amaçlı size bir sorayım dedim. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...