İçeriğe Yönlendir

Arabadan Stop Ettikten Sonra Sürekli Gelen Ses...

Ayhan Asil

Recommended Posts

Ayhan Asil

Dün aracımla her zaman olduğu gibi normal bir şekilde seyahat ettim. Eve geldim. Arabayı stop ettim. Stop ettikten sonra hiçbir aksam açık kalmadığı halde, fan sesine benzer bir ses geldiğini duydum, kulak verdiğimde ise fandan gelmediğini, kaputu açtığınızda sileceklere yakın olan sigorta kutusunun alt kısmından inilti şeklinde ses geldiğini duydum, sanki fan çalışmak istiyorda, elektrik yetmediği için çalışamıyormuş gibi bir sesdi... umursamadan apartmana çıktım. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra kızıma gidip dinlemesini söyledim. Sesin devam ettiğini söyledi. Yine pek umursamadım. Bu sabah aracımın yanına gittiğimde kumandaya bastım ancak kapıları bile açacak elektrik yoktu, manuel açtım ve kontağı çevirdiğimde hiç ışıklar bile yanmıyordu. Akünün bittiğini anladım ancak gelen ses nereden geliyordu ve ne sesi idi. Bir yardımcı olursanız...

Yorum bağlantısı

geçmiş olsun, daha önce hiç duymamışdım, bilgisi olan arkadaşlar cevaplayacaklardır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayhan Bey. Aküyü şarj ettikten sonra sesin tekrar gelip gelmediğini kontrol edin. Ses gelmeye devam ediyorsa sesin tam olarak nereden geldiğini bulduktan sonra sorun daha net anlaşılır. O zaman soruna göre çözüm üretilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...