İçeriğe Yönlendir

Dsg Şanzıman

Mert Ender

Recommended Posts

Osman Ünal
  Ali Gök yazdı:

6 ileri dsg imiş 1.9 lar

Kontrolünü güzelce yaptırın, sağlamsa onlar kolay problem çıkarmıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Osman Ünal yazdı:

1.9 dsg ler emin olmamakla beraber kuru kavrama değil diye biliyorum, 7 ileri kuru kavramalar gibi problemli değillerdir.

o sohbet yıllar içinde şöyle oldu..

6 ileri den sonra 7 ler geldi.

satarken : zaten bu 6 lar fena idi bu 7 ler nefis dediler

sonra garanti kesesi açılınca pis bu 7 ler 6 lar iyi onlarda arıza yok dediler zira 6 ların garantileri bitmişti...

bir de 400 ml yağa kesilen 4 lt. yağ faturaları var... o başka sohbet konusu.

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

dsg 6 ıslak kavrama yaklaşık 6,5 lt yağ var kodu DQ250, 350nm dayanımı var, eğer yanlış hatırlamıyor isem daha sonra 380nm oldular.

dsg 7 kuru kavrama yaklaşık 1,7 litre yağ var kodu DQ200, 250nm dayanımı var.

geçmiş zamanda araştırdıklarımdan bunlar aklımda kalmış.

Sonradan ıslak dsg 7 de yapacaklardı DQ500 650nm olması lazımdı ne oldu bilmiyorum ıslak kavramalar ilgimi çekmediğinden pek araştırmadım.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Passatın  4motion  ... 240 hp  , 500 nm torka sahip modelinde 7 ileri yağlı tip dsg var...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
  Ali Gök yazdı:

yani özetle 6 ileri kurumu iyi 7 ileri ıslakmı sorusunun cevabı yok  :D

birgün hepsi kuru olacak.

Yorum bağlantısı
  Ali Gök yazdı:

yani özetle 6 ileri kurumu iyi 7 ileri ıslakmı sorusunun cevabı yok :D

6 ileri yaş 7 ileri kuru kavrama zaten
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
  Ali Gök yazdı:

yaşla kuru birbirine karıştı....

6 ileri ise problem yaşama riski daha düşük daha dayanıklı bir şanzuman.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Ali Gök yazdı:

yaşla kuru birbirine karıştı....

Arkadaşım sıfır km 2006 caddy almıştı tdi dsg 6 ileri yağlı, motoru yediler şanzıman sağlam duruyordu. Eşekten beter bindiler üstelik.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
  Ali Gök yazdı:

Ben bir yol testi yapiyim öncelikle bakiyim vurma titreme vs varmı ona göre karar veriyim...

tamiri yapılıyor artık. baskı balata nasıl normal araçlarda değişiyorsa bundan da benzer şekil servisi yapılıyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Benim araç 2008 6 ileri yaş kavrama olanlardan. Tork ile ilişkisinden dolayı 6 ileri yaş kavrama takılıyor sanırım. Yeni modellerinede 6 ileri yaş kavrama takıldığını görüyorum VW gurubunda. 97000 km'dir sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum ben. Bakın deneyin içinize sinerse neden olmasın.

Yorum bağlantısı
  Sevgin Yılmaz yazdı:

Benim araç 2008 6 ileri yaş kavrama olanlardan. Tork ile ilişkisinden dolayı 6 ileri yaş kavrama takılıyor sanırım. Yeni modellerinede 6 ileri yaş kavrama takıldığını görüyorum VW gurubunda. 97000 km'dir sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum ben. Bakın deneyin içinize sinerse neden olmasın.

1.9 Dizel mi aracınız benzinli mi ?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Mehmet Göktürk yazdı:

tamiri yapılıyor artık. baskı balata nasıl normal araçlarda değişiyorsa bundan da benzer şekil servisi yapılıyor. 

Hocam tamiri elbet mümkün de fiyatlar normal seviyelere inmedi sanırım. 1000-1500 tl ye baskı balata değişimi nerde +5000 tl fiyatlar nerde. Makul seviyeye inse dsg li bi altea xl düşünürdüm.

İlkyardım çantasına tansiyon aleti+ilacı koyması lazım doğuş otonun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
  Köksal Yılmaz yazdı:

Hocam tamiri elbet mümkün de fiyatlar normal seviyelere inmedi sanırım. 1000-1500 tl ye baskı balata değişimi nerde +5000 tl fiyatlar nerde. Makul seviyeye inse dsg li bi altea xl düşünürdüm.

dsg kavrama seti, daha uygun satan yerlerde var.

http://www.vospar.com/DEBRIYAJ-KAVRAMA-SETI-DSG-SANZUMAN,PR-5171.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
  Köksal Yılmaz yazdı:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kesinlikle guzel oneri o fiyatlara kalp dayanmaz
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
  Çağlar Bayur yazdı:

Yaş olsun yanmasın yani :)

Aynen ıslak ıslak zor yanıyor, ama ben sevmim tüketimi arttırıyor. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...