Ebrar Tüfek 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 merhabalar. 2012 connect glx aracımız var direksiyonun sol tarafında far açma yerinin yanında ayar yeri gibi bir düğme var ne olduğunu anlamadım.aracı daha dün aldığım için deneme fırsatım olmadı. kilometre saati gibi bi işaret var ama tam çözemedim hayırlı günler Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 ön gösterge paneli aydınlatmalarının ışığını yükseltip kısma ayarı olabilir mi? ya da far yükseklik ayarı? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 (düzenlendi) merhabalar. 2012 connect glx aracımız var direksiyonun sol tarafında far açma yerinin yanında ayar yeri gibi bir düğme var ne olduğunu anlamadım.aracı daha dün aldığım için deneme fırsatım olmadı. kilometre saati gibi bi işaret var ama tam çözemedim hayırlı günler üstteki far yükseklik ayarı ,alttaki gösterge ışığını artırıp azaltma, büyüğü de zaten far açma anahtarı Not: resim alıntıdır..... 1 Temmuz 2013 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 Dereceli olan far yükseklik ayarı altındaki sağa sola dönen de gösterge ve ön panel aydınlatmasının artırıp azaltma tuşu. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2013 Dereceli olan far yükseklik ayarı altındaki sağa sola dönen de gösterge ve ön panel aydınlatmasının artırıp azaltma tuşu. peki AUTO ne işe yarar ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 Aracınızda far sensörü varsa, o konumdayken gece farları otomatik olarak açar.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 peki AUTO ne işe yarar ? Benim aracım 2010 ve far sensörü var auto modda karanlıkda tünele girdiğinizde vs .farlarınız otomatik yanar.Sizin aracınızda da far sensörü var. Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 benimde bir sorum olacak. Komik ama sis farlarını açamıyorum. Sol en alttaki kısma kadar çeviremiyorum. Düğme sola bir tık dönüyor o kadar. Öndeki sis farlarını görmesem sis farı yok diyecem valla. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 benimde bir sorum olacak. Komik ama sis farlarını açamıyorum. Sol en alttaki kısma kadar çeviremiyorum. Düğme sola bir tık dönüyor o kadar. Öndeki sis farlarını görmesem sis farı yok diyecem valla. Far düğmesini çevirmek yerine kendinize doğru çekmeyi denediniz mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2013 Far düğmesini çevirmek yerine kendinize doğru çekmeyi denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı 1 Temmuz 2013 Paylaş 1 Temmuz 2013 Evet şimdi yanıyor. Biraz garip bi tasarım olmuş. Neyse biraz gülümsemişsinizdir. Arabayı yeni aldım kullandıkça öğreneceğiz. Bu arada sıfır bir arabada polen filitresinin çıkmamasıda ayrı bir tuhaflık. Sanayiden alıp taktım bi tane. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Arslan 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 O dügme aracin torpidodaki ve gösterge paneli aydinlatmasinin yükseltip kısmaya yariyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts