İçeriğe Yönlendir

Bu Düğme Ne İşe Yarar?

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

merhabalar. 2012 connect glx aracımız var direksiyonun sol tarafında far açma yerinin yanında ayar yeri gibi bir düğme var ne olduğunu anlamadım.aracı daha dün aldığım için deneme fırsatım olmadı. kilometre saati gibi bi işaret var ama tam çözemedim hayırlı günler

Yorum bağlantısı

ön gösterge paneli aydınlatmalarının ışığını yükseltip kısma ayarı olabilir mi? ya da far yükseklik ayarı?

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

merhabalar. 2012 connect glx aracımız var direksiyonun sol tarafında far açma yerinin yanında ayar yeri gibi bir düğme var ne olduğunu anlamadım.aracı daha dün aldığım için deneme fırsatım olmadı. kilometre saati gibi bi işaret var ama tam çözemedim hayırlı günler

sany0889.jpg

üstteki far yükseklik ayarı ,alttaki gösterge ışığını artırıp azaltma, büyüğü de zaten far açma anahtarı

Not: resim alıntıdır.....

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dereceli olan far yükseklik ayarı altındaki sağa sola dönen de gösterge ve ön panel aydınlatmasının artırıp azaltma tuşu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Dereceli olan far yükseklik ayarı altındaki sağa sola dönen de gösterge ve ön panel aydınlatmasının artırıp azaltma tuşu.

peki AUTO ne işe yarar ?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aracınızda far sensörü varsa, o konumdayken gece farları otomatik olarak açar..

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

peki AUTO ne işe yarar ?

Benim aracım 2010 ve far sensörü var auto  modda karanlıkda tünele girdiğinizde vs .farlarınız otomatik yanar.Sizin aracınızda da far sensörü var.

Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı

benimde bir sorum olacak. Komik ama sis farlarını açamıyorum. Sol en alttaki kısma kadar çeviremiyorum. Düğme sola bir tık dönüyor o kadar. Öndeki sis farlarını görmesem sis farı yok diyecem valla.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

benimde bir sorum olacak. Komik ama sis farlarını açamıyorum. Sol en alttaki kısma kadar çeviremiyorum. Düğme sola bir tık dönüyor o kadar. Öndeki sis farlarını görmesem sis farı yok diyecem valla.

Far düğmesini çevirmek yerine kendinize doğru çekmeyi denediniz mi ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Far düğmesini çevirmek yerine kendinize doğru çekmeyi denediniz mi ?

:D  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı

Evet şimdi yanıyor. Biraz garip bi tasarım olmuş. Neyse biraz gülümsemişsinizdir. Arabayı yeni aldım kullandıkça öğreneceğiz. Bu arada sıfır bir arabada polen filitresinin çıkmamasıda ayrı bir tuhaflık. Sanayiden alıp taktım bi tane.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Arslan

O dügme aracin torpidodaki ve gösterge paneli aydinlatmasinin yükseltip kısmaya yariyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...