İçeriğe Yönlendir

5000 Kaset Çaların Cd Değiştiricisi


Derviş Özhan

Recommended Posts

Derviş Özhan

98 mondeo ghia nın yolcu koltugu altında bağlı olan cd değiştircisi teyp üzerindeki cd kısmına basınca bağlantı kuramıyor ve error veriyor. açma düğmesine basınca hafif bir ses geliyor ama cd leri dışarı çıkarmıyor. yardım ederseniz sevinirim izmirde yardımcı olabilecek kimse varmıdır tamirinden anlayan

Yorum bağlantısı

benim eski arabam da aynısı vardı (98 mondeo ) hiç sorun yaşamamışdım, şimdiki arabam da da vardı bagajda 10 lu sony bir iki gün çalışdı sonra cd leri okumadı eror verdi, baya bi ugraşdım içini açdım temizdedim okuyucuyu felan, olmadı, emek de sony nin servisi var oraya bırakdım iki gün sonra aradılar okuyucu bozulmuş, 210 tl + kdv  :shok: tahmin ettiginiz gibi teyp ve changeri sökdüm mp3 çalar takdım, macera bu şekilde sonuçlandı, size yol göstermesi açısından anlattım, geçmiş olsun, inşallah düzelir.

Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Benim araçta maalesef ki cd değiştiricisi yokmuş. Ama olmadığına da üzülmedim. Artık sürekli cd yazdırma devri kapandı. Hele ki track cd okuduğunu düşününce. Sizin de bahsettiğiniz gibi 5000 teyplere usb girişine izin veren bir alet var ama şu an çok çok uçuk rakamları. Bende sizin gibi teyp için arayışlardayım ama biraz daha beklemek gerekecek sanırım. O aleti çinliler görüpte yaparsa o zaman fiyatı düşecektir. çünkü çok basit bir yapı. 5000 i sökmeye kıyamıyorum yoksa navigasyonlu falan bi teyp hiçte fena olmazdı ama orijinal 5000'in duruşu şu an için 10 numara :) tabi navigasyonlu sistemin duygusal boyutu da apayrı :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...