Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Piste çıktığımız ekip Önümdeki çılgın makina ve kaptan pilot 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 ilk uzun çekilen 7-8dk lık videyu yükle bro ya onda vardı hepsi beraber izlediğimiz. Hem dışardan virajlarımı bir göreyim, direk telefondan upload et gerisini iphone halleder Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş, servet Abinin goruntuleride yok en keyifli yerlerdi, servet abiye arkadan 10nm. Tork veriyordum diren servet abi diye bagırıyordum 2. Virajda kangoo saglam yatmıştı, hepsi ucup gitti.. Ancak sonradan cektigim 4 tane 1,er dakikalik videolari tam yukleyebildim 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş, servet Abinin goruntuleride yok en keyifli yerlerdi, servet abiye arkadan 10nm. Tork veriyordum diren servet abi diye bagırıyordum 2. Virajda kangoo saglam yatmıştı, hepsi ucup gitti.. Ancak sonradan cektigim 4 tane 1,er dakikalik videolari tam yukleyebildim Telefondan sildin mi yani ? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş Önden çekişli programdır o, yakmış başını Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 (düzenlendi) Bu arkadaşıda tebrik ediyorum, geçen yarışta kaza yapmıştı ama bu sefer yeniden katıldı helal olsun 15 Temmuz 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Telefondan sildin mi yani ? yahu bro bu videocut programina bu videoyu hazirlamak icin 3.75TL para verdım dedim hepsini birlestiriyim. Ya ben bir yanlislik yaptim yada program böyle calisiyor. Telefondaki gorunteleri direk kendi programi yzerinden aciyor. Sonradan baktigimda o 11 dk.lik video ucmus , onun 4 dk.lık bir kismini sonlarini almış kaş yapayım derken, göz çıkardık Araç kamerası şart, verdiğime pişman oldum Önden çekişli programdır o, yakmış başını Virajlarda FWD Forever, RWD Out Bu arkadaşıda tebrik ediyorum, geçen yarışta kaza yapmıştı ama bu sefer yeniden katıldı helal olsun Bizede patlamasın diye, ne kaçtık ama 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 yahu bro bu videocut programina bu videoyu hazirlamak icin 3.75TL para verdım dedim hepsini birlestiriyim. Ya ben bir yanlislik yaptim yada program böyle calisiyor. Telefondaki gorunteleri direk kendi programi yzerinden aciyor. Sonradan baktigimda o 11 dk.lik video ucmus , onun 4 dk.lık bir kismini sonlarini almış kaş yapayım derken, göz çıkardık Araç kamerası şart, verdiğime pişman oldum Virajlarda FWD Forever, RWD Out Bizede patlamasın diye, ne kaçtık ama Aynen bro ya şurada zevk almaya bakıyoruz sakata gelmeyelim tüm pist onun olsun ne olacak Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Valla gerçekten işlerini son derece kaliteli yaptılar tüm katılımcılara şapkaları dağıttılar şapka ? hediye ? Tam Murat Dere'lik, Çaylar Bey'lik konu 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 şapka ? hediye ? Tam Murat Dere'lik, Çaylar Bey'lik konu Hayatımda gördüğüm en iyi şapka diyebilirim. Speri lastik desenli oda benim eski lastikler Adrenalin Re002 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Abi sen dumandan vazgeçemezsin. Egzos' tan dumanı kestin bu sefer lastikten çıkarıyorsun :D düşündüm de haklısın Unutma ama mangalımızda dumanlı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Biz dumana bayılıyoruz :D Bu duman bir başka dostum şafak kaç Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Kaza yapanlar gayet iyiymiş! Motorlar kuvvetli ki, öyle vurmuş olmalılar bi yerlere İmam boyle isen biz cemaat napalim ? Mubarek ay gunahim affola veya Süha veya Saniye rücu edile insallah... 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 İmam boyle isen biz cemaat napalim ? Mubarek ay gunahim affola veya Süha veya Saniye rücu edile insallah... Amiiin. Süha kardeşimle paylaşırız biz Tövbe tövbe. Teknik olarak imam olamıyorum Cemaatime alırım ama ben seni abi, aşırı beslemeliler senden soruluyormuş. Tjet falan? Ramazan ramazan, aklına neler geliyor yoksa? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 İmam boyle isen biz cemaat napalim ? Mubarek ay gunahim affola veya Süha veya Saniye rücu edile insallah... Döner yaprak mı yoksa kıymalı mı ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Amiiin. Süha kardeşimle paylaşırız biz Tövbe tövbe. Teknik olarak imam olamıyorum Cemaatime alırım ama ben seni abi, aşırı beslemeliler senden soruluyormuş. Tjet falan? Ramazan ramazan, aklına neler geliyor yoksa? İçi fesat ama dışını bilemem Ali abinin Sani seni de Papaz yaparız olmazmı beya 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 İçi fesat ama dışını bilemem Ali abinin Sani seni de Papaz yaparız olmazmı beya Teknik olarak o da mümkün değil be Süha'cım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 (düzenlendi) İçi fesat ama dışını bilemem Ali abinin Sani seni de Papaz yaparız olmazmı beya Papaz mı Teknik olarak o da mümkün değil be Süha'cım Hahambaşı Sani Efendi olacak ilerde, cemaatine liderlik edecek belki. Sen ile ben Ali ile Süha Hoca Efendi oluruz dinimize göre, Maykıl ile Corç Papaz olur, OK ? Ama bu resimlere yazdığı yorumları saklıyorum print screen yaptım, gelecekte dini kişilik olmak isterse bunlar meydana çıkmasın diye bana çok para vermesi lazım Cemaatime alırım ama ben seni abi, aşırı beslemeliler senden soruluyormuş. Tjet falan? Cemaat ? Aşağıdaki gibi değildir inşallah maşallah ? Aşırı besleme ? 12 Temmuz 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Süha, fotoların linkleri lazım, boyutlarını düşüreceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 beyaz mersedesin videosunu çeken var mı? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 beyaz mersedesin videosunu çeken var mı?Kendisi ile tanışıp, sohbet ettik ama o grubun en başında çıktığından çekemedik.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Süha, fotoların linkleri lazım, boyutlarını düşüreceğim. İletiye düzenle dedikte sonra açılan ekranda solda köşede bulunan BB Code moduna tıklanınca tüm link vs.. ne var ise görünür 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 siz ilk gün gelmeyin şimdi fotolar videolar yardırın etrafı hb3900 plakalı ibiza da fenabildiğim kadarı ile .... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Nasıl yapılacağını biliyordun da niye yüksek çözünürlükte yukledin diye sorayım Süha ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts