İçeriğe Yönlendir

İstanbulpark'ta Adrenalin Zirvesi Yaptık..

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Piste çıktığımız ekip

1373575304488.jpg

Önümdeki çılgın makina

1373575434644.jpg

ve kaptan pilot :D

1373575494287.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ilk uzun çekilen 7-8dk lık videyu yükle bro ya onda vardı hepsi beraber izlediğimiz. Hem dışardan virajlarımı bir göreyim, direk telefondan upload et gerisini iphone halleder ;)

Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş, servet Abinin goruntuleride yok en keyifli yerlerdi, servet abiye arkadan 10nm. Tork veriyordum diren servet abi diye bagırıyordum :) 2. Virajda kangoo saglam yatmıştı, hepsi ucup gitti.. Ancak sonradan cektigim 4 tane 1,er dakikalik videolari tam yukleyebildim :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş, servet Abinin goruntuleride yok en keyifli yerlerdi, servet abiye arkadan 10nm. Tork veriyordum diren servet abi diye bagırıyordum :) 2. Virajda kangoo saglam yatmıştı, hepsi ucup gitti.. Ancak sonradan cektigim 4 tane 1,er dakikalik videolari tam yukleyebildim :(

Telefondan sildin mi yani ?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bro diger videoları, ayni videoya monte ederken bazı yerleri, kurdugum videocut programı silmiş

Önden çekişli programdır o, yakmış başını :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

20130707_105445.jpg20130707_105629.jpg

Bu arkadaşıda tebrik ediyorum, geçen yarışta kaza yapmıştı ama bu sefer yeniden katıldı helal olsun ;)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Telefondan sildin mi yani ?

yahu bro bu videocut programina bu videoyu hazirlamak icin 3.75TL para verdım :) dedim hepsini birlestiriyim. Ya ben bir yanlislik yaptim yada program böyle calisiyor. Telefondaki gorunteleri direk kendi programi yzerinden aciyor. Sonradan baktigimda o 11 dk.lik video ucmus , onun 4 dk.lık bir kismini sonlarini almış ;) kaş yapayım derken, göz çıkardık :)

Araç kamerası şart, verdiğime pişman oldum

Önden çekişli programdır o, yakmış başını :)

Virajlarda FWD Forever, RWD Out :)

Bu arkadaşıda tebrik ediyorum, geçen yarışta kaza yapmıştı ama bu sefer yeniden katıldı helal olsun ;)

Bizede patlamasın diye, ne kaçtık ama :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

yahu bro bu videocut programina bu videoyu hazirlamak icin 3.75TL para verdım :) dedim hepsini birlestiriyim. Ya ben bir yanlislik yaptim yada program böyle calisiyor. Telefondaki gorunteleri direk kendi programi yzerinden aciyor. Sonradan baktigimda o 11 dk.lik video ucmus , onun 4 dk.lık bir kismini sonlarini almış ;) kaş yapayım derken, göz çıkardık :)

Araç kamerası şart, verdiğime pişman oldum

Virajlarda FWD Forever, RWD Out :)

Bizede patlamasın diye, ne kaçtık ama :)

Aynen bro ya şurada zevk almaya bakıyoruz sakata gelmeyelim tüm pist onun olsun ne olacak ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Valla gerçekten işlerini son derece kaliteli yaptılar tüm katılımcılara şapkaları dağıttılar ;)

:shok: şapka ? hediye ?

Tam Murat Dere'lik, Çaylar Bey'lik konu ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

:shok: şapka ? hediye ?

Tam Murat Dere'lik, Çaylar Bey'lik konu ;)

Hayatımda gördüğüm en iyi şapka diyebilirim. Speri lastik desenli oda benim eski lastikler Adrenalin Re002 ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abi sen dumandan vazgeçemezsin. Egzos' tan dumanı kestin bu sefer lastikten çıkarıyorsun :D :D

düşündüm de haklısın :D Unutma ama mangalımızda dumanlı :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Kaza yapanlar gayet iyiymiş! Motorlar kuvvetli ki, öyle vurmuş olmalılar bi yerlere :D

İmam boyle isen biz cemaat napalim ?

Mubarek ay gunahim affola veya Süha veya Saniye rücu edile insallah...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Amiiin. Süha kardeşimle paylaşırız biz :)

Tövbe tövbe. Teknik olarak imam olamıyorum :D

Cemaatime alırım ama ben seni abi, aşırı beslemeliler senden soruluyormuş. Tjet falan? :hahahoho:

Ramazan ramazan, aklına neler geliyor yoksa?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Döner yaprak mı yoksa kıymalı mı ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Amiiin. Süha kardeşimle paylaşırız biz :)

Tövbe tövbe. Teknik olarak imam olamıyorum :D

Cemaatime alırım ama ben seni abi, aşırı beslemeliler senden soruluyormuş. Tjet falan? :hahahoho:

Ramazan ramazan, aklına neler geliyor yoksa?

İçi fesat ama dışını bilemem Ali abinin :) Sani seni de Papaz yaparız olmazmı beya :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İçi fesat ama dışını bilemem Ali abinin :) Sani seni de Papaz yaparız olmazmı beya :D

Teknik olarak o da mümkün değil be Süha'cım :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Papaz mı :shok:

Teknik olarak o da mümkün değil be Süha'cım :D

Hahambaşı Sani Efendi olacak ilerde, cemaatine liderlik edecek belki.  Sen ile ben Ali ile Süha Hoca Efendi oluruz dinimize göre, Maykıl ile Corç Papaz olur, OK ?

Ama bu resimlere yazdığı yorumları saklıyorum print screen yaptım, gelecekte dini kişilik olmak isterse bunlar meydana çıkmasın diye bana çok para vermesi lazım ;)

b_28032013Cf7ptnEoemiYoPep.jpg

Cemaat ? Aşağıdaki gibi değildir inşallah maşallah ?

Aşırı besleme ?

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

beyaz mersedesin videosunu çeken var mı?

Kendisi ile tanışıp, sohbet ettik ama o grubun en başında çıktığından çekemedik..
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha, fotoların linkleri lazım, boyutlarını düşüreceğim.

İletiye düzenle dedikte sonra açılan ekranda solda köşede bulunan BB Code moduna tıklanınca tüm link vs.. ne var ise görünür

3dzEeln.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

siz ilk gün gelmeyin şimdi fotolar videolar yardırın etrafı :bambam:

hb3900 plakalı ibiza da fenabildiğim kadarı ile ....

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Nasıl yapılacağını biliyordun da niye yüksek çözünürlükte yukledin diye sorayım Süha ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...