Mert Çakar 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Arkadaşlar gece Erdek yolunda Xenonlarım yanarken birden sol tarafın yanmadıgını fark ettim. Uzunları yakıyorum yanmıyor kısalardada sadece sol tarafım sanıyordu.Farları kapattım tuşundan ancak hala yanmaya devam ediyordu.Kontagı kapattım aracı kilitledim gene yanıyor son çözüm olarak kutup başını söküp bu işe bir son verdim.Sonra tekrar kutup basını taktım bu sefer taktıgım gibi farlarım yanmıyordu kontagı açtım tekrar actım farı kapattım gene aynı.Ancak parklar açık sislerle gelebildim aracı koydum kutup başını gne söktüm neyle ilgili olabilir bu sorun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Bu devreye sonradan yaptıkların nelerdir... ? Yani orjinal dışında neler var.. ? Yorum bağlantısı
Mert Çakar 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 kutup başına baglı olan muzik tesisatım var ancak onda bir sıkıntı yok gayet saglam calısıyor birde kutup basına ekli xenonlar var kontrol ettim hepsi saglam açtım bantları baktım hepsi aynı duruyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Xenonu role ile bağladıysanız role bozulmuş.. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Xenonu role ile bağladıysanız role bozulmuş.. Onu bilmiyorum röleyle baglı olup olmadıgını mehmet abi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Far anahtarını kontrol etmelisin.H4 xenon kitteki xenon ile birlikte uzun ampulü olarak yanında ek ampullü tip ise ve uzun yolda oldukca uzun süreli yaktıysan tesisata zarar verme ihtimali yüksek.O ampuller standar dışı ve yanılmıyorsam 100 watt tiplilerden. Bu xenon kitte bağlı olan ayırıcı swich tarzı adaptör parça vardı diye hatırlıyorum oda bozulmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Bence de varsa röledendir. Zamanında ne bağlıyordum hatırlamıyorum ama, bende benzeri ters bir bağlantı yapmıştım da kontağı kapatamamıştım. Kontağı kapatıyorum, anahtarı alıp arabayı kilitliyorum ama motor çalışmaya devam ediyordu. Start/stop yerine "start/non-stop" olmuş o abi... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Bence de varsa röledendir. Zamanında ne bağlıyordum hatırlamıyorum ama, bende benzeri ters bir bağlantı yapmıştım da kontağı kapatamamıştım. Kontağı kapatıyorum, anahtarı alıp arabayı kilitliyorum ama motor çalışmaya devam ediyordu. Benim askerde kullandığım land rover defender bir ara farları kapatmadan stop etmiyordu Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Röle çekili kalmış gibi Xenonu role ile bağladıysanız role bozulmuş.. Bence nokta atışı olmuş. Sonradan yapılan eklemeler ve yeterli eğitime sahip olmayan teknisyenler..... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Gece Erdek yolunda ne işin var senin, madem girdin Erdek yoluna uğrasana abinin yanına bi çay içelim. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 12 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2013 Gece Erdek yolunda ne işin var senin, madem girdin Erdek yoluna uğrasana abinin yanına bi çay içelim. Necati abi valla yanından geçtim kampın arakadasların yazlıgı vardı aklıma geldin telefonun olsaydı arıyıp cıkartıcaktım seni ama yoktu özelden verde abi yada balıkesirin konusu oldugu foruma yazda bundan sonra ugrarım abi yanına Bence koyundan dolayı olmuştur Hocam koyunu unutmamıssın valla 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 12 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2013 Bu arada sıkıntı xenonun rölesindenmiş degistirdim bugün şayet gece fark edebildim.Bu seferde aracım uzunlar yanıkken kısalar,Kısalar yanıkkende uzunlarım yanıyor.Bunuda kolu kendime dogru çekince degil ileriye dogru itince oluyor.Normal çat çat çat sellektörüm yanmıyor anlam veremiyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Bu arada sıkıntı xenonun rölesindenmiş degistirdim bugün şayet gece fark edebildim.Bu seferde aracım uzunlar yanıkken kısalar,Kısalar yanıkkende uzunlarım yanıyor.Bunuda kolu kendime dogru çekince degil ileriye dogru itince oluyor.Normal çat çat çat sellektörüm yanmıyor anlam veremiyorum eee ters bağlantı ? ortadaki kısa, sağ yan şase sol yan uzun ucu 2 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 13 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2013 Hallettirdim abilerim bugün ters baglanmış sıkıntı çözüldü.Teşekkürler ilginize Yorum bağlantısı
Recommended Posts