İçeriğe Yönlendir

Toplu Mesaj Sınır Sayısı Olmayan Telefon Var Mı ?

Emre Tutak
Çözüme git Ersen Tapan tarafından,

Recommended Posts

Emre Tutak

Herkese merhaba  ;

Yaptığımız işten dolayı mesaj sınır sayısı olmayan bir telefon arıyoruz grup kurup kurduğumuz gruplara bir defa da toplu  mesaj gönderebileceğimiz bildiğiniz bir telefon varsa önerilerinizi bekliyorum ...

Teşekkürler ...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Nokia E serisinde (E52-E55-E72) ortalama 100 mesaj göndere biliyordum. Sanırım limit falan yok. İstediğiniz şekilde gruplandırma yapabilir, istediğiniz gruba mesaj atabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Emre Tutak

Ersen Abi 10 numara oldu abi bu program ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Şimdi birde telefon güncelleme olayını halledersek harika olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ersen Abi 10 numara oldu abi bu program ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Şimdi birde telefon güncelleme olayını halledersek harika olacak

Kolay gelsin ;)

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

bu adamların netten verdiği hizmet de var.

www.mutlucell.com

Ben kullanıyorum. Okulda Türkçe Topluluğu kurdum. Öğrencilerle bu şekilde iletişime geçiyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Tutak

Grup kuramadım ben bi türlü kimlik numarası falan istiyor güvenilir mi ?

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Ben de, bir arkadaşım da çalışıyoruz orayla. Bir sıkıntı yaşamadık.

Yorum bağlantısı
Emre Tutak
(düzenlendi)

Ben de, bir arkadaşım da çalışıyoruz orayla. Bir sıkıntı yaşamadık.

Öğrencilerinize mesaj gönderirken hep rehberden tek tek işaretleyip mi gönderiyorsunuz ?

tarihinde Emre Tutak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Dediğim gibi telefondan göndermedim ben. www.mutlucell.com üzerinden üye girişi yapıp oradan grup oluşturup göndermiştim. Şimdi uygulamayı kurup, webdeki, üyeliğimle denedim numaralar gözükmüyor maalesef. Eğer telefondan yollamak şart değilse web'den gönderin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...