Derviş Özhan 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 herkese selamlar arabayı yaklaşık 1 aya yakın zaman önce aldım ilk hafta bir sorun yoktu ancak 1 haftadan beri araba ilk marşta alırken almaz oldu ve stop ediyor. sonra 2 veya 3 marşta çalışıp hareket ederken direksiyon biraz fazla titreme yapıyor ve gaz hemen yemiyor izmir 3.sanayideydim buji kablosunun birisi çok oynuyor ama buji kablosundan değil diyor ustam başka bir sorunuda yok denildi. örneğin lambada kalkarken tam hızlanınca birden gaz yemeden yavaşlıyor ardından hızlanıyor. aynısını benzinde de yaptı. yardımcı olursanız sevinirim. izmirde sağlam tanıdığınız tamirci varsa tafsiye, teşekkürler aracım otomatik vites. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Sabri usta'mıza gösterdiniz mi İzmir'de? Bana benzin pompası gibi geliyor sanki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Aracınızı UstaEller'den başkasına dokundurmayın, benim de birazdan yapacağım gibi 45dk sonra Sabri abimin yanındayım... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Aracınızı UstaEller'den başkasına dokundurmayın, benim de birazdan yapacağım gibi 45dk sonra Sabri abimin yanındayım... Gece yarısı ekspresi mi olacaksın 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Gece yarısı ekspresi mi olacaksın Yok, kendi marş problemime kalıcı çözüm olarak sıfır akü taktıracağım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts