İçeriğe Yönlendir

Anahtar Kayboldu.. Kasko Karşılarmı?

Sercan Eskin

Recommended Posts

Sercan Eskin
(düzenlendi)

Babam dün çalışıyordu.. Sahurda aradı L200'ün anahtarını kaybettiğini söyledi..

Sabah erkenden yedek anahtarı alıp yanına gittim, anlık şekilde sorunumuzu hallettik..

Sorum şu; kayıp durumunda kasko anahtarı karşılıyor mu? Sanırım kendimiz yaptırırsak 350 lira civarı tutuyormuş..

Ben yedek anahtar bastırıp sustalı yaptırmayı düşünüyorum ama ne yapılır bilmiyorum..

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

kasko karşılıyor.çok masraflı değilse kaskoyu bozdurmaya deymez.elindeki anahtardan kopya yaptırsa 100-150 civarı bir şey tutsa kasko bozdurmaya deymez yane sercan

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

kasko karşılıyor.çok masraflı değilse kaskoyu bozdurmaya deymez.elindeki anahtardan kopya yaptırsa 100-150 civarı bir şey tutsa kasko bozdurmaya deymez yane sercan

Kasko zaten bozulacak..   :(

Neden dersen çok sevdiğim arkasından iltifatlarımı eksik etmediğim kamyonumuzu kullanan şöför pikabı virajda savurmuş, sağ arka çamurluk pert onu yaptıracağız kaskodan, karşılıyorsa anahtarı da halledelim diye düşündüm..

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
(düzenlendi)

geçmiş olsun kardeşim.hasar için bozulacak tamam ama bu sefer hasar fiyatı artacak.tramer kaydında hasar büyük olmuyacakmı.sonra senin hasarsızlık indirimide düşecek ondan dolayı demiştim

tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

geçmiş olsun kardeşim.hasar için bozulacak tamam ama bu sefer hasar fiyatı artacak.tramer kaydında hasar büyük olmuyacakmı.sonra senin hasarsızlık indirimide düşecek ondan dolayı demiştim

Kdv'si bittikten sonra yenileneceği için sanmıyorum tramerle ilgili bir sorun olacağını..

Servise bir gidip danışmam lazım, önce forumdan faydalanmak istedim ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Kasko karşılıyor ve hasarsızlık indirimi 1 basamak düşüyor.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kasko klozuna göre değişiyor sanırım, ama 1000 liraya kadar olan kısımda hasarsızlık bozulmuyor diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Yarın kasko yaptırdığım yere bir danışayım.. İlk defa başımıza geldiği için en sağlıklı karar ne olur onu öğrenmek gerek..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir çok sigorta şirketinde anahtar kaybı teminat dahilindedir..

Anahtarı öder, kilit sisteminin değişmesi gerekiyorsa değişim maliyetini öder, şifreler değişecekse öder, programlamayı öder... 

Fark gerekiyorsa, fark vererek istediğin anahtar tipini de yaptırabilirsin.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizimkilerde varmı emmi. :p

Var Erkan, yukarda yazdığım gibi.. Ama hasar olarak nitelendilir ve hasarsızlığı bozar  :elveda:

Bu sebeple, anahtarın nerede nasıl kaybolduğunu biliyorsak, anahtarcıdan 100 liraya anahtar yaptırmak daha karlı... 

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bir çok sigorta şirketinde anahtar kaybı teminat dahilindedir..

Anahtarı öder, kilit sisteminin değişmesi gerekiyorsa değişim maliyetini öder, şifreler değişecekse öder, programlamayı öder... 

Fark gerekiyorsa, fark vererek istediğin anahtar tipini de yaptırabilirsin.. 

Anladım abi teşekkür ederim.. Hasarsızlık bozulacak gibi zaten, anahtarı da aradan çıkarmış oluruz böylelikle.. :)

Bizimkilerde varmı emmi. :p

Bu arada.geçmiş olsun Sercan.

Edit:ilave

Teşekkür ederim abi.. Bir anlık dalgınlık işte..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anladım abi teşekkür ederim.. Hasarsızlık bozulacak gibi zaten, anahtarı da aradan çıkarmış oluruz böylelikle.. :)

Bir hasarla iki hasar da fark eder.. Sonra poliçe yenileme zamanı gelince, vay demediydin, ne olacak şimdi deme :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Ali Gök

Aracımın yedek anahtarı kaybolmuştu. Biraz araştırma yaptım piyasadaki anahtarcılarda garip garip teklifler yaptılar. en saçma geleni ise maslakta bir anahtarcı imboyu iptal edelim dedi  araba aldım alalı bundan saçma bir laf duymamıştım heralde. Bu teklifin üzerine anahtarcılara karşı bir güvensizlik oluştu ve yetkili servise gittim.

Yetkili serviste  kasko ile hallettim. rapor oluşturdular 10 gün sonra aradılar geçtiğimiz cumartesi gittim 1 saat içinde yapıp verdiler. 

kumandalı anahtar 438 TL +100 TL İŞÇİLİK

Anahtarcıda yedek anahtar yaptırırken imboyu iptal edelim 70-80 tl ye anahtar yapalım gibi bir teklif duyarsanız aman ha kaçın ordan

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...