İçeriğe Yönlendir

Fiesta İçin Kule Gergisi


Cemal Alagöz

Recommended Posts

Cemal Alagöz

Arkadaşlar konuya giren herkese şimdiden teşekkürler. :bravo: Araştırdım ama bulamadım. :vurduvara:   Rastlayan gören bilen var mı nerden bulabiliriz kule gergisini? :police:  :soshelp:  Elle yapma ya da yurtdışı tavsiyeleri gelecektir ama benim imkanlar buna el vermez. Yurt dışından hiç parça almadım el yapımı kule gergisi yaptıracak bir ustam yok ve çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum hasta bir ustaya denk gelmezsem o da benim elimi yakar diye düşünüyorum. Özetle kule gergisine  hiç rastgeldiniz mi bilen arkadaşımız var mı yardımcı olabilir mi bu konuda?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Ben bu konuyu cok arastirdim floryada yapan biyerde buldum ama bu kasa icin kule gergisinin yeri cok iceride kaliyor ve ordaki hortumlara sileceklerin alrindaki siyah koruma parcasina denk geliyor kisacasi ugrasmaya degmez.

Yorum bağlantısı
Cemal Alagöz

evet Doğu abi bende yurtdışında rastladım ama insan görmeden alamıyor :( geldiğinde uymazsa o kadar uğras bosa gidecek..

Burak bende araştıyorum ama rastlayamadım dediğin gibi ters yerde kalmış amortisör başları kimse uğraşmaz uğraşsada çok sağlıklı bir şey olmayacak..

:(( üzülerek bu konu kilit olur heralde..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...