İçeriğe Yönlendir

Kaza Hasari Icin Yetkili Servis Tavsiyesi


Özgür Yıldırım

Recommended Posts

Özgür Yıldırım

Arkadaslar Merhaba,

 

Malesef dun basimizdan uzucu bir olay gecti ve gozum gibi baktigim 2012 fiestamla zincirleme bir kazanin icinde kaldik. Olay tam olarak soyle gelisti; onumdeki arac, baska bir aracin bir anda geri vitese takip park etmeye calismasi nedeniyle ani fren yapti ve durdu. Ayni sekilde bende frenleyip durdum fakat arkadan gelen beyaz doblo fren bile yapmadan bana carpti. Carpmanin siddetiyle bende ondeki araca carptim. Aracta malesef hem on hem arka taraf hasarlandi.

 

Iki taraf ile ayri ayri tutanak hazirladik ve iki tutanaga da ondeki araca capma sebebimin arkadaki aracin bana vurmasi oldugunu belirttik. Iki taraf da tutanaklari bu sekilde imzaladi. Bu durumda iki aracin hasarini da en arkadaki aracin karsilamasi gerekiyor fakat eksperin bu sekilde rapor tutmasi gerekiyor sanirim.

 

Aslen Kocaeli'de yasiyorum fakat son 1 aydir baska nedenlerden dolayi Istanbuldayim. Arac su an yurur vaziyette evin onunde duruyor, yarin sabah servise birakacagim. Araci satin almis oldugum servis Gebze-Nazer, ilk etapta buraya goturmeyi dusundum fakat yinede gecmisten baska arkadaslarimin servislerle yasadigi kotu tecrubeleri hatirlayarak sizlerin fikirlerine danismak istedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anladığım kadarıyla Raporu hatalı tutmuşsunuz... 

3 araçlı tek kaza gibi rapor tutacaktınız, siz iki ayrı kaza gibi tutanak tutmuşsunuz.. İnşallah kabul ederler.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

gebze nazer kocaelindeki servisler için iyi sayılır. ama kaportaya işim düşmedi.

Yorum bağlantısı
Özgür Yıldırım

Mehmet Bey,

Tutanagi o sekilde tutmamiz gerektigini trafik polisi tarif etti. (Kendisi olay yerine gelmedi, cep telefonundan aradi.) Ayrica iki tutanagada cizimleri ve aciklamalari zincirleme kaza seklinde yazip imzaladik.

Mustafa Bey, tavsiye edebileceginiz bir servis olursa istanbulda da goturebilirim.

Simdiden tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Özgür Yıldırım

Kaza resimlerini de yukledim, bilginize.

 

foto_raf.jpg

 

htfoto_raf_4.jpg

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Ucuz atlatmışsınız, bagaj kapağını değiştirmezler umarım, malum ölücü dolu her yer. Geçmiş olsun çok.

Yorum bağlantısı
Özgür Yıldırım

Gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim. Bu sabah nazere biraktim arabayi, hasar resimlerde gozukenden daha buyuk malesef. Bagajin alt kisminda stepnenin kenarlarindaki saclar bile yamulmus, o bolumu nasil tamir edecekler bilemiyorum. Bagaj kapaginin malesef degismeme sansi yok tamir edilemeyecek halde, on kaputta ayni sekilde. Ayrica on farlar, on tampon saci, radyator tutucu plastik aksamlar da kirilmis. Kaputu actigimizda radyator neredeyse hava kutusuna dayanmis idi, oldukca moral bozucu bir durum gercekten.

Kaza ile ilgili, arac deger kaybi davasi acmayi dusunuyorum, forumda bu konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa ve bilgi verebilirlerse cok yardimci olur, tesekkurler.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ford Aydoğanlar'daki Hasar Danışmanı Arkadaşımdır. Buranında Mekanik kısmı yaramaz ama Kaporta işciliği çok iyidir..

Ford Aydoğanları arayıp, Hasar Danışmanı Erhan Bey'i istedikten sonra, durum ile alakalı bir görüşün

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...