Selçuk Keleş 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Kullanan var mı ? Memnun musunuz, değerlendirmeniz nedir ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Patronda var, ufak, şirin. iPhone'un büyüğü. Bir android değil ama oyunlar için ideal. Geri kalan şeyler için bilemem tabi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Arkadaşımda da var. Güzel kibar, hafif, ısınmaz, donmaz takılmaz. Şarjıda diğerlerine göre iyi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 Klasik ipad biraz ağır (600 gr) ve büyük gelebiliyor, ev içi kullanımında. Mini, pdf vs. okumak, tapatalk, face uygulamaları çalıştırmak için 10" ipadden daha pratik olur (300 gr) gibime geliyor. Oyun oynamadığımdan bilemiyorum ancak yıl sonuna doğru retina ekranlısı çıkacakmış. Web de gezmek için çok mu küçük olur bilemiyorum kurcalıyım bir yerlerde ben bunu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Klasik ipad biraz ağır (600 gr) ve büyük gelebiliyor, ev içi kullanımında. Mini, pdf vs. okumak, tapatalk, face uygulamaları çalıştırmak için 10" ipadden daha pratik olur (300 gr) gibime geliyor. Oyun oynamadığımdan bilemiyorum ancak yıl sonuna doğru retina ekranlısı çıkacakmış. Web de gezmek için çok mu küçük olur bilemiyorum kurcalıyım bir yerlerde ben bunu Web için biraz küçük açıkçası. Abime alacaktım, gittim normal ipad aldım. Çok memnun. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Kullanan var mı ? Memnun musunuz, değerlendirmeniz nedir ? Kullanıyorum çok memnunum.Hızı kalitesi ve şarj ömrü tartışılmaz muhteşem, Abd den alındı 430 dolara 32 gb wi-fi beyaz. Tavsiye ederim ücretsiz uygulama ve oyunları var fakat android kadar çok yok.Evde notebook u, ipad aldığımdan beri açmıyorum desem yalan olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Mini2 retina ekranlısı gelecek, ondan alın bence, bu arada ipad3 retina ekranlı olanından uzak durun, resmen tost makinası, dün test ettim berbat ısınıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 Mini2 retina ekranlısı gelecek, ondan alın bence, bu arada ipad3 retina ekranlı olanından uzak durun, resmen tost makinası, dün test ettim berbat ısınıyor. ipad3 bende vardı ancak bazen hafif ısınma oluyordu, rahatsız edecek seviyede olmadı hiç. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 ipad3 bende vardı ancak bazen hafif ısınma oluyordu, rahatsız edecek seviyede olmadı hiç. retina ekranlı değil sanırım, bendeki özellikle oyun yada zorlayıcı birşey yapınca yanıyor, hatalı tasarım retina ekranı olanlarda, ısınma dışında sorunu yok ama. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Onun yerine normal ıpad alınmalı bence, çok ara bi model, steve jobs bile böyle bi modelin çıkmasını istememişti. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Onun yerine normal ıpad alınmalı bence, çok ara bi model, steve jobs bile böyle bi modelin çıkmasını istememişti. steve jobs ne dese yaparım diyen moron tiplerdenimdir ancak bir yerde oda hata yapabiliyor. benim fikrim ipad mini veya samsung note 8 gibi 8' cihazlar bence gerçekten büyük rahatlık. Ancak bir ayrım yapmak gerek. Nerede kullanacağım? o.O Benim gibi yatak tepesinde, otobüste, okulda, kütüphanede, daha mobil haldeykense evet ipad mini tam bize göre. Hem taşımasıyla, hem boyutuyla, hemde şıklığıyla. Ama daha sabit duran bir insanım ben dersek o zaman ipad tam nokta atışı olur. Bende niyetindeyim bu aralar ancak fiyatından ötürü mini daha cazip geliyor... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Ben çok oyun oynamam ancak birkaç kez real racing oynadım. Dikkatimi çekecek bir ısınma olmadı. En güncel Ipad bence miniye göre daha iyi seçim. Retina ekranın avantajı ile tüm uygulamalar çok daha etkileyici. Örneğin Hürrüyetin tablet uygulamasındaki fotoğraf çözünürlüklerini ben çok beğeniyorum Ipad ile. Cihazın ince olması, yüzeysel anlamda genişliğini gölgeliyor. Ipad mini ise bana çok ufak geliyor. Note2 zaten yakın boyutta:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Ipad baldızda var...çok kullandım ve beğendim özellikle şarjını...ısınma yok gibi...bende samsung var yeni aldım hiç fena değil...hızlı ve birazcık sıcak... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 Uzun süredir tablet araştırıyorum. İlk başta çin malı tablet aldım ancak bozuk gelince iade ettim. Aldığım karar doğrultusunda çin malı almayacağım. Bilindik markalara yöneleceğim. Dünden beri yaptığım araştırmalarda acerın bir ürününü buldum. 4 çekirdekli ve 1 gb rami var. Fiyat performans olarak piyasanın en iyilerinden biri. 8 inç aslında internette gezinmek için en ideal ölçü. 8 inç üzeri büyüklüklerde kullanım biraz daha zorlaşıyor. http://www.kliksa.com/urun/acer-iconia-a1-810-tablet/901851191 Geçen hafta kardeşime aşağıdaki ürünü aldık. 3 gün boyunca kullandım. Gerçekten dehşet bir makina. Hızı olsun ekran kalitesi olsun efsane bir cihaz. 8 in. gerçekten internet kullanımı için ideal. Bu makina bir kere bire takılma olmadan real racing 3 çalıştırıyor. http://www.kliksa.com/urun/samsung-n5110-galaxy-note-8-0-white-tablet/901805687 Bu ürün ise biraz daha uygun fiyatlısı http://www.kliksa.com/urun/samsung-sm-t310-galaxy-tab-3-8-0-brown-tablet/901881996 Aslında sorunuza cevap olmadı ancak bilgi sahibi olduğum ve kullandığım ürünleri sizinle paylaşmak istedim. 900 TL'ye iPad mini alabiliyorken aynı fiyatı samsung note 8'in hakketmediğini düşünüyorum. Bu fiyatı hakkedecek ne gibi üstünlükleri var ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 elma ürünlerinde en son yapılack şeydir inceleme ve kıyaslama... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 http://www.trustedreviews.com/opinions/samsung-galaxy-note-8-0-vs-ipad-mini teknik olarak daha üstün bir kere 2 gb ram 4 çekirdekli işlemci daha kaliteli bir ekran, daha iyi bir fotoğraf çekimi http://sosyalmedya.co/galaxy-note-8-tanitildi/ http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-8.0-on-inceleme-43167.html http://www.androidauthority.com/galaxy-note-8-vs-ipad-mini-161740/ http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Samsung-Galaxy-Note-80-tanitildi-iste-iPad-mininin-en-guclu-rakibi.htm valla açıkcası benden bu kadar. Karar size kalmış. Sadece yardımcı olmak istiyorum Note serisi tablet alıp defter yerine tablet kullanan öğrenciler olduğunu belilrtmek isterim. Kardeşim bir sene dersanede öğretmenlik yaptı bu nedenle tablet alırken note serisini seçti. Bu sene 1 yıllığını Almanya'ya yüksek lisansa gidiyor. Note 8'i az önce biraz kurcaladım. Dizaynı pek güzel değil belki de beyaz olduğundan bana öyle geldi. Ekran kalitesi çok iyi ve renkler canlı. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 Tasarım olarak demeyelim de malzeme kalitesi olarak benimde hoşuma gitmiyor. Arka kapağın komple plastik olması elde tutarken yarattığı etki iyi değil. Arka kısmının ipad gibi olmasını isterim. Ama onun dışındaki tüm özellikleri gerçekten çok iyi. Ekran kalitesi gerçekten çok çok çok iyi. Fark ettiyseniz sayfalar arasındaki geçişler mükemmel gibi. Birde kalem ile not tutma özelliği bence çok güze. Biraz deneme yaptım deftere yazmaktan bir fark göremedim. Malesef tasarım da iyi değil. Hele 10" olan modelde sağ ve soldaki hoparlör nedir, biri bana açıklasın. Yumatu teyplere benziyor aynı. Neyse konuyu dağıtmayalım. İçindeki donanım nedeniyle fiyatı yüksek tutmuşlar belli ki. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 Note 8'in kahve-siyah modeli biraz daha kaliteli ve şık duruyor. 1.000 liralık fiyatı ile de oldukça iddialı. Usb ve sd girişi olması büyük avantaj. Mini ipad 850-900 lira bandında kalmış. Retina ekranlısı çıktığında fiyatı da patlatırlar herhalde. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2013 Mini2 retina ekranlısı gelecek, ondan alın bence, bu arada ipad3 retina ekranlı olanından uzak durun, resmen tost makinası, dün test ettim berbat ısınıyor. Apple'da okuduğuma göre, Retina ekranın kendisi ekstra ısı üretiyor ve daha fazla güç tüketiyormuş. Mini 2, retina ekranlı gelirse biraz daha ağır ve kalın olmak zorundaymış (daha büyük pil kullanımından dolayı) Bugün mini ipad 700 liraya kadar düştü (sadece wifi modeli) Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 18 Ağustos 2013 Paylaş 18 Ağustos 2013 ipad'i kanlı canlı görünce biraz boyutundan şüphe ettim ama hala en uygun fiyatlı tablet, performans olarak karşılaştırırsak. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 iPad mini alınır kullanılır. Ben Beğeniyorum açıkçası. şunu unutmamak lazım iPad2 ile aynı özelliklere sahip biraz eski moda Donanımı. Ama hertürlü alınır. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 İzlemenizi tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=zaQM-73WEtc Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 biri bana bir tık daha gaz versin alayım şu aleti yahu ipad kullanan abilerimden bir ricam olacak. Gmail hesabınıza girdiğinizde oeradaki konuşmayı (hangouts) kullanımı nasıl rahat mı kolay mı? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Bence mini alınmaz şuan, ekran retina değil ve donanım düşük. Eylülde yenisi çikabilir. Ha çok acele ise alirsin, yenisi cikinca zararina satar onu alirsin. Hemen satabilirsin yani o yani guzeldir apple'in +1 biri bana bir tık daha gaz versin alayım şu aleti yahu ipad kullanan abilerimden bir ricam olacak. Gmail hesabınıza girdiğinizde oeradaki konuşmayı (hangouts) kullanımı nasıl rahat mı kolay mı? Bir kaç ay içinde çıkar yenisi o zaman alırız ikimiz de 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 +1 Bir kaç ay içinde çıkar yenisi o zaman alırız ikimiz de Bende öyle düşündüm ancak 15.6'' lik bilgisayar günlük kullanım için ciddi anlamda zorluk. benim notebook 3.9 kg, ısınma sorunu var, 120watt'lık öğrenci halimle çanakkaledeki evime 35-40 lira fatura geliyor. (torrent yüzünden hep açık) kısaca benim birçok işime cevap verebilecek kapasitede. Günlük haber takibi, twitter, forum, derslerle ilgili araştırmalar(üniversite derslerinde bazı yayınlar online olarak takip edilebiliniyor), youtube, takip ettiğim bir kaç dizi,(avplayer HD), bankacılık işlemleri,mail akışı vb. Bunların hepsini ipad mini ile yani 700 liraya alacağım bir tablet ile sıkıntısızca, donmadan, çökmeden, takılmadan, sıkılmadan yapabiliyor olmak, 800 liraya aldığım telefonda 1/3'ünü anca yapıyor olmak. nexus 7 düşündüm. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz ancak, geliştiricilerin çoğu kullandığı Nvidia Tegra 3 işlemcisine göre bir optimizasyon sağlamadığından ötürü, ipad mini ile karşılaştırıldığında oyun performansında özellikle muazzam bir fark var. İpad mini minik işlemcisine ve az ram miktarına göre aynı oyunları hiç sorun yaşamadan oynatırken nexus 7 çok düşük kare/saniye oranıyla, doğal olarak kasılarak oynuyor. Ipad mini ile NFS Most Wanted incelemesine bir bakın derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts