İçeriğe Yönlendir

Ipad Mini 1 İncelemeler, Deneyimler, Aksesuarlar

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Benim evdeki laptop ve 10" ipad çalındı geçen ay. Eski laptopum da beni çıldırtıyor wireless'ı iyi değil, modemi ayağımın altına alcam nerdeyse. :)

Oyun pek oynamadığımdan karşılaştıramıyorum ama sen oyun oynadığın için biraz sabredip retina ekranlı ipad'i bekle derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Benim evdeki laptop ve 10" ipad çalındı geçen ay. Eski laptopum da beni çıldırtıyor wireless'ı iyi değil, modemi ayağımın altına alcam nerdeyse. :)

Oyun pek oynamadığımdan karşılaştıramıyorum ama sen oyun oynadığın için biraz sabredip retina ekranlı ipad'i bekle derim.

Oyun orneklerimin tamamı performans karsilastirmasindan ötürü yoksa oyun olayını ben laptobumda cozdum :) ağırlığına gore hakkını veriyor :D oyuzden suan ciddi anlamda düşünüyorum :) önemli olan benim için browsing. Birde boyuttan şüphe ediyorum ama 10'ler pahalı :(
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Daha önce 10" kullandım bir süre sonra büyük ve hantal gelmeye başladı bana. Ekran kalitesi vs. mükemmel olmasına rağmen son günlerde yaptığım incelemelerde 8"'in bana daha uygun olduğunu gördüm. Hele ki evde zaten bir laptop varsa.

7"'i ise hiç düşünme diyorum. Cihazlar hem kaliteli değil hem pahalı hem de küçük.

Web'de gezinmede ise asıl sıkıntı okumaktan çok tıklamanın zor olabilmesi. Mobil sürüm yoksa klasik web siteleri biraz dikkat ve beceri istiyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

İpad miniden sonra normal ipad kullanırsanız pişman olmanız garanti. Oh bee hissi geliyor. :)

Ben "oh be" diyeceğimi hiç sanmıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

İpad miniden sonra normal ipad kullanırsanız pişman olmanız garanti. Oh bee hissi geliyor. :)

Iphonedo kokan laflar bunlar :D

Dün dartyde ikisini yanyan denedim. Internete girdim uygulamalar denedim standart bir zamanda bilgisayarda ne yapıyorsam hepsini yaptim. IPad mini gayet yetti hepsine ve boyutuda cabası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Iphonedo kokan laflar bunlar :D

Dün dartyde ikisini yanyan denedim. Internete girdim uygulamalar denedim standart bir zamanda bilgisayarda ne yapıyorsam hepsini yaptim. IPad mini gayet yetti hepsine ve boyutuda cabası

Sıkı iphonedo hayrani oldugumdan olabilir. Ama gercekten fark var. :(

Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Ben 1 seneye yakın Ipad'in 4 jenerasyonunu kullanıyorum çok memnunum, adamlara nası bi işletim sistemi yaptılarsa, arkada istediği kadar program oyun vs açık olsun ne bi yavaşlama ne bi sapıtma hiç bişey etkilemiyor.

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

10 eylülde ki apple lansmanında İpadler sunulmayacakmış bilginize.

İpadler için ekim ayında ayrı özel bir etkinlik yapılacakmış. 5.nesil ipad ve 2. nesil ipad mini duyrulacakmış. :)

Ben bu gün yarın alıyorum İpad miniyi.

Bu fiyatta seçeneğim pek yok. Retinalı ipad mini 1000tl minimum olucaktır.

Benimde limitim o kadar yüksek değil.:)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

1089TL'ye İpad Mini Wifi+4G fiyat nasıl?

fazladan bir data hattin varsa al. Yani 3g modem kullaniyorsan icindeki karti kullanicaksan al (o karttaki neti ipad sayesinde dagitabilirsinde modem gibi)

Fiyat konusunda yorum pek yapamam piyasadan uzak kaldim. Note 10.1 de bakabilirsin aldim Ceyda kullaniyor ciddi basarili birsey. Farklilik olur hem. Ben ilk onu aldim sonra begendim ve iphone u satip note2 aldim.

via Note2

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

1089TL'ye İpad Mini Wifi+4G fiyat nasıl?

Fiyat iyi de, Onur'un dediği gibi ayrı data hattı alıp kullanmayacaksan 3G'ye gerek yok. Oyun falan yüklenecekse 3G'ye vereceğin parayla sadece wifi+32GB'lik modeli alman daha mantıklı olabilir. Acil değilse retinayı bekleyin bence.

10 eylülde ki apple lansmanında İpadler sunulmayacakmış bilginize. İpadler için ekim ayında ayrı özel bir etkinlik yapılacakmış. 5.nesil ipad ve 2. nesil ipad mini duyrulacakmış. :) Ben bu gün yarın alıyorum İpad miniyi. Bu fiyatta seçeneğim pek yok. Retinalı ipad mini 1000tl minimum olucaktır. Benimde limitim o kadar yüksek değil. :)

Pişman olacaksın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Sanmıyorum ama hadi bakalım :) 

Bu gün Vatanbilgisayarda 699lira internete özel :) 

Sipariş verdim bakalım gelince detalı bir inceleme hazırlayacağım. Jailbreak konusunda da :) 

ipad 3 ile aynı performansı veriyor.

Amacım çok fazla oyun vs. olmadığından rahat edeceğimi düşünüyorum. Hatta okulda not tutmak içinde kendisini kullanmayı düşünüyorum :) 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

fazladan bir data hattin varsa al. Yani 3g modem kullaniyorsan icindeki karti kullanicaksan al (o karttaki neti ipad sayesinde dagitabilirsinde modem gibi)

Fiyat konusunda yorum pek yapamam piyasadan uzak kaldim. Note 10.1 de bakabilirsin aldim Ceyda kullaniyor ciddi basarili birsey. Farklilik olur hem. Ben ilk onu aldim sonra begendim ve iphone u satip note2 aldim.

via Note2

Fiyat iyi de, Onur'un dediği gibi ayrı data hattı alıp kullanmayacaksan 3G'ye gerek yok. Oyun falan yüklenecekse 3G'ye vereceğin parayla sadece wifi+32GB'lik modeli alman daha mantıklı olabilir. Acil değilse retinayı bekleyin bence.

4g bakma sebebim sadece 4g'de GPS olması.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

6 aydır ipad mini kullanıyorum. Son derece memnunum. Evde neredeyse laptop kullanmaz oldum. Çok pratik. Günlük internet kullanımı için ideal. Alırken retina ekran olmayışı benim de kafamı karıştırmıştı, şimdi hiçbir şikayetim yok. Gittigidiyor dan aldım. Apple Türkiye garantili. Index'in ürünü. 650 gibi bir rakama gelmişti, parasını sonuna kadar hakediyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

4g bakma sebebim sadece 4g'de GPS olması.

Dışarıda navi olarak mı kullanmayı düşünüyorsun ?

Sanmıyorum ama hadi bakalım :)

Bu gün Vatanbilgisayarda 699lira internete özel :) 

Sipariş verdim bakalım gelince detalı bir inceleme hazırlayacağım. Jailbreak konusunda da :) 

ipad 3 ile aynı performansı veriyor.

Amacım çok fazla oyun vs. olmadığından rahat edeceğimi düşünüyorum. Hatta okulda not tutmak içinde kendisini kullanmayı düşünüyorum :)

Hadi hayırlısı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dışarıda navi olarak mı kullanmayı düşünüyorsun ?

Hadi hayırlısı :)

Arabada ;) Ya aslında arabaya navili teyp alma düşüncem vardı ama bunu navi olarakta kullanmak iyi fikir gibime geldi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Biraz büyük olur ama güzel de olur. Güzel bir de ayak almak lazım.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Arabada ;) Ya aslında arabaya navili teyp alma düşüncem vardı ama bunu navi olarakta kullanmak iyi fikir gibime geldi.

Navi'de neymiş ne gerek var. İphone yokmu zaten GPS li ne uğraşıyosun?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Navi'de neymiş ne gerek var. İphone yokmu zaten GPS li ne uğraşıyosun?

Yok la iphone. Vardı dağıldı :( Hediye eden de yok :p

Biraz büyük olur ama güzel de olur. Güzel bir de ayak almak lazım.

Bakalım değerlendirme aşamasındayım, yeni versiyon çıkınca fiyat düşer mi bölümündeyiz konunun :D

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Yok la iphone. Vardı dağıldı :( Hediye eden de yok :p

Bakalım değerlendirme aşamasındayım, yeni versiyon çıkınca fiyat düşer mi bölümündeyiz konunun :D

Mert abi en az ekimi veya kasım başını bulur çıkışı. Genelde duyurudan 10 gün sonra pazara sunulmuş oluyor.

ekim ortası gibi lansmanı olacak. 

Fiyat konusunda da çok fazla değişim olmayacaktır :) bir S3 gibi 2000tl ile girip 1.100 gibi kapamaz yani :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

iPad 4 çıktığında iPad 3'ten 100 lira falan pahalıydı diye hatırlıyorum. ip3 1.450, ip4 1.550 TL bandında bişeydi.

Mini 2 çıktığında da farkın fazla olmamasını umuyorum. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

iPad 4 çıktığında iPad 3'ten 100 lira falan pahalıydı diye hatırlıyorum. ip3 1.450, ip4 1.550 TL bandında bişeydi.

Mini 2 çıktığında da farkın fazla olmamasını umuyorum. :)

Umarım ki öyle olur.

Ancak Panel değişicek Retina gelecek. İphone 5'te kullanılan A6 işlemcinin geleceğinden, minimum 1 GBlıkta bir Bellekle geleceğinden bahsediliyor.

Bunlardan ötürü fıyat farkı biraz daha fazla olabilir. 

Tabii umarım olmaz bende elimdekini çıkartır biraz farkla ona geçmiş olurum :) 

Apple demek  Volkwagen demek :) çok değer kaybı olmadan :)

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Ve beklenen an ipadim geldi. :) suan ondan yazıyorum.muazzam bir rahatlıkmış. Daha yeni actım. Eğerki retinaya olan farkını gözlemleyip denediysenizkesinlikle kesinlikle sorun olacak bir fark yok görüntüde.

Ve acayip şık bir görüntüsü var. :) biraz oynayalım bir kaç gūn içinde bir inceleme yazacağım ::):):)

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Ve beklenen an ipadim geldi. :) suan ondan yazıyorum.muazzam bir rahatlıkmış. Daha yeni actım. Eğerki retinaya olan farkını gözlemleyip denediysenizkesinlikle kesinlikle sorun olacak bir fark yok görüntüde.

Ve acayip şık bir görüntüsü var. :) biraz oynayalım bir kaç gūn içinde bir inceleme yazacağım ::):):)

Multiplayer kapışırız artık :)

Sent from my iPad using Tapatalk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...