Bektaş Yıldız 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Merhaba arkadaşlar, 12.08.2013 tarihinde Focus ST bir araç sahibi oldum. Araçta aldığımda 17" jant vardı lastikleri yeni değiştirdim ve 45 yanak lastik taktırdım. Araç yere çok yakınlaştırılmış bu nedenle en ufak bir çukurda ön tampon sürtüyor (ucunda kauçuk lip var), direksiyonu sola sağa çevirdiğimde ise araç esneyerek çamurluğa sürtüyor. Emin değilim ama normal giderken de arkadan sürtüyor olabilir sanki sürtme sesi gibi bir ses eliyor bazen kulağıma. Bu sorunu nasıl giderebilirim acaba? Hangi marka spor yay? ve kaç cm? alırsam uygun olur gibi bilgiler edinmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 sanırım jantların değeri ford a göred eğil ve çok dışarda, tarif ettiğiniz gibi ise, en ufak derdiniz bu sürtme, sırada sıkça bozulacak yürüyean aksam olacak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Ayrıca yere sürtme normal değil, St nin orjinal yayları değiştirilip daha da alçaltılmış sanırım. Yorum bağlantısı
Bekir Yığrık 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Şahsi görüşüm focuslara en faza 16 jant uygun gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 ET 40-50 aralığında kullanılılırsa sürtmez, sadece inch ile alakalı değildir. genelde pejo için aksesuar jant gelir, bijonlar oldu diye takarlar ve sonu gelmeyen macera başlar.... Yorum bağlantısı
Güray Taşkan 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Resimleri görse idik fena olmazdı aslında. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts