Abdurrahman Balaban 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Abdurrahman sen diyon bea, rom level, gauge meu, ne bunlar? Benim birşey yapmam mı gerekiyor? Evet aracının gauge menusune girip rom revel değerine bakacaksın benim için...Gauge menuye nasıl girileceğini mi bilmiyorsun orayı anlamadım Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Evet aracının gauge menusune girip rom revel değerine bakacaksın benim için...Gauge menuye nasıl girileceğini mi bilmiyorsun orayı anlamadım Birer birer bütün adımları yaz, fazlalık bir şey yazma, ne yapacam nere bakacam onu anlat. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) 1-Anahtarı kontağa tak 2-Km. sıfırlama tuşuna basılı tutarak kontağı çevirip açık konuma getir ve ekranda gauge yada test yazısını görür görmez elini çek. 3-Sonra aynı tuşa basarak menüde gezin ve rom revel 422 yada 424 yada her ne yazıyorsa orayı bul http://www.youtube.com/watch?v=ppomrlYJR7s 25 Ekim 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 3-Sonra aynı tuşa basarak menüde gezin ve rom revel 422 yada 424 yada her ne yazıyorsa orayı bul 4- ..... Sonra? videoda gördüğüm gibi herhangi bir konumda kontağı kapatınca işlem bitiyor mu? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 3-Sonra aynı tuşa basarak menüde gezin ve rom revel 422 yada 424 yada her ne yazıyorsa orayı bul 4- ..... Sonra? videoda gördüğüm gibi herhangi bir konumda kontağı kapatınca işlem bitiyor mu? Evet kontağı kapatınca yada reset düğmesine uzun basarsan menuden çıkarsın, bu menu akü voltajı kontrolü için faydalıdır..Araç çalışmazken ve çalışırken voltaj kontrolü yapılır.Çalışırken kontrol de ise aynı işlemi yaparken kontağı çalıştır konumuna çevirip , çalıştırıp reset tuşunu bırakıyosun, tek farkı bu.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Aküyü veya şarjı ölçme konusunda sıkıntı yok. Dijital ölçü aletiyle her türlü ölçümü layıkıyla yapabiliyorum. Sabah şu rom level işine bakarım. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Evet kontağı kapatınca yada reset düğmesine uzun basarsan menuden çıkarsın, bu menu akü voltajı kontrolü için faydalıdır..Araç çalışmazken ve çalışırken voltaj kontrolü yapılır.Çalışırken kontrol de ise aynı işlemi yaparken kontağı çalıştır konumuna çevirip , çalıştırıp reset tuşunu bırakıyosun, tek farkı bu.. Böyle mi: http://www.youtube.com/watch?v=8n2puNLe_y4&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 (düzenlendi) Böyle mi: http://www.youtube.com/watch?v=8n2puNLe_y4&feature=youtu.be Budur.. Araçlarımız aynı model yılı olmasına rağmen bende rom level:422 sende ise 425.. Kendi kendine yanan yakıt uyarı ışığı rom level in 425 diye senin araçta yanmıyor olabilir diye fikir yürütüyorum ..yani güncel yazılıma sahip sanıyorum aracın. Kontak açık iken 4. ışık olarak yağ ışığı da yanıyor benim aracımda sende 3 ışık var, buda dikkatimi çekti. 28 Ekim 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Böyle mi: http://www.youtube.com/watch?v=8n2puNLe_y4&feature=youtu.be Video sana aitse, rom level'in 425'miş abi. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 (düzenlendi) Budur.. Araçlarımız aynı model yılı olmasına rağmen bende rom level:422 sende ise 425.. Kendi kendine yanan yakıt uyarı ışığı rom level in 425 diye senin araçta yanmıyor olabilir diye fikir yürütüyorum ..yani güncel yazılıma sahip sanıyorum aracın. Kontak açık iken 4. ışık olarak yağ ışığı da yanıyor benim aracımda sende 3 ışık var, buda dikkatimi çekti. Ford ya, aklına ne geliyorsa işte...... Video sana aitse, rom level'in 425'miş abi. Hayret! sen nasıl anladın? laylonda da mı var. Ayrıca video bana ait değil, benim araca ait. Benim rom level'i duysan Budur.. Araçlarımız aynı model yılı olmasına rağmen bende rom level:422 sende ise 425.. Kendi kendine yanan yakıt uyarı ışığı rom level in 425 diye senin araçta yanmıyor olabilir diye fikir yürütüyorum ..yani güncel yazılıma sahip sanıyorum aracın. Kontak açık iken 4. ışık olarak yağ ışığı da yanıyor benim aracımda sende 3 ışık var, buda dikkatimi çekti. Yağ lambasıyla ilgili tespitin ilginç, aslında benim araçta da yanması lazım. Şimdiye kadar yanmayan aracım olmadı. Müşürü ve kabloları bir kontrol edeyim. Sen yerini biliyor musun? Bir de kablo boştayken mi yanar, motor bloğuna kısa devre olduğunda mı? 28 Ekim 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Hayret! sen nasıl anladın? laylonda da mı var. Ayrıca video bana ait değil, benim araca ait. Benim rom level'i duysan Haaaaaayıııııırrrrrr! Murat Hoca'mla mı görüştünüz ne yaptınız Mükremin aaaabiii Zamanında Fiesta, Focus, KA, Transit... HEpsini tecrübe ettim sayılır Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Haaaaaayıııııırrrrrr! Murat Hoca'mla mı görüştünüz ne yaptınız Mükremin aaaabiii Zamanında Fiesta, Focus, KA, Transit... HEpsini tecrübe ettim sayılır Evet iyi bildin, Murat hocam seni bana emanet etti, o burada olmadığında seninle ben ilgileniyorum. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Yağ lambasıyla ilgili tespitin ilginç, aslında benim araçta da yanması lazım. Şimdiye kadar yanmayan aracım olmadı. Müşürü ve kabloları bir kontrol edeyim. Sen yerini biliyor musun? Bir de kablo boştayken mi yanar, motor bloğuna kısa devre olduğunda mı? Yağ pompasının üzerinde olmalı sensör,yağ filtresinin hemen altındaki soketlere bakmalı, bu konuda tecrübem yok açıkcası Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Yağ lambasıyla ilgili tespitin ilginç, aslında benim araçta da yanması lazım. Şimdiye kadar yanmayan aracım olmadı. Müşürü ve kabloları bir kontrol edeyim. Sen yerini biliyor musun? Bir de kablo boştayken mi yanar, motor bloğuna kısa devre olduğunda mı? Yağ pompasının üzerinde olmalı sensör,yağ filtresinin hemen altındaki soketlere bakmalı, bu konuda tecrübem yok açıkçası Hani diğer konularda güzel şematik resimler bulup yüklüyordun taman? Motorun resmini bulamadın mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Hani diğer konularda güzel şematik resimler bulup yüklüyordun taman? Motorun resmini bulamadın mı? Gauge menu'de led testinde yanıyor mu yağ lambası? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Gauge menu'de led testinde yanıyor mu yağ lambası? Hey Allahım, biraz önce benim aracımın led testini izledin ya Sani. Tabi ki orada yanıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Hey Allahım, biraz önce benim aracımın led testini izledin ya Sani. Tabi ki orada yanıyor. Tamam ya, yaşlılık, unuttum işte Servise sormalı derim. Müşür vs arızalı olsa yağ lambası sürekli yanardı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Tamam ya, yaşlılık, unuttum işte Servise sormalı derim. Müşür vs arızalı olsa yağ lambası sürekli yanardı diye düşünüyorum. Müşür veya kablo arızası sonucunda ya hep yanar ya da hiç yanmaz, en iyimser (işime gelen, olmasını istediğim, inşallah öyledir dediğim) tahmin, kablonun müşürden ayrılmış olması nedeniyle sönük kalması derim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Hani diğer konularda güzel şematik resimler bulup yüklüyordun taman? Motorun resmini bulamadın mı? http://ford.workshop-manuals.com/C-MAX_2003.75_06.2003/index.php?id=389 Şuradaki 11. şemadaki sanırım .. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Quinton-Hazell-Oil-Pressure-Switch-Ford-FOCUS-C-MAX-1-6-TDCi-03-07-/190925424841?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c740ac8c9 Şöyle birşey arayacaksın Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 :) Fazladan bir menü aradığım için silememişim.. Menü içinde dolaştıran hareket tuşuyla, ilgili alana gelidiğinde basılı tutarsanız o veriyi sıfırlıyormuş.. Yavaş ama emin adımlarla aracımı tanıyorum.. Tuşa iki kere arka arkaya basarsanız sıfırlamayıp direk kapatıyor Bizde de cıkıyor bu yakıt lambası arada basılı tutayım dedim kilometre sıfırlandı Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Ford ya, aklına ne geliyorsa işte...... Hayret! sen nasıl anladın? laylonda da mı var. Ayrıca video bana ait değil, benim araca ait. Benim rom level'i duysan Bende de 422 çıkıyor. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Tuşa iki kere arka arkaya basarsanız sıfırlamayıp direk kapatıyor Bizde de cıkıyor bu yakıt lambası arada basılı tutayım dedim kilometre sıfırlandı ahmetcan neyi kapatıyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts