İçeriğe Yönlendir

82 Ekran Led Tv Önerisi

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

1000 1200 liraya kadar bi tv bakıyorum. Gold bilgisayarda lg nin bi modeli 2013 diyordu smart tv sanırım gördüm ama tüplü tv devrinde kaldigim için öneriler bekliyorum. Vatancomputer bimex gold bilgisayarda olan ürünler tercihim :)

Yorum bağlantısı

32" ekranda 3d etkileyici olmaz, sadece özellik olarak kalır. 699-1200.-TL aralığında modeller var. Ancak benim de yorumum, eğer HD ağırlıklı seyredilecekse özellikten çok ekranın büyük olması önemli. HD'de netlik çok farketmiyor modeller arasında.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Murat Hallaç

Vatandan şaşmayın derim:) LG tercihiniz olsun eğer harici bellekten film izlemek isterseniz de mkv uzantılı 720p veya 1080p çözünürlüğündeki filmleri rahatlıkla izlersiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Son 2 yıldır bizden başka tüplü televizyon kullanan biri görmedim artık siz de bizim gibisiniz demek ki  :biggrin:

Murat yalnız değilsin.

Shov marka bozulsa da yenisini alsam diyorum ama maalesef bozulacağı yok.

Yorum bağlantısı
Ferdi R Arslan

899 tl Samsung 32 inc LED Tv vatan bilgisayardan aldım. Bence 3D İçin fazladan 100-150 tl vermek gereksiz. Gayette memnunum...

Yorum bağlantısı
Hasan Armagan

LG düşünürseniz dahili HD uydu alıcısı olmasına dikkat edin. çift kumanda derdinden kurtuluyorsunuz.

bende LG nin 32ls570s ve 42la640s modelleri var. bu modeller hakkında sorularınız var ise cevaplayabilirim. bazı mağazalarda LG sihirli kumanda hediyesi oluyor. bu kumandayı hediye almaya bakın. smart özelliği kullanırken çok güzel oluyor. 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

LG düşünürseniz dahili HD uydu alıcısı olmasına dikkat edin. çift kumanda derdinden kurtuluyorsunuz.

bende LG nin 32ls570s ve 42la640s modelleri var. bu modeller hakkında sorularınız var ise cevaplayabilirim. bazı mağazalarda LG sihirli kumanda hediyesi oluyor. bu kumandayı hediye almaya bakın. smart özelliği kullanırken çok güzel oluyor. 

Hediye vermezlerse ise kablosuz mouse aynı işi görüyor.Boşuna 150 lira civarı para vermeye gerek yok.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Kardeş ben eve alırken falan çok araştırdım, bencede 82 yada 102-106 ya kadar alabilirsin daha büyüğü gereksiz bence, tavsiye edebileceğim plazma alabilirsin ama led düşünürsende sürekli hd kanalda izleyemeyebilirsin o yüzden karasal yayında iyi gösteren bir tv alman gerekir mağazada gittiginde hepsinde hd yayın olduğu için farkı anlayamazsın. en az 400 Hz çözünürlükte Full Hd Smart bir tv işini görür buda lg yada samsung olabilir. 3D arkadaşların dediği gibi çok elzem değil.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

102 öneririm. Bende 82 ekran lcd aldım ,gözünüz alışınca gerçekten ufak geliyor..

Yorum bağlantısı
Murat TAŞ

Merhabalar,

Öncelikle aman diyerek gold,bimeks ve hızlıaldan tv almayın.Alırsanızda mutlaka türkiye distribütörü olmasına dikkat edin.Ben 2010 senesinde gold dan tv aldım sorun çıktı servis problemi çıktı.Sadece hiç bir şey yok demek için tv Aydın dan istanbula gitti,çizildiğine mi yanayım 15 gün tv siz kaldığıma mı yanayım.Ama Türkiye lg ürünü olsaydı bulunduğum ildeki servis bakacaktı.

onun için azzcık fazla olsun ama servis derdin olmasın.Ben lg diyorum renk gamı panel kalitesi olarak başarılı ürünleri var ve alacaksınız 42'' alın .Teknosa turuncu indirimde geçen gün yeni nesil lg tv 1500 tl 12 taksit idi bence takip etmenizde fayda var

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Odadaki 72 ekran flat arçelik oda zaten oturma odası. Olduğu için büyük sayılmaz. O yüzden devasa tv bakıyorum.

Bu dahili uydu alıcılilara d smart dahili şekilde uyuyor mu.

Odadaki 72 ekran flat arçelik. oda zaten oturma odası olduğu için büyük sayılma, o yüzden devasa tv bakmıyorum.

Bu dahili uydu alıcılilara d smart dahili şekilde uyuyor mu.

Telefonda mesajı düzeltemedim. :) alıntıda düzgünü.

Murat yalnız değilsin.

Shov marka bozulsa da yenisini alsam diyorum ama maalesef bozulacağı yok.

benim odadaki arçelik 55 ekran benden büyük yaş olarak. 4 5 defa tüpü şoklandı. Canavar gibi. Scart girişi olsa ona da d smart alacam ama yok :(
Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

Herkes 102 öneriyorda  metrekare bilgisi yok ya oda küçükse? Büyük tvye yakından bakarsanız netlik durumu bile değişir, gözlerdeki yorgunluk vs de cabası.

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

lg ler iyi mi peki :D geçen gün bi tane gözüme kestirdiydim ondan diyorum :D içlerinde niyeyse görüntüsü en güzel o gelmişti. 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

lg ler iyi mi peki :D geçen gün bi tane gözüme kestirdiydim ondan diyorum :D içlerinde niyeyse görüntüsü en güzel o gelmişti. 

ben bi yıldan beri kullanıyorum sıkıntı yok renk kalitesi süper mustafa biz alırken ya samsung yada lg alacan dediler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

620s iyi. 32" de 3d de zevkli olmaz ama 3d aldığınız zaman en kötü 200hz lik bir panel alınmış oluyor. Görüntüde de fark  ediyor. LG'nin paneli darbelere karşı daha dayanıklıdır, sağlamdır, normal antende daha iyi gösterir.

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Gecen sene 40 inch samsung es 7000 almistim ancak playstation oynarken ya da tv izlerken 20 metrekarelik odada sikinti cekiyorum ve tv onundeki koltuga oturuyorum tabi bunda gozluk kullanmamaktaki inadim etken. Su an ki aklim olsa daha buyuk ekran alirdim. TV konusunda soylenen sey samsung ya da lg den sasmamaniz yonunda ki ben de bu oneriye uydum. Alacaginiz yer olarak da Teknosa' yi- ki cumartesi gunleri olan turuncu indirimden aldim- oneririm.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

LG bence fiyat performans olarak şuanda ki en iyi marka. Samsung hep biraz daha pahalı oluyor. Bence gerek yok. LG güzel.

Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar

TV de internet ve 3D özellikleri kullanan ve bunlar hakkında ;  çok süper birşey olmazsa olmaz diyen var mı merak ediyorum..bana göre çokta gerekli şeyler değil..

Bana kalırsa HD kanallar için  Full HD olsun..En az 100 HZ olsun..Frma garantisi olsun..İzleme mesafesine göre boyutu olsun yeterli...

Birde büyük ekranı yakından izlememek lazım.Benim odada Tv izleme uzaklığı 2-3 metre.Bende 82 ekran aldım çokta memnunum.Ama biraz daha uzaktan izlerim ve boyutta büyük olsun diyorsanız daha büyük ekran almanız daha iyi olur.Babamlarda 110 civarı ekran var yine 2-3 metreden izleniyor benim gözümü yoruyor.

Bende philips var..Hepsiburadadan almıştım , memnunum..Hepsiburadanın fiyatları hep makul gelmiştir bana.Hepsiburada da şu an world karta kampanyası var.Bende vakıfbank kartı var.Uçak bileti alırken puanlar 3 le çarpılıyor.1000 lira alışverişe 150 puan veriyor yani 450 TL uçak bileti demek :) Tv de 550 ye geliyor :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Mustafa dediğim gibi büyüklük önemli değil önemli olan karasal yayında netlik almak ben kullandığımı söyleyim panasonic 42GW30 plazma kullanıyorum hiç bir ledde o netlikte maç izlemedim... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...