Kerim Demirdöven 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Arkadaşlar kışın çok yoğun olarak yaşandığı bir ilde yaşıyorum. sizce hangi kış lastiğini kullanmamı tavsiye edersiniz Yorum bağlantısı
Caner ŞAHİN 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-sifir-jant-ve-sifir-lastik-ikiside-1-aylik-130834440/detay/ şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Erzurum'da Petlas'la sorunsuz bir kış geçirdim. Tavsiye de ederim. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Petlas diyorum bende, eniştemde petlas, bende goodyear ultragip 8 vardı. geçen sene ankara da her iki lastiği test etme şansım oldu, buz da petlas benim lastikten daha iyi idi kesinlikle 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 önceki aracımda (mondeo) ug7 vardı, çok memnundum, geçtigimiz kış bu aracıma da ug8 aldım, tek kelimeyle mükemmel. Yorum bağlantısı
Erhan Güler 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Ben de Petlas'ın iyi olduğunu duydum kuzenden,çok memnundu. ( Tatvanda kullanıyor ) 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Ben kışlık olarak sadece Kumho kullandım, bu hafta bir takım daha alacağım kısmetse mercedese. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Arkadaşlar kışın çok yoğun olarak yaşandığı bir ilde yaşıyorum. sizce hangi kış lastiğini kullanmamı tavsiye edersiniz Ardahan'dan girip, Sarıkamış'tan çıkana kadar gördüklerimin %90'ı snoways. Googyear'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mekanik ömrü çok az, heleki doğunun buzun arasından çıkan mıcır asvaltı resmen törpülüyor lastiği. Michelin fena değil ama oda iki kışı zor görüyor. Bende en çok snoways'tan memnun kaldım kullandıklarım içinde. Kars'ın neresindesin ? 1 Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Arkadaşlar kışın çok yoğun olarak yaşandığı bir ilde yaşıyorum. sizce hangi kış lastiğini kullanmamı tavsiye edersiniz su an ustundekı marka nedır? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Petlas Snowmaster w651'in en büyük özelliklerin biride, diğer kış lastiklerine oranla çok daha sessiz olmasıdır.. Petlas biraz kuşku ile bakılsada gerçekten marka anlamında kendini çok geliştirdi. Özellikle Kış lastiği Kullanıcı yorumları çok olumlu. UG7 kullanıyorum, bundan sonra kesinlikle Petlas Snowmaster w651 alacağım.. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Michelin derim. Daha uygun fiyatlı olsun derseniz Petlas. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Geçen kış Lassa kullandım. Çok memnundum kesinlikle yine tercih ederim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Petlas kullanın cari açığı gereksiz yere şişirmeyin. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Arkadaşlar kışın çok yoğun olarak yaşandığı bir ilde yaşıyorum. sizce hangi kış lastiğini kullanmamı tavsiye edersiniz Bridgestone Blizzak kullandım fena değil, ama zorlu şartlarda ne olur deneyemedim. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Yaklaşık 15 kadar aracım oldu. Aklımda kalan en iyi kış lastiği NOKİAN dır. Kesinlikle tek geçerim. Ancak son üç aracımda da PETLAS kullandım onu da kesinlikle tavsiye ediyorum. Yerli malı olmasının yanında hakikaten kaliteli bir lastik... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Petlas kullanın cari açığı gereksiz yere şişirmeyin. lassa türk firması. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 lassa türk firması.Abi bana Lassa Bridgestone ortağı gibi geliyor. Mesela Potenza ile Adrenalin aynı lastik ? İmpetus Revo'da keza öyle.Ama Petlas %100 kendi üretip, çıkarıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 (düzenlendi) lassa türk firması. Tabi ki Lassa'da olur. Abi bana Lassa Bridgestone ortağı gibi geliyor. Mesela Potenza ile Adrenalin aynı lastik ? İmpetus Revo'da keza öyle. Ama Petlas %100 kendi üretip, çıkarıyor Lassa fason imalat yapıyor diye biliyorum. Düzeltiyorum LAssa ve Birsa ortak Bİrsa ilse Bridgestone firması yani yüzde yüz değilmiş. 1974 yılında Lassa adıyla Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulan ve 1978 yılında üretime başlayan Brisa, dünya lastik endüstrisindeki gelişmelere paralel olarak 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucu bugünkü adını almıştır. Hisseleri halka aciktir. Alintidir. Kola içmeyin ayran için cari açık incelsin.. 24 Eylül 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Lassa Snoways 2+ 2 kış sezonu kullandım. Bembeyaz yollarda, dik yokuşlarda önümdeki araç çıkamadığı için durup, tekrar kalktım. Hiçbir sorun yok. Abant, Kartalkaya ve Uludağ'a çıktım ve indim. Zincir takmaya çalışan jiplere "kış lastiği taaaakk!" diye bağırdım. Bolu Sünnet gölü çıkışında hiçbir techizatı olmadan bodoslama yola çıkmış bir kafilenin en önünde bir adam vardı. Arkadaşla ona zincir takalım dedik. Adama da abi kış lastiği alsana dedim. O da bunlar zaten kış lastiği dedi. Markası neydi göremedim. Zaten yolu açmadıkları ve lakayit davranışları olduğu için grupla tartıştık, zinciri de takmadan oradan ayrılıp, 7 kilometre ilerideki girişten girmiştik. Sözüm odur ki Lassa snoways 2+ son derece güvenilir bir lastik. Bir de lastiklerde V desen bence önemli. Lassa snoways era, Petlas snowmaster normal desenli. Bence pek iyi değiller. Bu sezon abimin araca yine lassa Iceways almayı düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Hangi mevsim lastik alırsanız alın, ben size bu yazıyı okuyarak başlamanızı öneriyorum. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246894-lastik-al%C4%B1rken-dikkat-edilmesi-gereken-hususlar Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Hangi mevsim lastik alırsanız alın, ben size bu yazıyı okuyarak başlamanızı öneriyorum. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246894-lastik-al%C4%B1rken-dikkat-edilmesi-gereken-hususlar ıyı günler dogru olcum yapan lastık basın olcer tavsıyenız var mı? Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 ıyı günler dogru olcum yapan lastık basın olcer tavsıyenız var mı? Michelin'in basınç ölçerlerini önerebilirim. Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Michelin'in basınç ölçerlerini önerebilirim. mıchelın basınc olceri nerden temın edebılırım?pakkens kalem tıpı basınc olcer dogru olcer mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts