Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Bir sonraki etkinlik yeri belli oldu ozaman Uğur Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Nisan 2014 Yazar Paylaş 8 Nisan 2014 Bir sonraki etkinlik yeri belli oldu ozaman Uğur Benim için sorun yok(Zaman saat fark etmez). Yer zaten müsait. Gelen herkese kapım her zaman açık Bugün elektrik işleri de bitti, yarında evrak işlerini halledip elektrik saatini bağlattırcam. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Hafta sonu astar boyasını yaptık. Boya işi bitince yer döşemeleri yapılcak.Boya işi erken bitince dış sıvayla uğraştım biraz Kum ve çimento işleri bitince cevre düzenlemesi yapıcak. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Her geçen gün dahada iyiye gidiyor maşallah... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Her geçen gün dahada iyiye gidiyor maşallah... Evet. Artık her yapılan uygulamadan sonra daha bir güzelleşiyor. Ustalar yok piyasada Tuğla dizilmesinin bir kısmını, alt üst betonun dökülmesi(kalıbı vs) su tesisatı ve iç sıvada usta çalıştı sadece. Gerisi bana ait Elektik zaten benim mesleğim(boşa okumadık) Baya şey öğrendim ve yaptım bu inşaatta. Bundan sonraki yapılcak işlemleerinde %90'ını kendim yapıcam. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Nisan 2014 Yazar Paylaş 17 Nisan 2014 Boya işlemlerinide bugün bitirdim. Resimde biraz koyu görünmüş renk sarı gibi 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Maşallah Allah huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Karadeniz bu memlekete verilmiş bir hediyedir. Resimlerden sonra ilerde bende böyle orman içerisinde manzaralı yüksek bir yerde güzel bir ev yaptırmak istedim. Geç kalmış olabilirim ama genelde böyle ufak projesiz inşaatlarda dikkat edilmez ama tuvalet ve kıble aynı hizada olmamıştır umarım? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Yaradan ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, pencere doğramaları ahşam olsaymış keşke Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Maşallah Allah huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Karadeniz bu memlekete verilmiş bir hediyedir. Resimlerden sonra ilerde bende böyle orman içerisinde manzaralı yüksek bir yerde güzel bir ev yaptırmak istedim. Geç kalmış olabilirim ama genelde böyle ufak projesiz inşaatlarda dikkat edilmez ama tuvalet ve kıble aynı hizada olmamıştır umarım? Amin teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda sizde hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Tuvaletle kıble farklı yönlerde Yaradan ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, pencere doğramaları ahşam olsaymış keşke Teşekkür ederim. Onları eniştem istanuldan hediye olarak gönderdi, biz yaptırsaydık ahşap görünümlü yaptırırdık.. Burası bol yağışlı ve rutubetli yer olduğu için ahşap çok uzun ömürlü olmuyor maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Nisan 2014 Yazar Paylaş 20 Nisan 2014 Ufaktan yer döşemesine başladım. 2 günde oturma odası ve 1 yatak odası bitti. 3 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Uğur keşke döşemenin altına ızgara aralarına strafor köpük koysayın,çok faydası oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Uğur keşke döşemenin altına ızgara aralarına strafor köpük koysayın,çok faydası oluyor. Koymayı düşünüyordum ama köye giderken almayı unuttum Yarın süpürgeliklerini yapıcam birde stropiyer yapıcam. Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Çok güzel olmuş Maşallah.. Elinize sağlık .. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Nisan 2014 Yazar Paylaş 22 Nisan 2014 Oturma odası tamamen bitti, yatak odaları, mutfak ve tuvalet banyonun ufak tefek eksikleri kaldı. Ben evle uğraşırkende annemde evin önüne bahçe yaptı Salatalık ve fasulye ekmiş. Evin yanında ve arkasındada bahçeleri var. 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Etraf yeşillenmeye başlayınca daha güzel görünmeye başladı ev 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Evin son durumu.Ufaktan eşya götürmeyede başladık. Buda benden yaşlı ilk çıkan renkli televizyonumuz Evi tamamen faaliyete geçirince yenisi gelicek. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Antene gerek yoktu çatal iş görürdü. Bizim de vardı buna benzer bir tv. Bu modellerde kürdan standart donanımmış meğer. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Antene gerek yoktu çatal iş görürdü. Bizim de vardı buna benzer bir tv. Bu modellerde kürdan standart donanımmış meğer. Antensiz TRT1 hafiften alır gibi oldu Anten ve uydu alıcı evde fazllalıktı zaten. Aşa yukarı 7-8 senedir kullanmıyorduk çalışacağını sanmıyordum. LCD tv alınca 1.5 yıl önce kenera koyduğumuz televizyon çalışmadı(tamir edilecek durumda bile değildi) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Küsmüştür o yüzden çalışmamıştır Ne varsa eskilerde var boşyere dememişler Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Konuyu okudukça imreniyorum gerçekten,st spoiler helezon yaydan gına gelmişti Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 Bayadır resim paylaşmamışım. Evin son durumu. 1. kat tamamiyle bitti ve kullanıyoruz. Yavaş yavaş üst katıda yapıcaz. Bügün çatısını bitirdik. 1 haftadır çatı ile uğraşıyorduk. 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts