Safak Acar 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Her akşam olmasada akşamları 2.5 km kadar yürümek faydalımıdır? Telefonda program gördüm denemek istedim böyle bir tablo cikardı ortaya ,bunun bisiklet için kullanılanıda var . saati sanırım site ile alakalı yanlış 23.00 da cıktım iyi geldi. Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Program test amaçlı ciktim bundan sonra her akşam yürümeyi düşünüyorum. Akşam akşam iyi geldi . Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Program test amaçlı ciktim bundan sonra her akşam yürümeyi düşünüyorum. Akşam akşam iyi geldi . Programın adı nedir ? Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) Google play store"ye runtastik yazın ilk sıradaki 1.Runtastic ücretsiz olanı indirin, sonra gps yardımıyla calışıyor program, yüklendikden sonra ayarlardan yürüş veya farklı etkinlikleri secebiliyorsunuz, biraz kurcalayınca görürsünüz. Cok güzel bi program . Programın adı nedir ? . 25 Ekim 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Prof.Dr. Canan Karatay derki, deprem olsa kıyamet kopsa, günde yarım saat yürünecek.Ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 her 2 günde bir 25 dk. yürüyorum. tempoya göre 2-2.5 km civarı oluyor. sonrasında antrenman vesaire. geçen bir yere koşmam gerekti. bi hayli koştuktan sonra çok da nefes nefese kalmadığımı farkettim. yürümek iyidir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Yazın her gün 3.5km yürüyordum. İyi kalori yakıyor, göbek kası yapıyor. Eve gidince şınav mekikte cabasıydı 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Yürüyüş elbette ki faydalı.Ancak unutulmaması gereken asıl konu normal bir yürüme olmamalı bu belirli bir tempoyla yürümelisiniz.Kalp hızınız artmalı mutlaka Yorum bağlantısı
Samet Yarın 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Güzel bir programa benziyor her gün 3 km ye yakın yürüyorum yarın ben de bakayım Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 eğer yağ yakmak istiyorsanız, tembel tembel değilde tempo yürümelisiniz. kalp ritminiz en az 25 dk. 120 nin üzerinde kalırsa; önünüzdeki 6 saat boyunca vücudunuz yağ yakmaya devam eder. şekerden kesinlikle kurtulmalısınız. nikotin gibi bağımlılık yapar. tuz gerektiği kadar. ekmeği kesin diye kesin bir tabir diyemem ancak azaltın ve sonrasında tam buğday ekmeğine dönün. sonrasında onu da aramayacaksınız. geceleri yatmanıza 1-2 saat kala asla pilav,makarna gibi ağır karbonhidrat içeren besinler tüketmeyin. sizi çok yorar. olabildiğince kola ve türevlerinden uzak durun. hatta kesinlikle içmeyin. %41 şeker içerir. kolanın zararlarına bknz;google eğer dün akşamdan yoğun bir egzersiz yapmışsanız ertesi sabah hapur hupur bişeyler yemeyin. 1 muz yiyin ve 2 bardak su için. muz boşalan glikojen depolarınızı doldurmaya yardımcı olacaktır. yumurta yiyin. 2 adet üzerinde yiyecekseniz eğer sarısını yemeyin. şimdilik aklıma gelenler bunlar sağlıklı günler 2 Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Her akşam olmasada akşamları 2.5 km kadar yürümek faydalımıdır? Telefonda program gördüm denemek istedim böyle bir tablo cikardı ortaya ,bunun bisiklet için kullanılanıda var . saati sanırım site ile alakalı yanlış 23.00 da cıktım iyi geldi. Vay zeytinburnu orda 20 sene yaşadım 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Her yürüyüşten sonra "Çok yoruldum vallahi" deyip yarım kilo su böreği, 2 kase sütlaç yemezsek yaralıdır tabiki 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 uzmanların ortak gorusu hareket..en az 5000 adım herkese saglıklı gunler... Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 2 km çok az artırmanızı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 ''Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.'' M.KEMAL ATATÜRK 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Müsait vaktiniz varsa eğer, gaz salımının daha az olduğu sabah vakitlerinde çıkın. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 (düzenlendi) en son karaciğer yağlanması ve kolestrolle ilgili tahlil yaptırdım kötü kolestrolüm gayet dengeli ve güzel ama iyi klestrolüm düşük çıktı.. doktor bunun bir ilacı yok her gün yarım saat yürümen yeterli dedi... yüreyebiliyor muyum:) hayır.. pisikletim var onu da çıkarmaya üşenir oldum... yapmak lazım...arabayı aldıktan sonra cok hamladım ki heryere araçla gidip aktif kullananların da genel sıkıntısıdır hımbıllık:) 26 Ekim 2013 tarihinde Emre Köksal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 en son karaciğer yağlanması ve kolestrolle ilgili tahlil yaptırdım kötü kolestrolüm gayet dengeli ve güzel ama iyi klestrolüm düşük çıktı.. doktor bunun bir ilacı yok her gün yarım saat yürümen yeterli dedi... yüreyebiliyor muyum:) hayır.. pisikletim var onu da çıkarmaya üşenir oldum... yapmak lazım...arabayı aldıktan sonra cok hamladım ki heryere araçla gidip aktif kullananların da genel sıkıntısıdır hımbıllık:) Aynen araba olunca her yere arabayla gidiyoruz .. Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 20 yaşından 70 yaşına kadar günde 1 saat spor insanın ömrünü 2 sene uzatıyormuş. Şimdi hesaplanalım : 50 sene(50x365=18.250 gün) X 1 saat spor = 18250 saat spor 18250/24=760 gün spor( hayat boyunca toplam) 2 yıl = 730 gün eder. Eee 730 gün fazla yaşamak için 760 gün spor yapılır mı? Ne sporu oturun evinizde keyfinize bakın. Hem vakit olarak zarar etmeyin hemde yorulmayın... İşin şakası bi yana spor iyidir... Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 20 yaşından 70 yaşına kadar günde 1 saat spor insanın ömrünü 2 sene uzatıyormuş. Şimdi hesaplanalım : 50 sene(50x365=18.250 gün) X 1 saat spor = 18250 saat spor 18250/24=760 gün spor( hayat boyunca toplam) 2 yıl = 730 gün eder. Eee 730 gün fazla yaşamak için 760 gün spor yapılır mı? Ne sporu oturun evinizde keyfinize bakın. Hem vakit olarak zarar etmeyin hemde yorulmayın... İşin şakası bi yana spor iyidir.. Son olarak ne yapacağız, evde oturacak mıyız yoksa spor iyidir diye spor mu yapacağız Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Yürümeye üşeniyoruz, yazları keyif turu atarken elimizde koca poşet çekirdek, çit çit yürüyoruz. Havalar soğudu üşüdük, çıkamadık.. Olmuyor bisiklet alalım dedik. Selesi tahminimden ufakmış. Rahatsızlık verdi. Merdiven altında bol bol WD40 lanmayı bekler oldu.. Hadi salona yazılalım, para vericez ya belki gideriz dedik. Daha ucuz diye 1 yıllık para verdik. İlk 3 ay gittik gibi gibi. Sonra tırt.. Bari evde birşeyler yapalım, pisiklet, koşu bantı tarzı alalım dedik. "Kullanılmıyor, komşular rahatsız olur" dediler. Komşularımızı düşündük oda yalanlara karıştı.. Olmuyor, spor bize ters, diyete başlayalım dedik. 1 ay, 2 ay 3 ay derken baktık gramla azalıyoruz. "Su içsem yarıyor, ben napıyım" mantığına dayanarak bıraktık.. Çerezi, kolayı, pasta böreği bırakalım, şekeri keselim dedik, hergün misafir, gezmeler filan.. İkramlıkta mı almayalım, yemezsek ayıp olur dedik. Kalanları da "yazık günah atılsınmı şimdi" mantığıyla miğdeye indirdik. Bundada patladık gitti... Doktora gittim. Hani tahlil yapsın, sonuçlarım kötü çıksın, gözümü korkutsun "Kerem bey daha 31 yaşındasınız, ne bu kolestrol ne bu kilo, maazallah tık diye gidersiniz" desinde diyet spor zorunlu yaparız korkudan belki dedik. Doktora gittik. Sonuçları görünce doktor; "bende yaş 50, LDL 900, hiçbişi olmaz sana" dedi.. Doktor ne derse o.. Kısaca önce niyet arkadaşlar. Bende yokmuş onu anladım. Ben kendimi kilolarımla seviyorum.. (Avunuyorum işte) Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 Yürümeye üşeniyoruz, yazları keyif turu atarken elimizde koca poşet çekirdek, çit çit yürüyoruz. Havalar soğudu üşüdük, çıkamadık.. Olmuyor bisiklet alalım dedik. Selesi tahminimden ufakmış. Rahatsızlık verdi. Merdiven altında bol bol WD40 lanmayı bekler oldu.. Hadi salona yazılalım, para vericez ya belki gideriz dedik. Daha ucuz diye 1 yıllık para verdik. İlk 3 ay gittik gibi gibi. Sonra tırt.. Bari evde birşeyler yapalım, pisiklet, koşu bantı tarzı alalım dedik. "Kullanılmıyor, komşular rahatsız olur" dediler. Komşularımızı düşündük oda yalanlara karıştı.. Olmuyor, spor bize ters, diyete başlayalım dedik. 1 ay, 2 ay 3 ay derken baktık gramla azalıyoruz. "Su içsem yarıyor, ben napıyım" mantığına dayanarak bıraktık.. Çerezi, kolayı, pasta böreği bırakalım, şekeri keselim dedik, hergün misafir, gezmeler filan.. İkramlıkta mı almayalım, yemezsek ayıp olur dedik. Kalanları da "yazık günah atılsınmı şimdi" mantığıyla miğdeye indirdik. Bundada patladık gitti... Doktora gittim. Hani tahlil yapsın, sonuçlarım kötü çıksın, gözümü korkutsun "Kerem bey daha 31 yaşındasınız, ne bu kolestrol ne bu kilo, maazallah tık diye gidersiniz" desinde diyet spor zorunlu yaparız korkudan belki dedik. Doktora gittik. Sonuçları görünce doktor; "bende yaş 50, LDL 900, hiçbişi olmaz sana" dedi.. Doktor ne derse o.. Kısaca önce niyet arkadaşlar. Bende yokmuş onu anladım. Ben kendimi kilolarımla seviyorum.. (Avunuyorum işte) Orası hepimiz için öyle bende programı denedim her akşam cikmasamda yinede yürürüm. Bu akşam 25-30 km lik bi bisiklet turu düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Orası hepimiz için öyle bende programı denedim her akşam cikmasamda yinede yürürüm. Bu akşam 25-30 km lik bi bisiklet turu düşünüyorum.. Şu eski bisikletlerdeki geniş mi geniş, çift yaylı, yumuşak mı yumuşak seleli bir bisikletim olursa belki bende birkaç kez turlarım belki Yoksa yeniler ufak kalıyor Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 (düzenlendi) Benim bisiklet bu Kerem uzun süreli binmeyince ilk bindiğimde benide rahatsız ediyor ama ertesi gün , haftada 3-4 defa binince skıntı olmuyo 26 Ekim 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts