İçeriğe Yönlendir

Müzik Sistemi

Halil Yakıcı

Recommended Posts

Halil Yakıcı

Merhaba abilerim fiestama müzik sistemi yaptırmak istiyorum.Teybini değiştirmeden ve kapı hoparlörünü değiştirmeden sadece anfi ve subwoofer yapabilirmiyim .subwoofer'u 1000 lik düşünüyorum.Anfinin bu durumda ne kadar güçlü olması lazım.yardımcı olursanız sevinirim.Ses sisteminden pek diyemiyeceğim hiç anlamıyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

en basit cevap bas olarak ne düşünüyorsun ona göre yönelelim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

jbl 1000watt al eğer bagajaysa kapıyaysa pioner

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yakıcı

güm güm etsin yeter :D şaka bi yanada bas olarak bişe düşünemiyorum çünkü anlamıyorum :D

jbl 1000watt al eğer bagajaysa kapıyaysa pioner

bagaja koyacam 

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

sen şimdi hiç bişe anlamıyonmu Allahalah  :D  ozaman kapılara pioner alacan yardımcı olurum almakta

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yakıcı

sen şimdi hiç bişe anlamıyonmu Allahalah  :D  ozaman kapılara pioner alacan yardımcı olurum almakma

maalesef kardeşim ama kapılardaki hopörlerden iyi ses çıkıyor fiesta kullananlar iyi bilir yani ona gerek yok sanırım sadece subwwofer ve anfi görür işimi bass sesi almak amacım

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sıf bas alacaksan alacaksab jbl alt serilerine bakma iş yapmaz harcıyacağım rakam önemli bu iş 100 lira ya da bas var 10 000 de orta hali düşüneceksen alpine kicker kenwood gibi markalar derim alt seri jbl ler tat vermez boşa para bana göre

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu rakam çok fazla maksimum 100 lira civarı ikinci eli bunların sıfır bas alırsın o rakama kabinli 

Koltuk altı slim basslardan al derim.

abi :D onlarda pek tat vermiyo be :D :D :D bagaja 25 lik koysak daha tatlı ses alınır :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yakıcı

sıfır almak istiyorum çıkabileceğim mevla 350-400 arası 

Yorum bağlantısı
Halil Yakıcı

Çok iyi ama amfi yanında değil

tamamda birde bu çalışma prensibi portlu,kapalı kutu,tek bobin çift bobin olayı nedir

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

abi :D onlarda pek tat vermiyo be :D :D :D bagaja 25 lik koysak daha tatlı ses alınır :D

Aracın orjinalleriyle bu gider ama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
Halil Yakıcı
Uğur Çınar

bunlardan en iyisi hangisiyse bana öner abi bende gidip alim inşallah

:D rakama bağlı aşağı yukarı sistemler birbirine yakın komple  sistem bunda  daha uyguna bulunmaz  o kadar kötü değil o kadar da süper değil orta halli :D 

en güzeli buralara yakınsanız montaj dahil bi rakam alabilirsin oradan gidip yüzyüze konuşmak istediğinizi anlatırsanız yardımcı olur iyi birisidir esnaftır kendisi bir çok malzeme almışımdır kendisinden bunca zamandır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yakıcı

:D rakama bağlı aşağı yukarı sistemler birbirine yakın komple  sistem bunda  daha uyguna bulunmaz  o kadar kötü değil o kadar da süper değil orta halli :D

en güzeli buralara yakınsanız montaj dahil bi rakam alabilirsin oradan gidip yüzyüze konuşmak istediğinizi anlatırsanız yardımcı olur iyi birisidir esnaftır kendisi bir çok malzeme almışımdır kendisinden bunca zamandır

teşekür ederim abi beylikdüzündeyim gidip orta halli sistem alırım burdan önerileriniz için herkese  teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...