İçeriğe Yönlendir

Mondeo Far Kaşı

Aktaş Murat

Recommended Posts

Aktaş Murat

böyle bir far kaşını nerede ve kaça yaptırabilirim.

image_253a843ae9cd706712a9c867f114fc23.j

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Araç renginde farın üst kısmına folyo kaplatabilirsiniz en pratik,en ucuz ve bulunabilirlik bu yöntem :D

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

böyle bir far kaşını nerede ve kaça yaptırabilirim.

image_253a843ae9cd706712a9c867f114fc23.j

Bence orjinali daha güzel ama denemek için folyo çekin beğenmezsiniz çıkarırsınız

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

sanayide aksesuarcılarda yaptırabilirsin,5-10 tl,ye yaparlar.Begenmessen sök at.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ama çok güzelmiş. Çok yakışmış :wub:  Yaptırırsanız fotoğrafları paylaşın lütfen :good1:

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

sanayide aksesuarcılarda yaptırabilirsin,5-10 tl,ye yaparlar.Begenmessen sök at.

ebaydeki fiyat yaklaşık 90 TL. sanayide 5-10 olmasada en fazla 20 TL olsa fark çok fazla. Ben bir araştırayım.

Yorum bağlantısı
Alper Bilici

yapılabilir tabi zevk meselesi fakat d segmenti bir araç biniyoruz bunlara çok açık degil bence illaki olucaksa folyodan tabelacılarda yaptıralabilir geri dönüşü oldukça kolay olucaktır :)

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

ben gelecek ayda yaptıracağım bilginiz olsun

Merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

dün deneme amaçlı folyo ile far kaşı yaptırdım. aracım gri olduğu için nikelajlı bölümler aracın kendi rengi ve de farın rengi neredeyse birbirine ok yakın olduğu için kendini çok belli etmedi. ama otomatik vites alırken özellkle rengine çok dikkat edeceğim. siyah ya da beyaz şart.

P_20131115_072447_Perfectly_Clear_0001.j

P_20131115_072454_Perfectly_Clear_0001.j

P_20131115_072504_Perfectly_Clear_0001.j

P_20131115_072512_Perfectly_Clear_0001.j
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Bora Ozdis

Daha boyanmadı haftaya bitmiş hallini koyarım mat siyah yaptım siyah nasıl duruyor diye

ijfx.jpg

Buda Farların Açık olduğu hali

bc7t.jpg

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Sanki sizinkiler biraz kalın olmuş gibi Tam belli olmuyor buradan bakarak ama önerim o ızgarayı siyaha boyatmanız.Yani Far kaşı araç renginde ızgaralar siyah olursa gayet güzel durur.Bir de yay takarsanız 10 numara olur.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Sanki sizinkiler biraz kalın olmuş gibi Tam belli olmuyor buradan bakarak ama önerim o ızgarayı siyaha boyatmanız.Yani Far kaşı araç renginde ızgaralar siyah olursa gayet güzel durur.Bir de yay takarsanız 10 numara olur.

hangi araba için söylüyorsunuz eğer benim araç içinse ön ızgara özel yurt dışından geldi ve araçta 3lük yay var

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

dediğim şu çizgi gibi, yani ilk resimdeki oval olabilirse daha araç en hatlarına uygun olur gibi, photoshop bilseydim düzenleyip atardım..

vkp15.jpg

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

En sonunda far kaşlar takıldı biraz karanlık çıkmış yarın gündüz çekerim

7c2e.jpg

2mmn.jpg

icv6.jpg

lktb.jpg

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

hangi araba için söylüyorsunuz eğer benim araç içinse ön ızgara özel yurt dışından geldi ve araçta 3lük yay var

sizin araç olarak demiştim. ilk fotolarda crom kaplamaydı araç .Son resimlerde güzel olmuş araç.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...