İçeriğe Yönlendir

Müzik Sistemi


GÖKHAN TUNCAY

Recommended Posts

GÖKHAN TUNCAY

2004 model focus sahibiyim. bilindiği gibi kasetçalar var, onu çıkartıp yerine mp3 çalar -cd çalar takmak istiyorum. bunu daha önce aracına uygulayan birisi yardımcı olursa sevinirim. yani aracın hoparlörleri yetiyor mu? orijinal çıkışlarla yeni teyp uyum saglar mı? yada direksiyon kumandasına uyum saglanabilir mi ? teşekkür ederim.... 

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Güzel bir teyp alıp ehil bir tesisatçıya teslim edin.Makul bir işçilik ücretiyle aracınıza uygulamasını yapacaktır. Hoparlörler  alacağınız teybin kalitesine göre (tavsiyem alpine ,pioneer gibi markalardan almanız yönünde) daha kaliteli çalmaya başlar.Direksiyon kumandasına uyum sağlamayabilir.Direksiyon devresi alıp uydurup kullananlar var...

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aracınızdaki mevcut sesi beğenmiyorsanız mid bas takımı alıp taktırabilirsiniz, teyp de bende pioner öneririm, yanlız iyi makina iyi para, ucuz cakma markalardan kaçının. Piyasada yapıştırma etiketli cok sahte ürün mevcut , yakınınızda ses sitemi yapan yer var ise fiyat alıp paylaşirsanız yorum yapabiliriz.  İşin ustası direksiyondan kontrolude uydurur bulur bi yöntemini. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
GÖKHAN TUNCAY

teşeşkür ederim...şafak bey. agrıda öğretmenlik yapıyorum malum burda usta bulmak zor onun için ancak yarıyılda muğlaya memlekete gidince yaptırıcam malum burda güvenmek zor bazı duurmlara özellikle de elelktornik olunca.

hoparlör değiştirmeyi düşünmüyorum.. mevcut hoparlaöre sizin de dediğiniz gibi pioner teyp alıp takmak lazım onun için de sanal alemde indirim bekliyorum ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...