İçeriğe Yönlendir

2011 Den Ceza


İhsan Yargıcı

Recommended Posts

İhsan Yargıcı

bugün, 2 hafta önce çekilen aracımın 77 tl cezası geldi. internetten ara ara takip ediyordum cezamın gelip gelmeyeceği konusunu. ve ödemek için sisteme girdiğimde, 2011 5 ayda kesilmiş ve 6. ayda tarafıma tebliğ edildiği gözüken, 140 ceza+196 da faiz 336 tl lik taahuk edilmiş bir ceza ile karşılaştım. inanın 31 ekimde bir süpriz var mı acaba diye gib.gov a girdim sorgu yaptım.

şimdi sorum şu bu araç tebliğ ettiklerini öne sürdükleri tarihten sonra 2 kere fenni muayene den geçti. bu tebliğ ne bende, nede muhtarda değil. ama kırmızı ışık cezası ve ben kavşağı terk etmeden arkamdaki ambulansa yol açmak için yaya geçine çıktığım bir olay hatırlıyorum .bununla ilgili olarak nasıl bir yol izlemem lazım bilgili arkadaşların önerilerini rica ediyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tebliğ edilmedi ise yasal tebliğ süresini geçmiş oluyor.İtiraz edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

ama sistemde tebliğ tarihi ve faiz işlemiş durumda.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şöyle ki ; size tebliğ edilememişse muhtara edilmiştir..Hem size hem muhtara da tebliğ edilememişse 1 ay süreyle pano da askıya çıkmıştır.Yani ilan edilmiştir.Bu süre sonunda itiraz olmadığı için de tebliğ edilmiş sayılmıştır..Durum bu şekilde işliyor.


önce ödenecek sonra belki itiraz :(

 

İtirazlar da öncelikle ödenecek diye bir durum söz konusu değil..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

bugün, 2 hafta önce çekilen aracımın 77 tl cezası geldi. internetten ara ara takip ediyordum cezamın gelip gelmeyeceği konusunu. ve ödemek için sisteme girdiğimde, 2011 5 ayda kesilmiş ve 6. ayda tarafıma tebliğ edildiği gözüken, 140 ceza+196 da faiz 336 tl lik taahuk edilmiş bir ceza ile karşılaştım. inanın 31 ekimde bir süpriz var mı acaba diye gib.gov a girdim sorgu yaptım. şimdi sorum şu bu araç tebliğ ettiklerini öne sürdükleri tarihten sonra 2 kere fenni muayene den geçti. bu tebliğ ne bende, nede muhtarda değil. ama kırmızı ışık cezası ve ben kavşağı terk etmeden arkamdaki ambulansa yol açmak için yaya geçine çıktığım bir olay hatırlıyorum .bununla ilgili olarak nasıl bir yol izlemem lazım bilgili arkadaşların önerilerini rica ediyorum.

Bende itfaiye ye yol vermek için cizgiyi biraz geçip sağa kırmıştım direksiyonu 3-ay geçti ceza yok inşlh size olduğu gibi sonradan gelmez. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı

En kestirme yol ödemek ve kurtulmaktır...başımdan bizzat geçtiği için böyle yazdım...en basiti kaybettiğiniz zamana yazık  :angry: deli dana gibi ordan oraya yolluyorlar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...