Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Zaten Amerikan asfaltı denen soğuk asfalt var. beyaz renkte oluyor ve ömürlük.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Bu işlerle uğraşan yakın bir arkadaşımın söylediği: TR'de kullanılan asfaltın kalitesinin olması gereken seviye 10 ise 3'ü bile zor görüyormuş. sonuna kadar katılıyorum şikayet etsen neye yarar çkur kalsın daha adamlar öyle bi asfalt la yamıyolarki set oluşuyor :D bide nasil asfalt tekniği varsa bizim mühendisler de maksimum 15 gün içinde çökmeye başlıyor yollar Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Zaten Amerikan asfaltı denen soğuk asfalt var. beyaz renkte oluyor ve ömürlük.. Amerikalılar seyir halindeyken kafasını yoldan çevirip yanındaki ile uzunca bir süre konuşabiliyor. Bizler trafikten çok çukurlara veriyoruz dikkatimizi. Düzgün asfaltta kullanma konforunu bizler yaşayamadık. Bizden sonraki nesiller yaşayabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Amerikalılar seyir halindeyken kafasını yoldan çevirip yanındaki ile uzunca bir süre konuşabiliyor. Bizler trafikten çok çukurlara veriyoruz dikkatimizi. Düzgün asfaltta kullanma konforunu bizler yaşayamadık. Bizden sonraki nesiller yaşayabilir mi acaba? Bizden sonraki nesiller yaşayabilir. ABD uçan araçları kullanırken biz düzgün yollarımızla gurur duyarız Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Geçmiş olsun. Hangi belediyeye bağlısınız bilmiyorum ama birçok belediyenin e-belediyecilik uygulamasından yararlanıp çukurları bildirebilir ve doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Ana arterler içinse İBB veya Karayollu Gen. Md'lüğüne başvurmanız gerek. Şişli belediyesi'ne yaptığım hiç bir çarı daha cevapsız veya çözümsüz kalmadı. Mutlaka çözülüyor. Bu arada, bu durum sadece bize özel değil Açıklaması: Canada'da hız düşürmek için sticker'lar kullanılıyor. Romanya ise 3Boyut teknolojisine sahip... Yerdeki stickerlar biraz sakat değil mi, çukurdan kaçacam diye TIR ın altına girmekte var. Çok ayarsız çukur çizmişler. Şeridi komple kapatmış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Amerikalılar seyir halindeyken kafasını yoldan çevirip yanındaki ile uzunca bir süre konuşabiliyor. Bizler trafikten çok çukurlara veriyoruz dikkatimizi. Düzgün asfaltta kullanma konforunu bizler yaşayamadık. Bizden sonraki nesiller yaşayabilir mi acaba? Şehirleri nispeten şehirciliğin farkına varıldığı teknolojinin gelişmeye başladığı dönemlere geldiği için ve genelde düz bir bölgede oldukları için cetvelle çizilmiş gibidir sokaklar caddeler...Ankara' da hep söylerim ya yokuş çıkarsın ya da inersin..Düzü yoktur, çarpık kentleşme ilk çağlardan olduğu gibi gelmiştir...Komple yıkıp yeniden şehir inşa edilse Amerikan kentleri gibi olmaz buralar... Daha bu sabah Gata asker hastanesinin önünde atılan son yılların en kaliteli asfaltı bir hafta geçmeden kazılıyordu..İnip adamları dövmek istedi canım ama ikisinde kazma birinde eskavatör mü ne ondan bir diğerinde de kafama atsa kıracak büyüklükte telsiz vardı...Tebessümle kafamı aşağı yukarı sallayıp dıştan selamlayıp şefkatle içten selamladım... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Bizim fabrika sahası beton asfalt , günde onlarca kamyon, mikser , iş makinesi cirit atıyor tepesinde en ufak bozulma yok Hatta bir yer kazılacaktı büyük iş makinesine hilti takıp saatlerce kıracağız diye uğraştılar 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yar 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 K*****i bakalım doğru tahmin edebilecek misiniz? Yanılmışım Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 23 Aralık 2013 Yazar Paylaş 23 Aralık 2013 Bugün yine onlardan ikisine girdim.İlk lastik değişiminde gerekirse jantları küçültüp yanakları büyüteceğim. Çukur stresinden bıktım ya acaba ne kadar derin bu sefer gireceğim çukur diye mili saniyeler içinde bekliyorum me olcağını. Allah nazardan saklasın iyi dayanıyor valla yokohamalar 45 yanak olmasına rağmen... Yorum bağlantısı
Recommended Posts