Akan Belen 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Arabam.com un incelemesine göre gerçi oldukça eski ama.Ford mondeo 100- 0 km/s ve süresi: 39.5m/3.1 sn Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 (düzenlendi) Serhat beyin söylediklerinin çoğuna katılıyorum hatta şöyle diyeyim ben arabada hızlanmada 0-100 ü ve biraz üstünü bölen tabloları dikkate alıyorum .Artık hızlanma süreleri detaylı bir şekilde veriliyor ve detaycı tüketicilerin dikkatine sunuluyor. Ben araç alırken şehir içinde manevrada önemli olan 0-60 değerlerine baktım. Ayda yılda bir çıksam da şehirler arasında konfor ve sollamalarda işe yarayacak ara hızlanma değerlerini de 60-100 ve 80-120 gibi inceledim. Düzenleme;imla 22 Kasım 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Bence senin anektar gider Mert. Peluş'a dönme. http://www.youtube.com/watch?v=wHqcMJ44-Fw Test edelim diyorum ses çıkmıyor. Daha napayım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Test edelim diyorum ses çıkmıyor. Daha napayım Teste ben geleyim mi? Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Neden sordunuz bu soruyu cidden merak ettim ? Ben pek güçlü araba sevmem almam kullanmam 700 hp lik civic ,clio rs leri vs vs ve şu anki 265-270 hp lik Megane Rs imi saymazsak tabi. hacı boş işler bunlar. sahip olmuşsun fakat daha anlayamışsın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Test edelim diyorum ses çıkmıyor. Daha napayım yazık olur diyorum bak Yorum bağlantısı
Onur Demir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 hacı boş işler bunlar. sahip olmuşsun fakat daha anlayamışsın. Siz baya bilgili bir Abiye Benziyorsunuz. Bilgi ve birikinmlerinizi bizimle paylaşırsanız belki bir faydası dokunur Bizlere... 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 kişisel görüşüm: gereksiz boş işler bunlar. zevkleri tartışacak değiliz burada. kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 yazık olur diyorum bak Yahu hepi topu 90 liraya bir çift balata alacam 100-0'dan bahsediyoz dimi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Ben çok araştırdım bu konuyu en sonunda şimdi ki aracıma karar verdim.. 0-100 sanırım 15-20 sn falandır Bu konu hayatımda ne kadar çok yer kaplıyor bu da ispatıdır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 kişisel görüşüm: gereksiz boş işler bunlar. zevkleri tartışacak değiliz burada. kazasız belasız güle güle kullanın. Sedat bey sizin sokakta şov yapanlar hakkında dediklerinize katılıyorum. Benim canıma kast etmeye hakkı yok. Daha geçen günkü konuda Harun isminde şahsın yaptığı gerçekten sizin dediğini hak ediyor. Ancak Can'ı iyi tanırım. Can sokak yarışcısı değil. Aracını yarış için ayarlar ve piste çekiciyle götürüp orada yarışan bir arkadaş. Bu biz zevk ve hobi. Nasılki kimileri araba sever kimileri çiçek böcek sever kimileri fotoğrafçılık sever Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Konunun uzmanı sayın Tırtöver tokatçıgil arkadaşımızdan da yorumlar beklerdim, konu zayıf kalmış yahu Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Sedat bey sizin sokakta şov yapanlar hakkında dediklerinize katılıyorum. Benim canıma kast etmeye hakkı yok. Daha geçen günkü konuda Harun isminde şahsın yaptığı gerçekten sizin dediğini hak ediyor. Ancak Can'ı iyi tanırım. Can sokak yarışcısı değil. Aracını yarış için ayarlar ve piste çekiciyle götürüp orada yarışan bir arkadaş. Bu biz zevk ve hobi. Nasılki kimileri araba sever kimileri çiçek böcek sever kimileri fotoğrafçılık sever 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Yahu hepi topu 90 liraya bir çift balata alacam 100-0'dan bahsediyoz dimi 100-0. İddalıyım, en az 1 metre erken dururum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 100-0. İddalıyım, en az 1 metre erken dururum. Abi boş bir alanda müsait bir günde deneyelim. Ben hala lastiğime balatama ve fren sistemime güveniyorum. Fabrikadan çıktığı gibi dimi, modifiye yok? Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 (düzenlendi) 68'lik fiestama focus1 st170 diski takabilir miyim? Bana artı dönüşü olur mu? http://www.fordyedekparcacisi.com/Urunler/Ford-Focus-ST-170-On-Disk-Fren-Aynasi-Takim-Brembo.html 23 Kasım 2013 tarihinde Güvenç Terzierol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Bende de artık hiç güçlü araba alayım hevesi kalmadı. Son zamanlarda sol şeride bile çıkmadığımı farkettim. Fren yapmadıkça yavaş gitsen de varacağın yere hızlı varıyorsun. Kararlı gidip ortalamayı yüksek tutmak önemli. 200 yapıp fren yapa yapa gitsen de aynı 132 ile gidip frene 1 kez bile dokunmasan da aynı. 75 beygir bir otomobile biniyorum, ilk zamanlar güçsüzlüğe alışmakta zorluk çeksem de şu an hiçbir eksiklik hissetmiyorum. Tüm hız kurallarına uymama rağmen gittiğim yerde ne çabuk geldin diyorlar. Yav Murat allah aşkına fizikten matematikten anlayan adamsın sence böyle birşey mümkün mü ya Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Otobüsler en fazla 108 km/s 'yi hiç geçmiyor Ankara - İstanbul nasıl 4 saatte gidiyor diye düşündünüz mü 5 saat'ten önce varmıyorlar nereye 4 saat İstanbuldan Düzce bile 3 saat 15dk sürüyor Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 4:50 saat, 45 dakikası da mola. Ben anlamam; ben ikinci yarıya yetişme planları yapan arkadaşımı ilk yarı başlamadan stadyumda indirdim, haftasonu aksilik olmazsa piste getireceğim konuşursunuz Sen konuyu niye başka tarafa çekiyosun ki şimdi Sen 132 ben 200 ile gidiciem aynı zamanda gidicez öyle mi ? Yorum bağlantısı
Turgut Bakar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 sanırım başlığı değistirmekte fayda var:) Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Hiç 200le gitmedim ama 200le gidince 3 saatte mi varıyorsunuz ki? Bu linkini verdiğin parçacı dükkanının sahibi Yavuz Selim Bilgin'e Fiesta Sport'unu satan Fun kasa Fiesta hastası Ara sor adam sıradan bir Ford parçacısı değil Ford enthusiast. Denicez işte bakıcaz Senin mantığınla bu arabalar boşuna 200-250 km/h hız yapabilecek şekilde üretiliyor. Nası olsa sen onlardan önce varıyorsun 132km/h ile, hepsi 132km hız yapabilecek kapasitede olsun yeter Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ya şu meseleyi birisi denesin artık. 2 araba hız sabitleyici ile 10-15 km lik bir yol yapılsın, birisi kestirme diğeri şeridinde gitsin, kayda değer bit fark olup olmadığına göre konuyu kapatırız. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts