Behram Doygun 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Dediğiniz şeyi discovery channel da myhtbusters ekibi denedi trafik olan bir otobanda birisi sabit kendi şeridinde gidiyor diğeri ise boş bulduğu yere kaynayıp hızlı gitme çabasında sonuç ise hızlı gitmeye çalışan araç diğer araca göre 2 dakika önce varıyor o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Dediğiniz şeyi discovery channel da myhtbusters ekibi denedi trafik olan bir otobanda birisi sabit kendi şeridinde gidiyor diğeri ise boş bulduğu yere kaynayıp hızlı gitme çabasında sonuç ise hızlı gitmeye çalışan araç diğer araca göre 2 dakika önce varıyor o kadar. Boş yolda farklı hızlarda uzak mesafede de aynı sonuç çıkar mı peki Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Onada söyle cevap vereyim yazları kayseriye gidip geliyorum 2 aylığına gecen sene gidişimde 140 150 ile gittim ve 6 saatte kayserideydim bu sene giderkende gelirkende 120 ile sabitledim 7 saat 20 dakika sürdü uzun yol ve hız daima farklı sonuçlar çıkarır. Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 130km/hızla giden 200km/hızla giden iki araç varış noktasına kim erken varır? 130km/h ile giden dahamı erken varıcak ? Yukarda bi gift animasyon vardı "yahu he he"... aynı ondan Pardon yav he he imiş 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Onada söyle cevap vereyim yazları kayseriye gidip geliyorum 2 aylığına gecen sene gidişimde 140 150 ile gittim ve 6 saatte kayserideydim bu sene giderkende gelirkende 120 ile sabitledim 7 saat 20 dakika sürdü uzun yol ve hız daima farklı sonuçlar çıkarır. Olağan sonuç Ama Murat sizden bizden daha iyi bir pilot olduğu için 132 ile 200 hissi verdiriyor Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Murat bize belkide başka birşey anlatmaya çalışıyor. Galiba tam anlatamadı. Düşük hızlı araç ile yüksek hızlı aracın aynı anda gitmesine imkan yoktur. Hepimizin bildiği çok basit matematik işlemi: yol eşittir hız çarpı zaman. x=v.t Yorum bağlantısı
Behram Doygun 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Sıkışık trafikte yani tarif etmem gerekirse Çağlayan Bogaziçi köprüsü saat 17.00 deki trafik gibi ama uzun boş yolda ne kadar basarsan o kadar hızlı varırsın ama basarmıyım basmam zevkini çıkararak sürmek benim işim hıza gerek duymadıkça baş vurmam. B) Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Bir kere çabuk varmaya odaklanırsanız yavaş gitseniz de çabuk gidersiniz. Olay felsefeye doğru kayıyor, Dikkat. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Ben ortalama hızı yüksek tutmaktan bahsediyorum Millet 150-200 basıyor yol bilgisayarında ortalama hız 80, demek ki 80le gidip hiç fren yapmasa da aynı şey . Evet ortalama hız sonucu belirler; ama 132 km ortalama hızı içinde şehir içi trafiğinin de olduğu o güzergahta tutturmak için hatırı sayılır bir süre 132 km'nin oldukça üzerinde seyretmek gerek. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Murat senin sabit 132 ile gidebildiğin yolda ben en az 132km/h hız yapabilirim demektir teknik olarak. Senin mantığınla biz seni Ankaradan Ferrari ile aynı anda salsak 132km/h ortalama ile Ferrariden önce İstanbula varman gerekir Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 (düzenlendi) 132 ile sabit gidersen ortalaman 132 olur biliyorsun dimi ? 150 altına düşmeyen bir arabanın da ortalama hızı 150 altına hiç düşmez bunu da biliyorsun dimi? Senin fizik ve matematik hocanı saygı ve sevgi ile anıyorum daha bir şey yazmayacam 4 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Hız yazmak marifet değil ancak; ibrenin sonlarda gezdiği çoğu seyahatte, navigasyondaki hız ortalamasının 130 km'yi geçtiğini görmedim ki çoğu zaman ne çabuk gittin geldin denilen güzergahlarda bile bu ortalama 112km civarındadır. Zaten bu hesapla genelde 100km'yi 50dk'da tamamlamış olursunuz ki, bir ışıkta durmak ve sonrasında hızlanmak bile ortalamayı oldukça düşürüyor. Akabinde mevcut ortalamaya ulaşabilmek için artırabilmek için epey bir çaba sarfetmek gerekiyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 (düzenlendi) Hız yazmak marifet değil ancak; ibrenin sonlarda gezdiği çoğu seyahatte, navigasyondaki hız ortalamasının 130 km'yi geçtiğini görmedim ki çoğu zaman ne çabuk gittin geldin denilen güzergahlarda bile bu ortalama 112km civarındadır. Zaten bu hesapla genelde 100km'yi 50dk'da tamamlamış olursunuz ki, bir ışıkta durmak ve sonrasında hızlanmak bile ortalamayı oldukça düşürüyor. Akabinde mevcut ortalamaya ulaşabilmek için artırabilmek için epey bir çaba sarfetmek gerekiyor. Saygılarımla. Hocam yalnız arkadaş sabit 132 ile gidebiliyor aynı yolda, onun 132 km/h altına hiç düşmediği yerde ben neden düşeyim ki ? Sürekli 200km/h ile giderim demiyorum tabikide arada fren yapıp yavaşlamam gerekicek ancak tahmini olarak 4 saatlik yol en az 1 saat erken gidilir bu verilerle. Arkadaş bunu kabul etmiyor 4 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Sana mı sorucam ? Sen çıksan Aveo ile Ferrariyi yakalarsın piste kafa o kafa sendeki. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu anlattıklarımı mantıksız bulan herkesi geçebileceğime iddiaya girerim Bak İlteber abi go-kartta sondan ikinci oldu, ki tümüyle de mantıksız bulmuyor Yav hee hee yav hee hee.. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bari aç iki yarış oyunu oyna arkasından gitmeden istediğin kadar hız yap bak bakalım geçebiliyor musun öndekini Yeşile dönüştüğünde gaza bas, sarıya dönüştüğünde gazı kes, kırmızıya dönüştüğünde fren yap anlamına gelen, bu çizginin üstünden git diye koydukları renkli çizgiyi boşuna koymuyorlar Ciddi bir simülasyonda o çizgiden gitmeden önündekini asla geçemezsin. Boşuna mı bütün yarış arabaları peşpeşe gidiyor, biri sağda biri solda gittiğini gördün mü hiç? Bir insanın bunlara yav hehe diyebilmesi için motorsporlarından uzak olmayı bırak ciddi anlamda sürüş özürlü olması gerekir. Arkasından gitmek diye bir şey yok düzgün çizgide gitmek diye bir şey var. Hepsi düzgün çizgiden gittiği için arka arkaya gidiyorlar. Herşeyi sadece kendinin bildiğini sanan arkadaşım. 2 kural vardır yarışta düzgün çizgiden "maksimum hızla gidebilmek". Sadece düzgün çizgiden gitsen de hızlı gidemediğin sürece "alırsın" birinciliği. Sen o oyunları oynarken ben onu yolda yapıyordum zaten bana yol çizgilerini öğretme. Bahsettiğimiz şeyin onla bir lakası yok. Sen 200 ile giden bir arabayı 132 ile gidip apexle yakalayabileceğini idda ediyosun sonra da konuyu saçma sapan alakasız yerlere getiriyorsun. Bana şu sorunun cevabını ver Ankara'dan beraber çıkacaz ben limitlerde gidecem sen sabit 132 ile gideceksin, İstanbul'a benden önce veya aynı zamanda gidebilir misin gidemez misin? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Benim iddiam şudur; 132 ile giderim, 3 saatte giderim. Siz 200 ile gidip 3 saatte gidiyorsanız sorun var. Senin 4 saat'te gittiğin yolu 3 saatte gider o hızlarda giden bir araç rahat. Ortalama rakamlar bunlar. Tam olarak kaç km yi 3 saatte gidiyorsunuz? 3x132 yap abi Murat öyle hesaplayıp veriyor rakamları Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 (düzenlendi) Ben 3 saatte gidiyorum, 132 ile. Ben 200 ile gidenleri 2 saatte gidiyorlar sanıyordum, onlar da 3 saatte gidiyormuş. Olay bundan çıktı. Sen benim ne dediğimi anlamadın tekrar tekrar oku bence. Kısıtlı bir yoldan bahsetmiyorum. O yol güzergahında sınırsız bir yol düşün, senin her 4 saatinde minimum 1 saat farkı takar sana anladın ? 5 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Tamam da, ben 132 ile 3 saatte gidiyorum. Eğer 200 ile 3 saatte giden birisi varsa boşuna 200 yapıyor. Onu diyorum. Ters mantık. Ankara gişelerden bıraktırırım İstanbul gişelerde beklerim 3 saatte gelemezsen ıslak odunla dalarım ama :D İşin şakası tabi de, 200km/h'larla senle aynı zamanda giden varsa o adamı dövmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Tamam da, ben 132 ile 3 saatte gidiyorum. Eğer 200 ile 3 saatte giden birisi varsa boşuna 200 yapıyor. Onu diyorum. Ters mantık. Murat mümkün mü böyle bişey. Nerde kaldı fizik. Hani a aracı b aracı problemi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Ankara-İstanbul yolunda en keskin viraja dahi 140 ile girilebilirken ( kangoo ) hangi virajlı yoldan bahsediliyor ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Murat, bir konuda sana katılıyorum. Uzun yolda sabit hızla gitmek, atraksiyonlu gitmekle fark çıkarmıyor. Uçuyorum yüzlerce km. Sonra bir kenarda çay içmek için durduğumda 70 le gelen kamyon beni geçiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 (düzenlendi) Ankara-istanbul arasında çok günübirlik gidip geldiğim oldu. 132km ortalama hız bilgisayarda görmek için aracın ibresinin 160'ın altına düşmemesi gerekiyor. Bu seyahatlerin çoğunda 5:30da gişelerden çıkacak şekilde hareket ederim Ankara'dan. 8:30-8:50 arasında da çamlıca gişelerinden geçerim. Diyeceğim o ki; o bilgisayara kurallara uyarak 132 yazdırmak mümkün değil. Dilovasında dahi ayağımı gazdan pek çekmeden giderim kamyonlar seyrekse. Aracın ibresi zaten çoğu kişinin görmeye cesaret edemeyeceği yerde olur ki ben 132km'nin üstünü çok seyrek gördüm diyebilirim navigasyon ortalamasında. Ailemle seyahat ettiğimde hız sabitleyici kullanırım. 130-140km civarına ayarlarım navigasyon 107-110 km aralığında hız ortalaması verir. Zaten tahmini seyahat 1 saat fazla sürüyor böyle olunca. 200km ile giden araçların zaten yolun tamamını bu hızla almaları mümkün olamaz. Hız düşeceklerdir ama Ankara-istanbul arasını çok iyi yol tutan araçla 2:45dk'da Bmw6.40 ile bir arkadaşım gittiğini söyler. Fizik kuralları ve matematik hesabında uygun ama ne kadar güvenli gitti o tarafı bilemem. Matematik ve istatistik hesabında ortalamayı yakalmak için; ortalamalardan sapmalarda aynı rakama çıkabilmek için çok daha fazla mesafe veya çok daha fazla hız gerekecektir. Ortalama hız için 120 ve üstü konuşuluyorsa; yasal hız sınırını % 50 aşarak sabit tutmaktan başka yol yok. Tabi bir de bu drag, ralli, simülatör gibi karşılaştırmalar, normal yol şartları ile karşılaştırılmamalı. Mesela ben lise2'e giden yeğenimle grand tourismo oynadığımda genelde bana tur bindiriyor. Gel arabayla tur atalım diyorum araba kullanmayı sevmiyor:) Adrenalinsiz el göz koordinasyonu ile çoğu arcade modunda oynanan yarış oyunu ile simülasyonla bile karşılaştırılamayacak derecedeki gerçek hayat koşulları mukayese edilmemeli. Ne de olsa bizim otobanlarda virajları sonuna kadar kullanabileceğimiz aparatlar yok. Genelde o bölümlere yaklaşıldığında sonuç bariyerleri öpmek oluyor:) Saygılarımla. 5 Aralık 2013 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Sen yol boyunca 132km sabit hız ile gitsen dahi 454km/132km = 4 saat 18 dakika sürer minumum olarak. 3 saatte kurallara uyarak İstanbul'a gitmen pek mümkün değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts