İçeriğe Yönlendir

Casper 7 Tablet 3 Haftada 2 Arıza Verdi Iade Almıyorlar.

Metehan Özçelik

Recommended Posts

Tuncay Bektas

bizim buradan bir arkadaş ta almıştı casper tablet aynı sorun onda da oldu 3 defa garantiye gitti geldi ama sonunda arkadaş iade etti parasını geri aldı.aldığı mağaza teknosa idi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Adam 500 e verrim derse. Almıyorum 425 e buldum onu aldım diyeceksin. Sonra ben yazıp. Indirime gidecek yakında firma 400 e alırım diyeceğim.

Zafer 425 verip en fazla 450 ye alacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben ilk başta 500 e ver dediğim başka birisi ben aldıktan sonra geri mesaj attı. Bende kılıfıyla birlikte 450 ye geldi bana dedim. 50 lira site puan verdi yani.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Adam 500 e verrim derse. Almıyorum 425 e buldum onu aldım diyeceksin. Sonra ben yazıp. Indirime gidecek yakında firma 400 e alırım diyeceğim.

Zafer 425 verip en fazla 450 ye alacak.

Ben böyle sistem görmedim. Valla harikaymış Mehmet Abi, araba almaya felan seninle gitmek lazım. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

msj atıp alayım bari, planlarınız suya düşssün, sonra kampanya bitince nevşehire 600 e satrım :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Tab3 7" var gılıfıynan 425 gayme   :p

Çağlar abi modum, şöyle çömez bi mod bulsan da bu mesajları http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250845-samsung-tab-3-8-in%C3%A7-tablet-incelemesi/ şu konuya taşıtsan süper olur :p Mesela Isparta'da yaşasın ama saçı olmasın, yeni evli olsun ama mutlu olsun, adının baş harfi Tahir'in T'si olsun. Olma mı be? :crazy:

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik

Şu anda tablet çalıştığı için anlamsız olabilir, eğer tekrar bozulduğunda giderseniz daha sağlam olur.

Şu anda da deneyebilirsiniz şansınızı tabi. Maddede sayı belirtilmemiş, tekrar arızalanması denmiş. 2.sefer servise gitmesi tekrar kelimesini doldurur mantık olarak.

Bence sizin REAL ile işiniz yok, hakem heyetine CASPER 'ı taraf alarak başvurun. REAL'in de sorumluluğu var ancak muhatap bence CASPER olmalı.

Yinede bir şansımı deneyeceğim artık buda olmazsa diğer götürdüğümde de yine yazılımsal arıza derler diye düşünüyorum çünkü yasalara göre bir senede 3 değil 5 kezde arıza verse yazılımsal olduğu sürece iade alınmıyormuş..

bizim buradan bir arkadaş ta almıştı casper tablet aynı sorun onda da oldu 3 defa garantiye gitti geldi ama sonunda arkadaş iade etti parasını geri aldı.aldığı mağaza teknosa idi.

Bu ürünü iade almazlarsa tekrar aynı sorunu yaşayacağım kesin zaten.. 1 sene içerisinde 3. defa aynı arıza meydana geldiğinde iade alıyorlar ama buna da yazılımsal olduğu için iade almazlar diye düşünüyorum ve 3. defaya bir kez daha uğraşmak istemiyorum real'e gelmedi daha cihaz aramadılar beni de gidip almam için henüz cihaz elimde değil..

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yinede bir şansımı deneyeceğim artık buda olmazsa diğer götürdüğümde de yine yazılımsal arıza derler diye düşünüyorum çünkü yasalara göre bir senede 3 değil 5 kezde arıza verse yazılımsal olduğu sürece iade alınmıyormuş..

Yahu yazılımı biz mi yazdık da yazılım olunca iade olmasın? Esas yazılımsal sorun varsa hemen iade almaları lazım. Mantık olarak. 

Kasası çatlak diye götürmüyoruz ki, açılmıyor diye götürüyoruz, yazılımı olmamış bunun diye götürüyoruz di mi ama? :) 3 kez 5 kez nerede yazıyor? Nereden duydun? Bir kontrol edelim? 

Eğer cihazı kullanmak istemiyorsanız yarın hemen git hakem heyetine. İşlemi başlat, zaten hiç sürmese 1 ay sürer galiba. 

Yorum bağlantısı

Yahu yazılımı biz mi yazdık da yazılım olunca iade olmasın? Esas yazılımsal sorun varsa hemen iade almaları lazım. Mantık olarak. 

Kasası çatlak diye götürmüyoruz ki, açılmıyor diye götürüyoruz, yazılımı olmamış bunun diye götürüyoruz di mi ama? :) 3 kez 5 kez nerede yazıyor? Nereden duydun? Bir kontrol edelim? 

Eğer cihazı kullanmak istemiyorsanız yarın hemen git hakem heyetine. İşlemi başlat, zaten hiç sürmese 1 ay sürer galiba. 

3 kere aynı yerden, beş kere farklı yerden arıza veren ürün değil mi iade sebebi, öyle duymuştum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla yukarıda yazdıklarım Tüketici Kanunu, bunun haricinde bir şey varsa ben bilmiyorum. Özellikle aradım metin içerisinde bulamadım. Varsa paylaşılırsa doğrusunu öğrenelim tabi.

Yorum bağlantısı

Bu arada tableti 525 e bırakırım diyor arkadaş. sanki zorlasam 500 e bırakacak gibi.

Valla yukarıda yazdıklarım Tüketici Kanunu, bunun haricinde bir şey varsa ben bilmiyorum. Özellikle aradım metin içerisinde bulamadım. Varsa paylaşılırsa doğrusunu öğrenelim tabi.

http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=24448 bu sayfada şöyle yazıyor ama 2008 yılı değiştimi  acaba bilmiyorum;

Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğin 14. maddesinde de <tüketicinin onarım hakkını kullanılmasına rağmen malın tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içerisinde kalmak kaydıyla bir yıl içerisinde aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanmasıveya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının 6'dan fazla olması + unsurlarının yanı sıra bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması durumunda tüketicinin malın ücretsiz değiştirilmesini talep edebileceği> öngörülmüştür. 

Yorum bağlantısı
F.Agah Özdemir

Tablette aynı şey benim başıma Dark Evopad isimli bir ürün dolayısı ile gelmişti. Ürün alırken maalesef tecrübelerden süzülüp gelen kriterlerimizi unutuyoruz (Mal satanların doğal olarak ilk amacı senin ihtiyacını gidermek değil, senin paranı kibarca almaktır, paranı aldıktan sonra sorun yaşamamak isteyenler azınlıkta). Neyse sadede geleyim. Tüketici Hakem Heyetlerine başvururken internetteki basmakalıp dilekçeleri kullanmayın demiyorum ama bu dilekçelere sorununuzun kişisel kısmını da eklemeyi unutmayın.

Örnek dilekçe sonu cümlesi; (Yaşamış olduğum sorun ....... TL gibi bir meblağ ödediğim Tablet bilgisayarın kullanım amacı bakımından değerini, ondan beklediğim faydayı azaltmakta, zihnimi olumsuz meşgul etmektedir. Tablet Bilgisayarın kabul edilebilir standart ve teknikte üretilmediği gibi satış sonrası teknik servisin de laf olsun diye kurulmuş, işten çok mugalata üreten, Kullanıcı Hatası repliğini kaşe haline getirmiş olduğu açıktır ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Valla ben hala kârlıyım. :p önce Necati abinin dediği fiyatlara 8" bulmam lazım.

Tab3 de ne, hemide demode, Zafer alacağın tablet 7" olacaksa Asus Memo Pad HD7 16 gb. olmalı, yerim zamzungu, bunun 8" olanıda var, daha dün 7" olanı aldım

369 tl. 16gb ve 5 mp oto focus arka, 1.2 mp ön kameraya, İps 720p ekrana sahip, 7" lerde f/p en iyi tabletlerden biri, otg vs. çalışıyor ayrıca :)

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_8_ME180A/

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tab3 de ne, hemide demode, Zafer alacağın tablet 7" olacaksa Asus Memo Pad HD7 16 gb. olmalı, yerim zamzungu, bunun 8" olanıda var, daha dün 7" olanı aldım

369 tl. 16gb ve 5 mp oto focus arka, 1.2 mp ön kameraya, İps 720p ekrana sahip, 7" lerde f/p en iyi tabletlerden biri, otg vs. çalışıyor ayrıca :)

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_8_ME180A/

He işte abi. Bana bunlarla gel :p 

İnceleyeyim ben bunu. OTG çalışıyorsa MHL de çalışır deel mi? Denedin mi abi?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

15x24 diyor  :shok:

Tarife bağımsız diyor abi -ki yine de normal. 360 TL. Kartsız, kurtsuz, teknosa'da da 330 TL.

Ama tarife bağımsız alırsam 10" alırım :seytan: 24x24 TL. 

Neyse, satılık TAB3 7" var alan mı? :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Dün bir rapor yazdım galaxy s3. iade uygun gördüm. aldığı andan itibaren çalışmamış ve geri almamışlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Dün bir rapor yazdım galaxy s3. iade uygun gördüm. aldığı andan itibaren çalışmamış ve geri almamışlar.

prosedür sanırım, yani kutudan bozuk çıkana da arapor=

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

prosedür sanırım, yani kutudan bozuk çıkana da arapor=

mahkemelik olunca okuyup birşeyler yazmak gerekiyor. arıza kronik mi vs.  firmaların değişim yoluna gitmesi daha uygun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...