İçeriğe Yönlendir

Multimedya Sistem


Tahir Öztan

Recommended Posts

Tahir Öztan

Aracım 2010 Corolla 1.6 Elegant aracıma multimedya sistemi taktırmak istiyorum özellikle navigasyon için kullanacağım zaten.hangi markayı önerirsiniz.teşekurler.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Fly Audio ve cyclon markalar kullanım açısından oldukça yeterlidir. Geri görüş kamerası ile birlikte geliyor. Bunlar navi sistemi olarak IGO kullanıyorlar ki bu da oldukça kapsamlı sizi hiç üzmez. Bunlar OEM ürünler ve aracınızla birebir uyumlu olarak geliyor. Hiçbir kesme delmeye gerek kalmıyor. Bu tarz OEM ürünlerin neredeyse hepsi çin malı ancak kaliteli ürünler ve tr de servis ağı mevcut.

Bunun yanında pioner, Alpine gibi kaliteli markaların da ürünleri çok güzel ancak sizin aracınıza uyumlu ürünleri var mı bir sorun. Eğer yoksa universal tabir edilen sistemler önerilebilir ancak bunları da montajlamak için bazı aksesuarlar kullanıyorlar o yüzden bir müddet sonra montaj yerinde ses falan olabiliyor. Ayrıca aracınızın direksiyondan multimedya kumandası gibi özelliklerini de kullanamayabiliyorsunuz. TAbi eğer aracınız için özel tasarlanmış bir modeli yoksa.

Bu arada yeni multimedya sistemlerinde genellikle android işletm sistemi kullanılıyor. Almışken bu tarz bişey almanız kişiselleştirme açısından daha iyi olacaktır. Bunlarda 3G modemle internet bağlantısı kurabilir ve uygulama indirebilirsiniz. Ayrıca bu sayede başka navi programları, Google maps gibi alternatiflere de sahip olma imkanınız olacaktır.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Doktor bey herşeyi özetlemiş,söyleyecek bişey kalmamış... 650 ile 1600 arası piyasada mevcut....

91629091_tn50_0.jpg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...