İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emin Önal

Mustafa gelen mailde 2 gün içinde gönderilecek diyordu, gps den hiç bahsetmiyordu.

Herkezi ben mi sandın abi, hemen şipşak gelsin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Mustafa gelen mailde 2 gün içinde gönderilecek diyordu, gps den hiç bahsetmiyordu.

Abi sen bir tane daha sipariş ver. Bu gelmiyecek gibi. Gelirse satarsın. Gelmezse zaten yapılacaklar aynı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Abi sen bir tane daha sipariş ver. Bu gelmiyecek gibi. Gelirse satarsın. Gelmezse zaten yapılacaklar aynı :)

Ne gerek var satmaya :fiuw::seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bunu göndermeyen diğerini nasıl gönderecek Yasir. :)

Ne gerek var satmaya :fiuw::seytan:

:bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

abi ellerinde gps anteni olmayabilir.

Mustafa dediğin gibi, gps anteni yokmuş ellerinde, pazartesi yollayacaklarını söylediler. ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

nihayet kargoya verilmiş. 

bu arada diğer 2 kamerayıda sattım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Edebilirdin tabii.

Henüz kabul edilmiyor denmişti, ancak polisin kendisi veya Fahri müfettiş kaydederse oluyormuş. Forumda konusu geçmişti.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Henüz kabul edilmiyor denmişti, ancak polisin kendisi veya Fahri müfettiş kaydederse oluyormuş. Forumda konusu geçmişti.

Ben göstereyim de onlar kabul etmesin. ;) En azından doğru söylediğime ve kimin ne yaptığına emin olurlar. Şikayet havada kalmaz. :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yardım edebilecek yok mu ?

Herhangi bir farkı yok tek dikkat etmeniz gereken nokta şu:

Eğer siz araçta değilken kamera açık kalsın ve Motion Detection (Haraket Algılama) özelliği açık olsun istiyorsanız, çakmaklığa bağlı değilde sürekli güç alabileceğiniz bir yerden bağlantı yapmanız gerekecek. Benim planım her iki türden gücü alıp 3'lü bir anahtara bağlamak, ihtiyaç duyduğumda sürekli güce geçirmek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Yardım edebilecek yok mu ?

Ne zaman yazmışsın ya, görmemişim, atlamışım. Eksi uç (şase) zaten aynanın üst tarafında vardır. Artı ucu sigorta kutusundan trimlerin, tavanın kenarlarından geçirip ayna arkadasında eksi uç ile buluşturup çakmaklı kablosunu aynanın üst kısmında tavan döşemesinin içine gömebilirsin benim yaptığım gibi. Böylece 10 santim kadar, sadece kameraya besleme giren kablo görünür. ;)

Ek: Artıyı kontak sigortasından alırsan, kontak açıkken kamera çalışır, kapalıyken durur. Direk aküye bağlı bir sigortadan alırsan kamera sürekli çalışır. O kısım sana kalmış. ;)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende böyle çalışsın istiyorum yola çıkınca hareket algılama özelliğini kapatacağım, park halinde veya eve giderken özelliği açıp bir aksilik olursa kontrol etmek istiyorum.

Abi benim istediğim hareket sensörünü bir yere veya eve giderken açık bırakmak. Kontak sigortasından alırsam içinde batarya var zaten araçta hareket olduğunda kısa süreliğine de olsa kayıt yaparmı, eski kameramda çakmaklıktan aldım direk elektriği. 

İçindeki batarya cihazı en fazla 1 dk açık tutabiliyor ;) fazlası için direk güç almalısın.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bir aracın vurup kaçması ne kadar sürer ki zaten abi 

Yok kameranın sürekli açık durması gerekiyor, hareket algılama kamerayı otomatik açmıyor maalesef. Kamera açıkken o özelliği açıyorsun, açık bekliyor. bir hareket olursa kayda başlıyor ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu kötü o zaman sürekli açık durması aküyü bitirmez mi kısa süreli park neyse de.

Çok güç çekeceğini düşünmüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ? Bu ürünü almak istiyorum ancak yurt dışı alışverişleriyle hiç bir haşır neşirliğim yok ilk olacak yani.  

Bir de benim aracımda gps li multimedya oynatıcı var yinede gps zamazingosunu almam gerekli midir ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ? Bu ürünü almak istiyorum ancak yurt dışı alışverişleriyle hiç bir haşır neşirliğim yok ilk olacak yani.  

Bir de benim aracımda gps li multimedya oynatıcı var yinede gps zamazingosunu almam gerekli midir ?

İkisi ayrıdır, o yüzden, evet GPS özelliği istiyorsan almalısın. Şuradaki bağlantıdan alabilirsin: http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-black-p-651.html

Siteye üye ol, GPS istiyorsan, "GPS module included" yuvarlağını işaretle. "Add to cart" de. Gerisini halledersin herhalde; kredi kartı, onay falan filan. ;)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Murat bey bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla gps koordinat ve hız bilgisini kayıt altına alıyor. Bu ne kadar gerekli diye düşünüyorum sadece. Bir olay veya kaza oldu. Olay görüntülendi saat tarih tamamdır bence. Bilmediğim yahut şurada muhakkak işinize yarar diyebileceğiniz bir yer varmıdır acaba ?

Cevabınız içinde ayrıca teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat bey bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla gps koordinat ve hız bilgisini kayıt altına alıyor. Bu ne kadar gerekli diye düşünüyorum sadece. Bir olay veya kaza oldu. Olay görüntülendi saat tarih tamamdır bence. Bilmediğim yahut şurada muhakkak işinize yarar diyebileceğiniz bir yer varmıdır acaba ?

Cevabınız içinde ayrıca teşekkürler..

Benim GPS özelliğini tercih etmemdeki sebep görüntü üzerinde hız bilgisinin yer almasıdır. Kazalarda en çok konuşulan şeylerden biri "sen hızlıydın, ben değildim"dir. Bu özellik bu tartışmaya noktayı koyar. Zaten gidilen rota ancak bilgisayarda görülebiliyor. Yani herkes için çok da gerekli değil. İsteğe bağlı bir şey. Ben bunu istediğim için GPS anteni de aldım. Sen almayabilirsin. Bana "bey" deme, kendimi okulda gibi hissediyorum. Zaten orada da çoğu arkadaşım adımla hitap eder. ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Peki Murat abi tekrar teşekkür ediyorum.  ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Peki Murat abi tekrar teşekkür ediyorum.  ;)

Rica ederim. ALışveriş esnasında takıldığın yer olursa buralardayım. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Rica ederim. ALışveriş esnasında takıldığın yer olursa buralardayım. ;)

Abi Note3 almış adamsın bana da bir kamera alıversene. :blush:

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

İşlem tamamdır. Siparişi vermiş bulunmaktayım. tahmini 2 hafta beklerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...