İçeriğe Yönlendir

205*50*17 Lastik Bulamama Sorunu

Misafir

Recommended Posts

herkese merhabalar,

11 Kasımda almış olduğum aracıma yaklaşık 1 aydır lastik alamıyorum.Aracım 2009 model ve arka 2 lastiği sıfır alındığındaki lastikler.Önler ise 10.000 km civarında adını ilk defa duyduğum bir markanın lastikleri.Sonuçta en lüks arabaya da binseniz sizi lastik götürüyor.Bende buna önem verdiğim için 4 lastiği de yenilemeyi düşündüm.hemen hemen 1 ay önce Lassa dan 4 adet lastik sipariş ettim burdan bir bayiden fakat 3 hafta boyunca beklememe rağmen lastiklerim gelmedi bende başka bir firmadan yokohama sipariş ettim onlarda 3 günde geleceğini söylemişti.bende bunun üzerine lassaları iptal edip yokohamayı beklemeye başladım.1 hafta geçti bunlardan da ses yok :( üstelik bu ölçülerdeki kaliteli ve ucuz olsun dediğiniz lastikler hemen hemen 300 tl civarında.

Merak ettiğim 205*50*17 çok nadir bulunan bir lastik ölçüsü müdür yoksa kış lastiklerinin gündemde olduğu bir döneme denk geldiğim için mi bu kadar bekletiliyorum? konu ile ilgisi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum

saygılar :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

kış lastiğimi arıyorsunuz? benim yaz lastiklerimin ölçüsü 205-50-17 hiç beklememiştim.

Yorum bağlantısı

kış lastiğimi arıyorsunuz? benim yaz lastiklerimin ölçüsü 205-50-17 hiç beklememiştim.

hayır yaz lastiği arıyorum.bandırmada yaşıyorum hiç bir bayide yok bu lastikler.siparişlede başıma gelenler bunlar işte.

Yorum bağlantısı

ilk başta internetten alacaktım fakat onun gelmesi taşıması bayiye götürüp taktırması gözümde büyüdü.:) şimdi de netten veremem işte mecbur yokohamaları bekleyecez.kapora aldılar çünkü.

Petlas baktiniz mi? Pt741? Benim imzamdaki konuya bi bakinin derim son mesajlara

petlas pt 711 baktım ama c-max a gider mi gitmez mi diye çok düşündük arkadaş çevrem sağolsun vazgeçirdi.kısacası el mahkum artık yokohamanın gelmesine.Acil bir durum olsa bandırmada lastik bulamayacakmışım onu farkettim.1 ayda 4 lastik getirtemediler :bravo:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben Continental'in yan ürünü Matador marka Fransız malı aldım 4 tane. Tanesi 300 TL, fena değil memnunum. 2 günde geldi ve taktılar. 

Yorum bağlantısı

Ben Continental'in yan ürünü Matador marka Fransız malı aldım 4 tane. Tanesi 300 TL, fena değil memnunum. 2 günde geldi ve taktılar. 

Cenk Bey bugün sabah aradılar sipariş ettiğim yerden.Lastikler gelmiş ama yoğunluktan dolayı takamadılar bugün.Pazartesiye takacaklar.1 aylık bekleme bitti yani.Yokohama C drive 2 almıştım tanesi 320.00 Tl

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Güle güle kullanın. Balıkesir'de daha kolay bulurdunuz halbuki... :)

Teşekkür ediyorum.merkezde olsam belki bulurdum ama kış lastiklerinin yoğunluğu ve bizimkinin ölçüsünde lastiklerin pek yaygın olmaması benim işi biraz geciktirdi işte :)

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bandırma da merkez sayılrı. Aman neyse uzatmayayım, kazasız belasız kullanın. :)

Yorum bağlantısı

Bandırma da merkez sayılrı. Aman neyse uzatmayayım, kazasız belasız kullanın. :)

öyle fakat biraz da şans işi sanırım :) Tekrar teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

kazasız belasız  kullanın inşallah, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

kazasız belasız  kullanın inşallah, hayırlı olsun.

Güzel olmuş. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim Allah razı olsun

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...