İçeriğe Yönlendir

Usb Girişlerinin İki Tanesi Geç Algılıyor.


Ünal Doğar

Recommended Posts

Ünal Doğar

Arkdaşlar 8 ay kadar önce eşime Asus 1025CE netbook almıştım.Atım n2800 işlemci, intel3650 ekran kartı, 2gb ram'i var.Cihazın 3 usb girişi mevcut.Soldakine devamlı farenin usbsi takılı.Sağdaki iki tane ise usb girişi ise flaşh bellekleri 20-30 saniye sonra tanıyor.Takar takmaz biraz usb ile oynayınca hemen tanıyabiliyor.Windows starter kurulu.Birde nadiren de olsa ayda bir gibi bilgisayar kapanmaya çalıştığı halde kapanmıyor, sonra kendiliğinden yeniden başlıyor.Sorun hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Flash Belleklerdeki sıkıntınız bilgisayardan değildir büyük ihtimalle.. Flash belleiğinizin metal kısımları zamanla deforme oluyor.. özellikle bazı flash bellek markalarında buna sık rastlıyorum.. hatta bazı markaların bazı hafıza boyutu olan (4Gb Kingston gibi) modellerde sık oluyor..Yapacak birşey yok.. gittiği yere kadar kullanacaksınız. tabiki sıkıntı söylediğim gibi flash bellekte ise..

Diğer SIkıntınız uzun süreli kullanımlarda bilgisayarınızın yedeğini alıp formatlayıp tekrar kullanmaya devam etmek daha sağlıklı olmaktadır.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

usb yi taktıktan sonra klavyenın ortasına doğru biraz bastırın bakalım bu tanıma hızı düşecek mi ? düşer ise işiniz zor.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Pcde cok  program açıksa etkiler gibi düşünüyorum, bazen benim pcde yapıyor.. Tabi bu laptob farklı olabilir.

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Recovery yapınca sorun düzeldi.Yorumlarınız için sağolun.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Recovery yapınca sorun düzeldi.Yorumlarınız için sağolun.

Sürücülerinizde problem oluşmuş demek ki. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...