Ali Eren 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Allah nazarlardan saklasın Mahmut abi, güle güle kullan. Emmi ve Murat Hocamın emeklerine, yüreklerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Kazasız belasız güle güle kullanın maşallahı var Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Yıldızı parlasın. iç foto yok mu? Motor 1.8 mi abi bu arada? Kaç hp? Kompressor derken sc mi var bunlarda? Yavuz inşallah yarın akşama detaylı iç resimlerini de eklerim. kısmet olursa şu lpg işlerini bir bitireyim. detaylıca bir kullanıcı yorumu aktarırım inşallah. gerçi şimdiden 1500 km. ye yakın bir testim oldu ama. motor 1.8 hacminde. evet kompressor dedikleri bilgiğin super charger. 143 beygir ve 2500 devirde 220 nm. torku olan bir makine. öyle aman aman denilecek yada tipi kadar sprocu bir ciğeri olan araba değil ama kompressorun bir nimeti var mübarek motor çalıştığı andan itibaren güç kesintisiz emrinde sayılır. kısacası hem güç hem tork olarak baktığımızda bence ideal sayılabilecek bir motoru var maşallah. Sn. Dere den sonra, satıcı hayata küsmüş olmalı hayırlı olsun vesile ile scholl markası ile karşılaştım ya çok mutlu oldum Çağlar abi ne bu ne dikkat. bu ne bilgi deryası abi? ben scholl yeni birşey zannederken sen maziyi hatırlıyorsun gibi maşallah. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 gel tabi gel Semihim. zaten özlettin kendini okul bitti biteli. Semih vefasız çıktın paşam. adam mezun oldu olalı uğramaz mı be? öküz öldü ortaklık bozuldu hesabı senin de okul bitti Sivas defteri kapandı neredeyse. şimdi savunma için ben aslında geldim vs. deme daha da batarsın peşinen söyleyeyim. şaka bir yana; sana da Jaguar yakışır kardeşim. inşallah Allah gönlüne göre versin de tez vakitte biz sayende bir jaguara binmiş olalım. Vallahi abim. Bu konuda sen ve diğer üyelerimiz sonuna kadar haklı. Antepdeki üyelerimizden tut, tüm illerde arayıp sormam gereken ama ihmal ettiğim abilerim kardeşlerim var. Affetsinler. Niyetimi ve içimin temiz olduğunu biliyorsunuz . Jaguar dileğin için teşekkürler abim. İnşallah birkaç yıl içinde olacak Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mahmut'um, güle güle kullan, hayrını gör. Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin. Çok övmüşün beni ama utanmadım, utanan yerlerimi aldırdıydım. Ben Mercedes'ten anlamam, benim Mercedes hastası bir elektrikçi arkadaşım var onunla gittik. Ama Mahmut'un bana yolladığı destanmatik eposta sayesinde MErcedes alınırken nelere dikkat etmem gerektiğini zaten öğrenmiştim. Mercedes alacak olan varsa önce bana bi sorsun. 6 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Hayirli olsun, kazasiz belasiz cezasiz... Ben de istedigim gibi bir CLK bulamasaydim C serisi alacaktim, Furkan ile oturup baya konusmustuk yildizli bir araba ararken. Artik Mercedes bolumu acilmasi farz oldu bu forumda Bu arada allah kurtarmış, daçya nere Mercedes nere ? İki ayri gezegen için uretilmiş bambaşka iki nesne. İsterse 2000 model olsun mercedes veya bmw, 2090 model daçya dan iyidir 3 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. MasAllah Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı olsun. Forum yıldızları çoğalıyor. Yorum bağlantısı
Rifat Berber 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Maşallah ne güzel araç C serisinin en güzel kasası. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Maşallah, gerçekten pırıl pırıl kazasız belasız kullanmanızı dilerim, emeği geçen arkadaşlarada kocaman tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Maaşallah Mahmut abi, 41 x Çok aradığını telefon konuşmalarımızdan biliyorum, Allah gönlüne göre vermiş. Maaşallah tertemiz, Allah sağlıkla ve sevdiklerinle beraber kullanmayı nasip etsin. Arka jantlar 8.5 inç mi, yoksa 7.5 inç mi? Lastik olarak ne taktın abi? Bu arada başkalarından duyduğun yol tutuş ile ilgili süphelerine cevap bulabildin mi? Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Sıkılmadan okudum yazılanları. Ne güzel istediğin arabayı bulabilmen... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ben de arada sırada da olsa mercedes bakıyorum Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Mahmut abi şu bilgiler işine yarayabilir http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247898-mercedes-w203-c-serisi-gizli-özellikler/ Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Birde abi Mercedes EPC/WIS/ASRA nın 2012 versiyonunu kurdum çalıştırdım (40 GB), parça numarası veya tamirat konusunda herhangi bir bilgi lazım olursa her daim yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Güzel tercih,güzel insanlar,güzel araba ne kadar güzeeell Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Maaşallah Mahmut abi, 41 x Çok aradığını telefon konuşmalarımızdan biliyorum, Allah gönlüne göre vermiş. Maaşallah tertemiz, Allah sağlıkla ve sevdiklerinle beraber kullanmayı nasip etsin. Arka jantlar 8.5 inç mi, yoksa 7.5 inç mi? Lastik olarak ne taktın abi? Bu arada başkalarından duyduğun yol tutuş ile ilgili süphelerine cevap bulabildin mi? Furkanım benim arka jantlar 8,5 önler 7,5 lastikler ise önler 225/45 R17 arkalar ise 245/40 R17. ancak ben kışlık lastiklerin dördünüde 225/45 R17 taktım. Birde abi Mercedes EPC/WIS/ASRA nın 2012 versiyonunu kurdum çalıştırdım (40 GB), parça numarası veya tamirat konusunda herhangi bir bilgi lazım olursa her daim yardımcı olurum. bir ara en iyisi benim diz üstü bilgisayarı sana kargo ile atıyım hocam. bendeki EPC artık çalışmaz oldu maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Furkanım benim arka jantlar 8,5 önler 7,5 lastikler ise önler 225/45 R17 arkalar ise 245/40 R17. ancak ben kışlık lastiklerin dördünüde 225/45 R17 taktım. bir ara en iyisi benim diz üstü bilgisayarı sana kargo ile atıyım hocam. bendeki EPC artık çalışmaz oldu maalesef. Bende aynen öyle yaptım, 225/45 R17 kışlıkta sorunsuz. Gönder hocam ben yükler sana geri gönderirim, şirket adına Sürat kargo ile masraf çok olmaz Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı uğurlu olsun Çok güzel duruyor araç.Acele etmemek gerekiyor demek ki araç alırken Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hayırlı olsun.Araç alım süreciniz çok güzel geçmiş.İçinize sinen bir araç bulduğunuz için çok şanslısınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts