Levent Bilgin 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Bu gün aracımın son susturucusunu iptal edip silencerli performans eksoz taktırdım ama ses ten memnun deggilim performans kaybıda yaşamadım orta susturucuyu da iptal ettirsek performans kaybı yaşarmıyım yada bi zararı olurmu Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Ankara istanbulun gözünü yiyim yaa koça şehir polisler çokta çevirme yapmıyorlar antalyada her yerde polis hemen bağlıyorlar. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 ses istiyorsan ortada gidecek başka yolu yok performansta bi kayıp olmaz olsada farkedilmez araba açılır üst devirler rahatlar zaten silencerlıymış son susturucu ses fazla gelirse takarsın yada ufak içi boş bir susturucu takılır sesi kısması için Yorum bağlantısı
Mert Çakar 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Sen istiyorsan manifolttan itibaren 61'lik ara boru koydur sipral+orta susturucuyu iptal et sonda zaten slencerli egzozun varmış kafasınıda tak sesi kesiyor baya.Alt devirlerin biraz ölüyor onu anlaman güç arkadaşlarında dedigi gibi ama üst devirlerde çıldırırsın.Yani megane coupe aracımda vardı benim bu dediklerimin aynısı ses mükemmeldi performans keza okadar iyiydi ancak ses 3.500 üzeri çok çırıltılı oluyor yani benim aradıgım sey oydu oyuzden öyle yaptırdım çınlamalı geliyordu ama düz yolda 1 km ilerden rahatlıkla ne geldigini anlayabiliyorlar.Eger böyle bişey yaparsan egzozu kapatınca vidasını takmayı ihmal etme ben pek takmazdım yolda hep fırlardı kapagı hava daha rahat cıktıgı için sıkıntı oluyor. ama tabi degermi dersen fiesta gibi bir araca ben yapmazdım spor görünümlü bişey olsa bile 4 kapı hadi 4 kapı oldugunu düşünelim motor zayıf diye düşünüyorum.şayet ortayı iptal edersen sadece ses artar bi hayli Yorum bağlantısı
Levent Bilgin 10 Ocak 2014 Yazar Paylaş 10 Ocak 2014 yorumlar için teşekürler öncelikle 2 gün önce eksoz cu ya gittim dedi ki bu araçların orta susturucuları ufak alsak da fazla bi ses farkı olmaz dedi katalizör iptali yapmak gerek dedi ne yapsam kararsızım Yorum bağlantısı
Recommended Posts