Tolgay Bilge 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Merhaba arkadaslar bazi arkadaslarimizin istekleri uzerine sizlere sahsen en kaliteli bulup almis oldugum cihazi ozellikleriyle sizlerle beraber paylasiyorum umarim alacaklara fikir verebilmisimdir.Saygilar 5 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Tolgay bey, konular moderatör onayı ile görünür hale gelir.Sizin konunuz onaylanmış, bu nedenle aynı konuyu tekrar açmanıza gerek yok. Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 Tolgay bey, konular moderatör onayı ile görünür hale gelir.Sizin konunuz onaylanmış, bu nedenle aynı konuyu tekrar açmanıza gerekevet biliyorum da sanirim sitede bir sorun oldu yada benim bilgisayarimda birkac defa basmak zorunda kaldim...anlayisiniz icin tesekkurler.. Yorum bağlantısı
Emrullah Emre Alpsoy 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Tolgay abi harbiden 10 numara ya abi damara isliyosun turkiyede olmiyan bi mali kafama soktub ya :/ iste oldugumdan dolayi detayli inceliyemedim videoyu komple aksam detayli yazcam sana abi Yorum bağlantısı
Alper Keskin 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Alet çok iyi görünüyor aracın içi de ışıl ışıl maşallah Alpineyi sonunda bagajda gördük 1 Yorum bağlantısı
İlker Uslu 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Nazar değmesin maşallah mondeo yu Kıskandım Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Can alıcı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 Çok beğendim,tebrikler. Can alıcı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Güzel makina, güle güle kullanın. Nazar değmesin maşallah mondeo yu Kıskandım dehşet-ül vahşet di galiba Alet çok iyi görünüyor aracın içi de ışıl ışıl maşallah Alpineyi sonunda bagajda gördük cok tesekkurler arkadaslar allah size daha guzellerini versin 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Çok beğendim iyi günlerde sağlıkla kullan insallah... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Hay maşallah... O ne öyle bir sürü düğme var.. bende olsa bu mondi neye basacağımı şaşırırım Kazasaız belasız kullanın Çok güzel olmuş.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 hayırlı olsun, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Bu aralar bende bu tarz birşey düşünüyorum Mondeo'ya . Pioneer a baktım oldukça yüksek fiyatları , açıkcası bir dvd oynatıcı için o kadar yüksek fiyat vermek mantıksız geldi bana . Sizin kullandığınız model değilde D5162 modelinin arayüzleri daha hoşuma gitti . Türkiye'de bulunmaz herhalde Nasıl temin ederiz bu ürünü , fiyatıda uygunmuş http://www.eonon.com/productShow.aspx?product_no=D5162 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 Bu aralar bende bu tarz birşey düşünüyorum Mondeo'ya . Pioneer a baktım oldukça yüksek fiyatları , açıkcası bir dvd oynatıcı için o kadar yüksek fiyat vermek mantıksız geldi bana . Sizin kullandığınız model değilde D5162 modelinin arayüzleri daha hoşuma gitti . Türkiye'de bulunmaz herhalde Nasıl temin ederiz bu ürünü , fiyatıda uygunmuş http://www.eonon.com/productShow.aspx?product_no=D5162 valla hocam ben ingiltereden almistim turkiye ye gumruk vs zor olabilir...bu yeni versiyonu sanirim update etmek gerekli benimkinide 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 valla hocam ben ingiltereden almistim turkiye ye gumruk vs zor olabilir...bu yeni versiyonu sanirim update etmek gerekli benimkinide Tolgay mesaj gönderdim sana , mesaj kutun dolu herhalde Yorum bağlantısı
Recommended Posts