İçeriğe Yönlendir

Motor Ve Şasi Numaralarının Birbirini Tutmaması


Yener Ceylan

Recommended Posts

Yener Ceylan

20.03.2011 tarihinde sıfır aldığımız Ford Fiesta 1.4. Titanium marka aracımızın şasi numarası ve motor numarası tutmuyor. Biz de araç muayene istasyonunda görevli memurun göstermesi ile sorunu fark ettik. Nasıl bir yol izleyeceğimizi tam olarak bilmiyoruz. Otokoçun bize söylediği onlara vekalet vermemiz ve onların aracın şasi numarası yazan bölümüne motor numarasının çakılması. Fakat biz bu durumdan oldukça rahatsız olduk. Hukuksal açıdan "ayıplı mal" davası açma hakkımız var mıdır? Durumun ruhsat ile ilgisi yoktur. Ön sağ koltuğun altındaki döşemenin altında yer alan numara ile motorun numarası tutmamaktadır. Ruhsat ile motor numarası aynıdır.  İyi günler. İyi çalışmalar. 

Yorum bağlantısı
Önder Başböyük

Soförler cemiyetine gidin ek4 belgesi duzenlenir sonra trafik subeye gidip ruhsatin iki nushasini da degistireceksiniz malesef. Tekrar muayene istasyonuna gidip muayeneyi onaylayacaklar. Benimde basima gelmisti prosedur bu.

Yorum bağlantısı
Misafir

Masraflar için şikayette bulun bence ford genel merkeze. Belki çözümü var ancak hepsi zaman ve nakit demek

Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay

İlerde bir gün satarken belki problem çıkarabilir. Hatta yedek parçada bile hatalı parça takılmasına sebep olabilir. Bu yüzden aracı geri vermeye çalışın. Nasıl olur bilmiyorum ama koskoca Ford'un böyle bir hata yapmaması gerekir. Bence numarayı filan değiştirtmeyin ve sonuna kadar gidin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Aracı sıfır aldığınız için bence de hemen denilenleri yaptırmayın.Hakkınızı arayın. Böyle bir hata yapılmamalı. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...