İçeriğe Yönlendir

Fiesta Için Lpg Önerisi


Sinan Gül

Recommended Posts

Sinan Gül
(düzenlendi)

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Aranıza yeni katıldım. Bugün 2012 model otomatik 1.4 Titanium fiesta aldım. İş yerine gidip geleceğiz biraz uzun yol. İstanbul'da LPG dönüşümü konusunda hangi marka ve ustayı önerirsiniz?

tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi
font ayarlarıyla lütfen oynamayınız.
Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

İstanbuldaki ustalar hakkında bilgi veremem ancak marka konusunda öncekli fiesta arcımda Lovato marka taktırmıştım Ankarada. Son derece memnun kalmıştım. İşçilik çok önemli, iyi işçilik ve güvenilir markaları tercih ediniz.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

daha dün derince de fs otogaz a brc taktırdım. yaptıkları işi güzel yapıyorlar. pipolu taktılar. sigorta kutusunun üzerine bir parça koyacaklardı. vida ile delip . rica ettim başka yere montaj yaptılar. tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Sinan Gül

Anadolu yakası ama önemi yok sık sık Avrupa'ya geçiyorum Allah nasip ederse aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Onun için kaliteli usta ve marka olsun bir kere taktıracağız sonuçta. 2 bine kadar çıkarım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Her zaman yazıyorum. Forumda Prins marka lpg taktırıp ta şikayetçi olan yok zannedersem.

Ben tavsiye üzerine Beykent Oto Sanayi'de Ay Otogaz'a gittim. Ürün zaten pek çok lpg den ayrı, daha üst bir sınıf. Montaj için gelen arabalardan da bu anlaşılıyor zaten. Ben 1.800 tl ye yaptırmıştım. 75 tl daha verip, yakıt dolum ağzını, benzin doldurma yerinin yanına yaptırdım. Daha pratik. Dolum sırasında ben bir aparat takıyorum, o şekilde dolum yapılıyor. Tampon delinmese de tamponun altında dolum yapılınca yağmur-çamurda pompacılar eğilip doğrulurken, özensiz oluyorlar.

 

209X10=2.090 tl ye anahtar teslim dönüşüm yapıyorlar. 

 

Tavsiye ederim. Kullanıyorum, maşallah memnunum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...