İçeriğe Yönlendir

17" Jant Et Degeri


Hamza Palacı

Recommended Posts

Hamza Palacı

Merhaba arkadaslar. 17 jant alicam. Bir jant buldum fakat et20 bebim aracima uygun olan et35. Bu ne gibi bir sorun cikartir? Jantlar disarda kalir diyorlar. Orayi tam anlayamiyorum. Bilgisi olan bir arkadas aydinlatabilir mi?

Satici ile temasimda ilk basta olmaz dedi fakat benim istekli dugumu gorunce janttan 3mm aliriz uydurmaya calisiriz dedi. 3mm nasil alicak?

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Yay, coil vb uygulanalara girecekseniz 35 ET değeride kurtarmaz. 40 ve üzeri olması idealdir

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Et 35 yerine Et 20 jant takmak demek, jantın orijinale göre 1,5 cm daha dışarıya çıkması demektir... Jantı tornalatarak 3 mm almak, çok fazla bişey değiştirmez. Jantı zayıflatmış olursun.. Aracının orijinal jant lastik ölçüsünü ve almayı düşündüğün lastik ölçüsünü yazarsan net olarak cevap verebiliriz...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Boş verin o jantı, janttan giden 3mm hayatınıza bile malolabilir Allah korusun.

www.rimsntires.com sitesinden değişimleri görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hamza Palacı

Cok tesekkurler. 17" iste budur dedigim bir jant daha cikmadi (fiesta icin) bir tane buldum oda et20. Jant rotiform nue. Cok guzel bir jant ama bize uygun degilmis. Sirf bu yuzden arabayi degistirmeyi bile dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

17 zaten olmaz, hem et değerini bulamazsınız, hemde herşey uysada sağ taraf anlamsız biçimde sürtme yapacaktır, uygun jant istiyorsanız OZ bakın, cuk oturan jantları vardır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...