Servet Aydın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Tamam benim de vardı araba aküsü bağlamıştım çift eski evde En güzeli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Servet Aydın yazdı: En güzeli çift aküm var usb çıkışım da var nereye geliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çift aküm var usb çıkışım da var nereye geliyorum Gel vatandaş. HAND MADE UPS yapılır. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çift aküm var usb çıkışım da var nereye geliyorum Klima ayarını 28 yaptım. Yaverin laf sayıyor sonra Mehmet Göktürk yazdı: Gel vatandaş. HAND MADE UPS yapılır. 90'lardaki gelir kaynağım idi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çift aküm var usb çıkışım da var nereye geliyorum Olmaz. Patlayacak bir şey yazmamışsın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Olmaz. Patlayacak bir şey yazmamışsın. Bende var sorun yok 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Servet Aydın yazdı: Klima ayarını 28 yaptım. Yaverin laf sayıyor sonra işte ferast işte leblebi Yorum bağlantısı
Recommended Posts