Gökhan Tongay 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Şimdilik bir 10 dk lık yol gittim. Biraz etkisi var gibi. Birkaç gün araba sürmezsem muhtemelen farkı anlarım. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 19 Şubat 2014 Yazar Paylaş 19 Şubat 2014 Dün fark ettiğim kadarıyla ses yalıtımına etkisi var ama genede kaçak yerler oluyor. Uygulanabilir. 20 tl masrafı var zaten Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 (düzenlendi) daha net bi resim var mı ha yerini anlayabilmek için. Birde döşemelerin tırnakları kırılmış benim bidaha sök tak yapmaya kalkarsam onlarda kırılabilir, nerde bulurum onları bilgin varmı 28 Şubat 2014 tarihinde Bahadır Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Şubat 2014 Yazar Paylaş 28 Şubat 2014 valla benimkilerde dandık durumda bir çözüm hala üretmeye çalışıyorum. Kapıyı sökünce yapabileceğin tek yer var. Açınca gözüküyor boş bir yer var kapıda oradan girip dolduruyorsun. Cam açıkken takip edersen limitini bulabilirsin. Saç kurutma makinası ile ısıtarak yapıştırabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Gökhan bu işlem zorlugu avantaji dezavantaji nedir? Ben de yapmayi dusunuyom cunku bozuk yolda cok ses geliyo kapilardan. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Sesi bir nebze azaltıyor ama asıl arabanın alt döşemesi koltuklar falan sökülüp yapılması daha uygun olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts