İçeriğe Yönlendir

Karadeniz De Usta Ve 60000Bakımı


Hüseyin Kasap2

Recommended Posts

Hüseyin Kasap2

İyi günler değerli forum sahipleri Artvinde ikamet ediyorum aracımın garantisi bittiği için bakımını yetkili servis harici biryerde yapmayı düşünüyorum ve birkaç sorum olacak sizlere;

1)Trabzon-Rize ve Erzurum a gidebilirim bu illerde bildiğiniz tanıdığınız usta ve servisler va mıdır?

2)Aracımın debriyajı biraz yukarda kavrıyor eski aracım ford fiesta ya göre, acaba baskı balatayı değiştirme zamanı mı geldi?yada karakteristik olarak mı böyle?

3)Sol arka davlumbazda vidanın üstünde keçede dışarı doğru açılma söz konusu forumda araştırdım galiba focuslarda kronik bir durum gibi duruyor acaba bur bölgeyi hem sağ hemde sol davlumbazda şaseye yapıştırıcı ile sabitleme imkanım olabilir mi?

4)Aracımın hararet göstergesi tam ortada değilde çok az geride kalıyor norma çalışmasında hiçbir sıkıntı problem yok acaba göstergede mi bir sıkıntı var yani her iki taraftan sola biraz yakın duruyor sıkıştırdığımda da fan açtığında da böyle oluyor?

5)daha önceki bakıma 49000de girmiş motorcraft 5w30 kullanmışlar ben mobil3000 x1 yada castrol magnatec kullanmak istiyorum ilk değişimde eksilme olabilir mi?

6)Aldığım şahıs araca oldukça nazik kullanmış dediğine göre 120yi hiç geçmemiş ve bakımları 10000de bir yaptırmış focusların bakımı 10000 km de mi yoksa 15000 de midir ayrıyeten araç tabiri caizse hiç açılmadığı için uzun yolda sıkıştırdığımda 130-140ı görüyor fakat üstüne oldukça zorlamak gerekiyor acaba 60000kmden sonra herhangi bir sıkınıtı olur mu bu durum acaç için?

Çok soru sordum sürç-ü lisan affola;

saygılar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

serkan abi çok teşekkür ederim cevabın için geri dönüş için kusura bakma saolasın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...