Mehmet Erengin 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar, 2006 model dizel Ghia C-Max arabam, sabah ilk çalıştırmada devir saati oynayıp sonra stop ediyor. Marşa ikinci kere ve uzun süre basınca çalışıyor. Gün içinde bir daha yapmıyor. 142bin km'dedir aracım. Bilgisi olan var mıdır? 11 Mart 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi imla düzeltildi Yorum bağlantısı
Mehmet Erengin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 baktırmadım ama araç bir ikaz arıza göstermiyo Yorum bağlantısı
Mehmet Erengin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 çağlar bey hava soğuk değildi 5-10 derece arası Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Aklıma ilk krank pozisyon sensörü geldi, aracın aklındaki ne bilemem tabi 1 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Aklıma ilk krank pozisyon sensörü geldi, aracın aklındaki ne bilemem tabi anlık olarak ekranda motor sistem arızası yazısını görebiliyormusunuz abdurrahman kardesimin dediğide mantıklı krank poziston sensörü sağ taraftaki tekerin içine baktığınızda sensorü görürsünüz soketini çıkarıp takın suya maruz kaldığı için oksitlenebiliyor benim araçta olmuştu yolda giderken sarsıntıda motor istop edip çalıştırınca çalışıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Erengin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 yok gözükmüyor yarın bakarım sensöre Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Krank pozisyon sensörü ,krank kasnağı üzerindedir ,v kayışının alt noktasında kalır Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Krank pozisyon sensörü ,krank kasnağı üzerindedir ,v kayışının alt noktasında kalır Gerçekten, disk üzerinde sensör mü var? Kablolar filan? Anlamadım. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Gerçekten, disk üzerinde sensör mü var? Kablolar filan? Anlamadım. Kolay bulunsun diye dedim öyle.. V kayışının döndürdüğü dönen kasnağın tam dibinde ckp sensörü Yorum bağlantısı
Mehmet Erengin 1 Nisan 2014 Yazar Paylaş 1 Nisan 2014 hava kaç derece bunu yaptığında? Çağlar bey iyi günler C-Max Sabah İlk Çalişmada Stop Ediyor bu sorunum için hava kaç derecede yapıyor demiştiniz sorun hava soğuduğu zaman oluyo akşam hava 3 dereceydi ve aynı sorun araba ilk önce çakıştı sonra stop etti sonra marşa uzun süre bastım birazda gaz pedalına dokundum çalıştı. sizce sorun ne olabilir.. İlginiz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Birol Karayiğit 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 benim araçta da oldu. Arıza kodu motordan egsoza giden borunun tıkanık molması çıktı. Tamircim de onayladı. Sorun değil kendiside atabilir ama istersen temizleyelim dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts