İçeriğe Yönlendir

Araba Yazıları Hk.

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Misafir

BU lafın üstüne,Bıyıklar olmayaydı iyiydi :crazy: :D

Benim araba değil kardeş, sıkıntı yok :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

"attığın trip ya ameliyatlı yerime gelseydi"

(kuş serisinden) :)

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Kes hızını , ağlatma el kızını :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Elbette olacak olmaz olurmu bu bayrak bu vatan uzerinde dalgalanmaya dewam edecek son Turk nefes alincaya kadar.

Çok doğru ama bir de w yerine v olsaydı :(
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Babam sağolsun da arabayı ben aldım... Bizzat gördüm :)

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Çok doğru ama bir de w yerine v olsaydı :(

Arkadaşım sorun bumu yani ????

Ve kimse üzerine alınmasında benim fikirlerime değer verilsin yoksa V yazacağıma W yazmışım abi cidden bana çok samimiyetsiz geliyor nasıl denir tan anlamı ile ya bir laf söyleyeyim die bir fikir gibi hissediyorum ben lütfensülçi lisan var ise affola ama lutfen benim kelimelerime değil anlattıklarıma değer verşlsşn.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Tek sorun o değil aslında. Milli duygularını ifade eden birinin Türkçe'yi de düzgün kullanabilmesini beklerim açıkçası. Ayrıca bu bir forum kuralıdır. Bu kadar tepki göstermeden hatanı düzeltme yoluna gitmeniz daha uygun olurdu.

Art niyetli değilim sadece w harfine takıntılıyım. Biz de icq, mirc, msn kullandık ama dikkat etmeye çalışıyoruz.

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Arkadaşım sorun bumu yani ????

Ve kimse üzerine alınmasında benim fikirlerime değer verilsin yoksa V yazacağıma W yazmışım abi cidden bana çok samimiyetsiz geliyor nasıl denir tan anlamı ile ya bir laf söyleyeyim die bir fikir gibi hissediyorum ben lütfensülçi lisan var ise affola ama lutfen benim kelimelerime değil anlattıklarıma değer verşlsşn.

yanlis anlasilmasin mustafanin soyledigi :)

tabiki fikirler daha onemli ama turkcenin dogru kullanilmasi acisindan birazcik titiz davraniyoruz .

Mesela ben simdi telefondan yaziyorum ama turkce karakter kullanamadigim icin rahatsiz oluyorum :)

iyi paylasimlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Yazdım yazdım sildim.

Herkese iyi geceler.

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Tek sorun o değil aslında. Milli duygularını ifade eden birinin Türkçe'yi de düzgün kullanabilmesini beklerim açıkçası. Ayrıca bu bir forum kuralıdır. Bu kadar tepki göstermeden hatanı düzeltme yoluna gitmeniz daha uygun olurdu. Art niyetli değilim sadece w harfine takıntılıyım. Biz de icq, mirc, msn kullandık ama dikkat etmeye çalışıyoruz.

.İnan yazdıklarınıza anlam veremiyorum ...............Mustafa arkadaşım ben o söylediklerinizin bir çoğunu kullanmadım yazı kültürüm oradan gelmiyor ;) Ama bazen insanlar yazı dilinide cümleleri ile ifade eder iken sıralarken düzgünce yazmalı ya önce sen karşındaki kişiyi eleştirmeden bunu yapabilmelisin ;) aynı hassasiyeti sizden de beklerim ifade özgürlüğü elbette var bu ülkede ama senin beni bu şekilde eleştirme hakkın yok seni tenzih ederim !!!!!!

Tanıdık piskolog arkadaşlarım var takıntılarınız için yardımcı olabilirim ;)

iii geceler 

yanlis anlasilmasin mustafanin soyledigi :)

tabiki fikirler daha onemli ama turkcenin dogru kullanilmasi acisindan birazcik titiz davraniyoruz .

Mesela ben simdi telefondan yaziyorum ama turkce karakter kullanamadigim icin rahatsiz oluyorum :)

iyi paylasimlar.

Aydın Bey; Anlatım en az anlayış kadar önemli olmalı diye düşünüyorum :)

Bu arada turkce yazımıda Türkçe olamlı ama bu dikkat ettiğiniz halde yazımı bu şekilde oldu diye sizin anlatmak istediğinizin önüne geçebilecek kadar karaktersizce bir anlayış ile cevap vermek de iyi niyetli algılanmazdı değilmi ? iyi geceler

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Kurduğunuz cümleleri dönüp okusanız aslında ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksınız.

Psikoloğun numarasını istiyorum mümkünse

Mesajını 2 defa daha okudum.Anlamını bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanmamalısın komik oluyor emin ol

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
yanlis anlasilmasin mustafanin soyledigi :) tabiki fikirler daha onemli ama turkcenin dogru kullanilmasi acisindan birazcik titiz davraniyoruz . Mesela ben simdi telefondan yaziyorum ama turkce karakter kullanamadigim icin rahatsiz oluyorum :) iyi paylasimlar.
Ben de şu anda cepten yazıyorum ve düzgün yazabiliyorum. :)Siz de isteseniz yazarsınız :)Arkadaşlar üyeleri uyarmak yönetimin görevi. Uyarmak yerine yönetime bildir butonuna basmanız yeterli. Sizin uyarınız iyi niyetli olabilir belki ama diğer üye sizi tanınıyordur ve alınganlık göstermesi doğal. Arkadaşımız v yerine w yazmış bu kuralara aykırı ama lütfen üye üyeyi uyarmasın. Bunu gerekli görürsek biz uyaralım. Bu konuda biraz daha dikkat edelim. Saygılarımla. Not: Aydın'cığım tamamı cepten yazıldı :)
Kurduğunuz cümleleri dönüp okusanız aslında ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksınız. Psikoloğun numarasını istiyorum mümkünseMesajını 2 defa daha okudum.Anlamını bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanmamalısın komik oluyor emin ol
Mustafa hocam biraz daha sakin olurmusun. Lütfen.

.İnan yazdıklarınıza anlam veremiyorum ...............Mustafa arkadaşım ben o söylediklerinizin bir çoğunu kullanmadım yazı kültürüm oradan gelmiyor ;Ama bazen insanlar yazı dilinide cümleleri ile ifade eder iken sıralarken düzgünce yazmalı ya önce sen karşındaki kişiyi eleştirmeden bunu yapabilmelisin ;) aynı hassasiyeti sizden de beklerim ifade özgürlüğü elbette var bu ülkede ama senin beni bu şekilde eleştirme hakkın yok seni tenzih ederim !!!!!!

Tanıdık piskolog arkadaşlarım var takıntılarınız için yardımcı olabilirim

iii geceler

Aydın Bey; Anlatım en az anlayış kadar önemli olmalı diye düşünüyorum :)

Bu arada turkce yazımıda Türkçe olamlı ama bu dikkat ettiğiniz halde yazımı bu şekilde oldu diye sizin anlatmak istediğinizin önüne geçebilecek kadar karaktersizce bir anlayış ile cevap vermek de iyi niyetli algılanmazdı değilmi ? iyi geceler

Yavuz bey siz de lütfen biraz daha sakin olurmusunuz.

Lütfen.

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Kurduğunuz cümleleri dönüp okusanız aslında ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksınız.

Psikoloğun numarasını istiyorum mümkünse

Mesajını 2 defa daha okudum.Anlamını bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanmamalısın komik oluyor emin ol

Sorunun ne dostum senin ??

Anlayış konusunda sıkıntın war üzücü :(  BenW yazmak istiyorum Senin takıntıların war die ben istediğim gibi dawranmaktan waz geçmem (böyle bir isteğim şu an oluştu) ki böyle bir saygısızlık olmaz arkadaşım okuma ozaman benim yazdıklarımı  :D  :D  :D  ;)  ;)  ;)  :good1:

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Elimden geleni yapıyorum Mehmet bey  :(  ama kişisel takıntılarımız var diye de başka birine böyle saygısızlık etmek çok kaba olmuyormu ne dersiniz???

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

Ben de şu anda cepten yazıyorum ve düzgün yazabiliyorum. :)Siz de isteseniz yazarsınız :)Arkadaşlar üyeleri uyarmak yönetimin görevi. Uyarmak yerine yönetime bildir butonuna basmanız yeterli. Sizin uyarınız iyi niyetli olabilir belki ama diğer üye sizi tanınıyordur ve alınganlık göstermesi doğal. Arkadaşımız v yerine w yazmış bu kuralara aykırı ama lütfen üye üyeyi uyarmasın. Bunu gerekli görürsek biz uyaralım. Bu konuda biraz daha dikkat edelim. Saygılarımla. Not: Aydın'cığım tamamı cepten yazıldı :)

Lütfen.

:) yanlis yazdigin yer var abi gormedim sanma :)

Klavye degisebiliyormu acaba ? Android ozurluyumde biraz :)

Ayrica telefonda bildir butonu gozukmuyor . burdan yetkililere sesleniyorum :D

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:) yanliz yazdigin yer var abi gormedim sanma

Klavye degisebiliyormu acaba ? Android ozurluyumde biraz

Ayrica telefonda bildir butonu gozukmuyor . burdan yetkililere sesleniyorum :D

1- genelde dikkat ederim. :) senin kadarda değildir canım :)

2- dandroid bırakalı çok oldu :) t9 sözlüğü kullan. Otomatik tamamlayı kullan.

3- browserdan girip bildir :) buna bizim yapacak birşeyimiz yok :)

Elimden geleni yapıyorum Mehmet bey ama kişisel takıntılarımız var diye de başka birine böyle saygısızlık etmek çok kaba olmuyormu ne dersiniz???

Uzatmayalım diyorum. Çok büyüdü konu. Kapatmanızı öneririm. :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Elimden geleni yapıyorum Mehmet bey  :(  ama kişisel takıntılarımız var diye de başka birine böyle saygısızlık etmek çok kaba olmuyormu ne dersiniz???

Yavuz bey,

Kişisel takıntıdan çok (evet bir çoğumuz takıntılıyız :) ) kurallar gereği de böyle yazmak durumundasınız.

Mehmet bey'le konuyu kapatmışsınız gerçi :good1:

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR
(düzenlendi)

Yavuz bey,

Kişisel takıntıdan çok (evet bir çoğumuz takıntılıyız :) ) kurallar gereği de böyle yazmak durumundasınız.

Mehmet bey'le konuyu kapatmışsınız gerçi :good1:

Konuşarak ve yazarak anlaşabiliyoruz sonuçta iyi geceler

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
iii --> iyi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...