mustafaturan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Arkadaşlar merhaba rölanti dalgalanması probleminin forumdan arkadaşların önerisi ile gaz kelebeği potansiyometresinden olduğunu öğrenek bu problemimi çözdüm hali ile arabayı ilk aldığım günki kadar tekrar sevmeye başladım.Şimdi hareket zamanı bir konuda yeniden bilgilerinize danışma gerekesinimi hasıl oldu.Dün akşam Mehmet Gazihan'nın garajına bir uğradım.Kendisi bundan önce yazılım atarak 115lik 2011 focus'u 127 beygire sorunsuz çıkardığını 20 newtona kadar da tork sağladığı söyledi.tabiki bu bahsettiklerim LPG li değerler.Şimdi asıl sorum bu yazılımdan sonra aracın beyninde yada çalışan aksamında herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim varmıdır.Bu arada aracın kendi haritasını değiştirecek. herhangi bir box takmıyacak.Konu hakkında görüşlerinize yazarsanız sevinirim şimdididen teşekkürler. (Ffiyat 750TL) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Atmosferik motordan o değerler bana biraz hayal ürünü geldi açıkçası Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 atmosferik araca yazılım bence de gereksiz kaldı ki aracınız lpgli motor daha fazla ısınıyor lpg ile turbo dizellerde blok zaten daha dayanıklı ve kalın olduğundan rahatlıkla yapıyorlar tercih sizin illa yapıcam derseniz ekonomi yazılım atsın mehmet usta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 2.0 atmosferik değerlerine kavuşacaksa 1000TL veririm ben, dyno ölçümlerini ben yapacağım ama 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 2.0 atmosferik değerlerine kavuşacaksa 1000TL veririm ben, dyno ölçümlerini ben yapacağım ama son nokta koyulmuş Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Atmosferik motorda egzantirik modifiyesi yapmadıkdan sonra alabileceğin maksimum beygir 5-6 beygir ancak olur. Benzin pompası, dereceli egzantirik gibi modifiyeler yaparsan belki biraz daha fazla güç elde edebilirsin Yorum bağlantısı
mustafaturan 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Abiler tabiki bende benzinli aracın bu kadar değişken bir yapıya sahip olmadığını biliyorum.Ama Mehmet Gazihan işinde iyi bir usta tabiki ufak tefek aksaklıklar olması söz konusu.750 tl verilmesine verilirde sonrasında motor ile ilgili büyük bir problemle karşılaşırmıyım acaba ayrıca Sanırım dereceli egzantirik 2011 model 2,5 focsularda var diye biliyorum.Alt devirler çok tatsız bundan kurtulmak asıl amacım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 yazılım işini bende daha önce çok düşündüm ama forumdan abilerim (çağlar abi) vazgeçirdi. hatta daha önce bir toplantıyla kadiköyde bir yazılım firmasında bulunmuştuk her kesin hem fikir olduğu bir nokta atmosferik motorlarda yazılım bir işe yaramıyacağı, onun yerine hava girişine eklenecek bir parça ile alt devirlerin biraz canlandırılacağı söylenmişti. ama fiyat fazla uçuk değildi diye hatırlıyorum. bence onu bir araştırın çağlar abi osman ustanın bunu başka bir araçta denediğini söylemişti. olumlu sonuçlar aldıklarını söylemişti. bence onu bir araştırın derim. Yorum bağlantısı
mustafaturan 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 yazılım işini bende daha önce çok düşündüm ama forumdan abilerim (çağlar abi) vazgeçirdi. hatta daha önce bir toplantıyla kadiköyde bir yazılım firmasında bulunmuştuk her kesin hem fikir olduğu bir nokta atmosferik motorlarda yazılım bir işe yaramıyacağı, onun yerine hava girişine eklenecek bir parça ile alt devirlerin biraz canlandırılacağı söylenmişti. ama fiyat fazla uçuk değildi diye hatırlıyorum. bence onu bir araştırın çağlar abi osman ustanın bunu başka bir araçta denediğini söylemişti. olumlu sonuçlar aldıklarını söylemişti. bence onu bir araştırın derim. ÇAğlar abi derken Çağlar BAyur'danmı bahsediyorsunuz konuya bir yorumu var ama ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 ÇAğlar abi derken Çağlar BAyur'danmı bahsediyorsunuz konuya bir yorumu var ama ? evet takendisi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 ÇAğlar abi derken Çağlar BAyur'danmı bahsediyorsunuz konuya bir yorumu var ama ? Hayır Çağlar Boyar olacak 1 Yorum bağlantısı
mustafaturan 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Hayır Çağlar Boyar olacak hocam ozaman soyisminin deşifre olmasını istemiyor Çağlar abi. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Abiler tabiki bende benzinli aracın bu kadar değişken bir yapıya sahip olmadığını biliyorum.Ama Mehmet Gazihan işinde iyi bir usta tabiki ufak tefek aksaklıklar olması söz konusu.750 tl verilmesine verilirde sonrasında motor ile ilgili büyük bir problemle karşılaşırmıyım acaba ayrıca Sanırım dereceli egzantirik 2011 model 2,5 focsularda var diye biliyorum.Alt devirler çok tatsız bundan kurtulmak asıl amacım. Mehmet Gazihan ile ben kendi aracım için görüşmüştüm bana 110HP yapacağını söylemişti fiyat olarak da 600 ya da 750 gibi bir rakamdan bahsetmişti. 10 HP için verilmesi biraz abartı bir para olarak gördüm. Ayrıca mehmet gazihan yıllardan beri bu işleri yapan ve kendi araçlarıyla draglara katılan bir isim. Tecrübesini ve yazılımlarını tartışmıyoruz. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Arkadaşlar merhaba rölanti dalgalanması probleminin forumdan arkadaşların önerisi ile gaz kelebeği potansiyometresinden olduğunu öğrenek bu problemimi çözdüm hali ile arabayı ilk aldığım günki kadar tekrar sevmeye başladım.Şimdi hareket zamanı bir konuda yeniden bilgilerinize danışma gerekesinimi hasıl oldu.Dün akşam Mehmet Gazihan'nın garajına bir uğradım.Kendisi bundan önce yazılım atarak 115lik 2011 focus'u 127 beygire sorunsuz çıkardığını 20 newtona kadar da tork sağladığı söyledi.tabiki bu bahsettiklerim LPG li değerler.Şimdi asıl sorum bu yazılımdan sonra aracın beyninde yada çalışan aksamında herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim varmıdır.Bu arada aracın kendi haritasını değiştirecek. herhangi bir box takmıyacak.Konu hakkında görüşlerinize yazarsanız sevinirim şimdididen teşekkürler. (Ffiyat 750TL) Benzinli bir araca yazılım cok ama cok gereksiz bunun yerine hava filtresi egzoz ve headers yaptırın 10 ile 15 hp arasi performans alirsiniz ve yazilim dizelde verdiği gücü atmosferik benzinde vermez Yorum bağlantısı
mustafaturan 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Mehmet Gazihan ile ben kendi aracım için görüşmüştüm bana 110HP yapacağını söylemişti fiyat olarak da 600 ya da 750 gibi bir rakamdan bahsetmişti. 10 HP için verilmesi biraz abartı bir para olarak gördüm. Ayrıca mehmet gazihan yıllardan beri bu işleri yapan ve kendi araçlarıyla draglara katılan bir isim. Tecrübesini ve yazılımlarını tartışmıyoruz. yani tabiki tartışmıyoruz bu değerleri aldığını kendi söyledi ben söylemedim.sonuçta orda dynoda ben bu değerleri görmek için para ödiyeceğim. Benzinli bir araca yazılım cok ama cok gereksiz bunun yerine hava filtresi egzoz ve headers yaptırın 10 ile 15 hp arasi performans alirsiniz ve yazilim dizelde verdiği gücü atmosferik benzinde vermez açık hava fitresini bu ara inceliyorum tavsiyeniz olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 motora emilecek havayı fazlalaştırıp buna uygun avansta fazla yakıt püskürtülecek, temeli bu, tdci da turbo var emiş bu ayar ile oynanaıp fazlalşıyor, atmosferikte dyno da tepe noktasında beygir alınabilir, ama bu yola yansımaz, alıncak beygir de işe yaramaz, açık hava filtresini denemek kolay, sökün hava kabinini, ölçümü yapın? headers ise bir işlem düzüsününü sonudur, tek başına güç bile azaltır Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 yani tabiki tartışmıyoruz bu değerleri aldığını kendi söyledi ben söylemedim.sonuçta orda dynoda ben bu değerleri görmek için para ödiyeceğim. açık hava fitresini bu ara inceliyorum tavsiyeniz olursa sevinirim. Aem v2 ler var yaz ve kislik olarak mantar tip var ve simota lar tercihimdir Yorum bağlantısı
mustafaturan 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 motora emilecek havayı fazlalaştırıp buna uygun avansta fazla yakıt püskürtülecek, temeli bu, tdci da turbo var emiş bu ayar ile oynanaıp fazlalşıyor, atmosferikte dyno da tepe noktasında beygir alınabilir, ama bu yola yansımaz, alıncak beygir de işe yaramaz, açık hava filtresini denemek kolay, sökün hava kabinini, ölçümü yapın? headers ise bir işlem düzüsününü sonudur, tek başına güç bile azaltır teşekkür ederim konu hakkında bilgilendirmeniz için.Kabini sökmeyi deniyeceğim cumartesi günü hava filtresini açık tipe çevirmek yakıtta tasarrufmu sağlarmı peki. Yorum bağlantısı
mustafaturan 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 Aem v2 ler var yaz ve kislik olarak mantar tip var ve simota lar tercihimdir eyvallah hocam... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 teşekkür ederim konu hakkında bilgilendirmeniz için.Kabini sökmeyi deniyeceğim cumartesi günü hava filtresini açık tipe çevirmek yakıtta tasarrufmu sağlarmı peki. aksine yakıtı artırabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts