erim karsu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Neden yanmaz? Ampul ve sigorta sağlam. Ön farlarla bir alakası var mı acaba? Sinyallere amerikan park modülü taktırdım. Başka ne olabilir? 25 Mart 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Cümle tamamiyle düzeltildi. Lütfen imla kuralları ve güzel Türkçe'mize dikkat edelim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Arka bagaj kilidinizde sorun olabilir. Bagajın aydınlatma switch'i o kilidin içindeydi diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Arka bagaj kilidinizde sorun olabilir. Bagajın aydınlatma switch'i o kilidin içindeydi diye hatırlıyorum. Focusun bagaj ışığının müşürü orada, Fiestada da aynı yerde olabilir.. Yorum bağlantısı
erim karsu 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Focusun bagaj ışığının müşürü orada, Fiestada da aynı yerde olabilir.. o müşür degisiyormu pekı tamirmi oluyor? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 o müşür degisiyormu pekı tamirmi oluyor? Değiştirmek daha mantıklı, çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Benimki de arada yanmamazlık yapıyor bir ara fark ettim bagajı açınca bagaj kapağının sağ köşesine biraz vurun bakalım sanırım orada ya topraklaması var ya da orada ben o şekilde yakmıştım.Eğer gene yanmıyorsa bagaj kilit sistemi değişmesi lazım sanırım o da 150 200 tl civarinda. Yorum bağlantısı
erim karsu 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 ora Benimki de arada yanmamazlık yapıyor bir ara fark ettim bagajı açınca bagaj kapağının sağ köşesine biraz vurun bakalım sanırım orada ya topraklaması var ya da orada ben o şekilde yakmıştım.Eğer gene yanmıyorsa bagaj kilit sistemi değişmesi lazım sanırım o da 150 200 tl civarinda. oraları hep soktum baktım ama bı anormallık yokttu yarın bı denıyım ama sag tarafta sılecek motoru var ora oraları hep soktum baktım ama bı anormallık yokttu yarın bı denıyım ama sag tarafta sılecek motoru var hem bagaj ısıgını kablosu soldan arka koltugun altından gıdıyo Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 dediğim yere biraz vurun sanırım topraklaması ya da kilit mekanizması orada o yüzden yanmıyor olabilir. Yorum bağlantısı
erim karsu 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 sılec silecek çalışıyo r mu? calısıyor dediğim yere biraz vurun sanırım topraklaması ya da kilit mekanizması orada o yüzden yanmıyor olabilir. arkayı soktum fakat kılıde gıden bı koblo yok ve bu 1 hafta once yanıyodu Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Kablosu gozukmuyor zaten ama vurmayı deneyin yanmıyorsa kılıt degişebilir Yorum bağlantısı
erim karsu 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 Sigorta yanmış olabilir mi acaba? butun sıgortaları olcu aletıyle tek tek denedım hepsı saglam ampulde saglam Kablosu gozukmuyor zaten ama vurmayı deneyin yanmıyorsa kılıt degişebilir yarın bı daha sokup bakıcam yapamassam park lanbalarına baglarım Yorum bağlantısı
erim karsu 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 silecek çalışıyo r mu? silecek çalışıyo r mu? calısıyor Yorum bağlantısı
Mesut Oğuz 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Erim bey sorunuzun net cevabı olacağını sanıyorum zira benzer sorun bende de oluşmuştu. 1 ay kadar önce merkezi kilide kumanda taktırırken bagaj otomatiği de taktırdım. bu arada bagaj ışığının ara ara yanmadığını fark ettim. bagaj kapısının iç plastiğinin altında sol tarafta değişik bir müşür var bu müşür diğerleri gibi kapı kapatılınca basılmayla çalışmıyor. 2-3 cm boyunda bir silindir tüp şeklinde ve içinde bir bilye tarzı birşey var, bagaj kapağı yukarı kalkınca bilye tüpün içinde aşağı yuvarlanıp temas ederek devreyi tamamlıyor. Sorun şuydu ki zamanla kirlilik veya korozyon nedeniyle bilye hareket etmiyor veya düzgün hareket etmiyor o yüzden birkaç el darbesi vurduğunuzda hareket edip çalıştığı oluyor. parçayı bulamadığımdan sadece silmekle yetindim bir süre çalıştı ama şu an yine sorun çıkarıyor. o müşüre giden kabloyu iptal edip kapağa sıradan bir müşür takmayı düşünüyorum (Bildiğimiz kapı kapatılınca baskıyla çalışan yaylı müşür). Havaların iyi olduğu bir hafta sonu yapmayı düşünüyorum, kısmet olursa foto paylaşırım. Yorum bağlantısı
erim karsu 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Erim bey sorunuzun net cevabı olacağını sanıyorum zira benzer sorun bende de oluşmuştu. 1 ay kadar önce merkezi kilide kumanda taktırırken bagaj otomatiği de taktırdım. bu arada bagaj ışığının ara ara yanmadığını fark ettim. bagaj kapısının iç plastiğinin altında sol tarafta değişik bir müşür var bu müşür diğerleri gibi kapı kapatılınca basılmayla çalışmıyor. 2-3 cm boyunda bir silindir tüp şeklinde ve içinde bir bilye tarzı birşey var, bagaj kapağı yukarı kalkınca bilye tüpün içinde aşağı yuvarlanıp temas ederek devreyi tamamlıyor. Sorun şuydu ki zamanla kirlilik veya korozyon nedeniyle bilye hareket etmiyor veya düzgün hareket etmiyor o yüzden birkaç el darbesi vurduğunuzda hareket edip çalıştığı oluyor. parçayı bulamadığımdan sadece silmekle yetindim bir süre çalıştı ama şu an yine sorun çıkarıyor. o müşüre giden kabloyu iptal edip kapağa sıradan bir müşür takmayı düşünüyorum (Bildiğimiz kapı kapatılınca baskıyla çalışan yaylı müşür). Havaların iyi olduğu bir hafta sonu yapmayı düşünüyorum, kısmet olursa foto paylaşırım. tesekkur ederim ama ben bugun arkadasımızın bırı sagolsun 4 gurup sıvıc var ensondakı megerse bagaj lanmbasıymıs soktum ve ıcını tamamen temızleyıp zımparaladım su an cok guzel bı sekılde calıyor . Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 tesekkur ederim ama ben bugun arkadasımızın bırı sagolsun 4 gurup sıvıc var ensondakı megerse bagaj lanmbasıymıs soktum ve ıcını tamamen temızleyıp zımparaladım su an cok guzel bı sekılde calıyor . Sorununuzun çözümesine sevindim. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
erim karsu 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Sorununuzun çözümesine sevindim. Güzel günlerde kullanın. alı bey tesekkur ederım yardımların ıcın nokta atısı yaptın. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 alı bey tesekkur ederım yardımların ıcın nokta atısı yaptın. Rica ederim Erim Bey, amacımız bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak. Yorum bağlantısı
erim karsu 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Erim bey sorunuzun net cevabı olacağını sanıyorum zira benzer sorun bende de oluşmuştu. 1 ay kadar önce merkezi kilide kumanda taktırırken bagaj otomatiği de taktırdım. bu arada bagaj ışığının ara ara yanmadığını fark ettim. bagaj kapısının iç plastiğinin altında sol tarafta değişik bir müşür var bu müşür diğerleri gibi kapı kapatılınca basılmayla çalışmıyor. 2-3 cm boyunda bir silindir tüp şeklinde ve içinde bir bilye tarzı birşey var, bagaj kapağı yukarı kalkınca bilye tüpün içinde aşağı yuvarlanıp temas ederek devreyi tamamlıyor. Sorun şuydu ki zamanla kirlilik veya korozyon nedeniyle bilye hareket etmiyor veya düzgün hareket etmiyor o yüzden birkaç el darbesi vurduğunuzda hareket edip çalıştığı oluyor. parçayı bulamadığımdan sadece silmekle yetindim bir süre çalıştı ama şu an yine sorun çıkarıyor. o müşüre giden kabloyu iptal edip kapağa sıradan bir müşür takmayı düşünüyorum (Bildiğimiz kapı kapatılınca baskıyla çalışan yaylı müşür). Havaların iyi olduğu bir hafta sonu yapmayı düşünüyorum, kısmet olursa foto paylaşırım. Yorum bağlantısı
Mesut Oğuz 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Peki bu resimdeki 4lü grup nerede takılı benim gözüme çarpmadı. tarif eder misiniz. Peki bu resimdeki 4lü grup nerede takılı benim gözüme çarpmadı. tarif eder misiniz. Yorum bağlantısı
erim karsu 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 Peki bu resimdeki 4lü grup nerede takılı benim gözüme çarpmadı. tarif eder misiniz. Peki bu resimdeki 4lü grup nerede takılı benim gözüme çarpmadı. tarif eder misiniz. bagajı actıgınızda kılıt mekanizmasının hemen sagında kalıyor. Yorum bağlantısı
Mesut Oğuz 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 bagajı actıgınızda kılıt mekanizmasının hemen sagında kalıyor. Benim aracımda öyle bir bölüm göremedim ben, (2001 1,25 ghia) Yorum bağlantısı
kadir dedecan 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 arkadaşlar aynı sorun bendede var. fiestamı ilk aldıgımda arka bagaj lambası yanmıyordu. araştırdık bagaş müşüründeymiş. müşürü dışardan alayım dedim bi türlü bulamadım. bagaj kilidiyle satılıyor oda baya bi pahalı. çıkma saglam müşür bulursam takacagım bulamazsamda yapacak bişe yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts