İçeriğe Yönlendir

Sürücü Koltuğu Deformasyonu

Güray Yıldız

Recommended Posts

Güray Yıldız

20000km de olan fiesta aracımın sürücü koltuğu yan tarafı çizik çizik deforme oldu ve yakında yırtılacak diye korkuyorum. Garantiye başvurdum servis sıkıntı var demesine rağmen ford red verdi. Ne yapmalıyım?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Fotoğraf olsa daha net yorum yapılır. Ama bu tip aşınmalar genelde kullanıcı hatasına giriyor bildiğim kadar ile. Direksiyon ve vites topuzu dahil..

Yorum bağlantısı
Güray Yıldız

Şuan fotoğraf ekleyemiyorum ama akşam eklemeyi denerim ayrıca önceki arabamı 130.000 km bindim ne koltuğu ne topuzu hiç deformasyona uğramadı bu kadar kalitesiz olcağını düşünmemiştim fiesta koltuğunun. Ayrıca bazen ben koltuğu yükseltmeme rağmen sonradan en aşağıya indiğini farkediyorum sizde de oldu mu?

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Sizde talihsizmişsiniz yahu :) . Ben genelde en altta kullanırım koltuğu ama o sıkıntı dikkatimi çekmedi çok. Koltuk da normal şu anda.  Foto koyarsanız daha iyi olur tabi. Merak da ettim. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Koltuk elektrikli mi? benim elektrikli. Ama herhangi bir oynama olmuyor. 110 kg yükte bile  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Koltuk elektrikli mi? benim elektrikli. Ama herhangi bir oynama olmuyor. 110 kg yükte bile  ;)

Manuelin de dibi hatta :) körükleyerek yükseliyor :D

Yorum bağlantısı
Güray Yıldız

Alıcaktım vw polo binicektim mis gibi :(

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Bende koltuğun durumunu emrak ettim açıkcası.Fotoğraf alabilirsek seviniriz yorum yapmak açısından..

tşk

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz
(düzenlendi)

aha kerem abinin kaç kilo olduğunu ögrenmiş olduk  :crazy:

tarihinde Ümit Mavigöz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Foto eklemek için imzamdan yardım alabilirsiniz.

İmzam kim ya :p Resim yükleme sorumlusu mu?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Foto eklemek için imzamdan yardım alabilirsiniz.

İmzan da Sani den alın o yardımı diyor.. ne olacak şimdi : :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...