İçeriğe Yönlendir

185 65 14 Lastik Önerileriniz?


Mehmet Eren

Recommended Posts

Mehmet Eren

Değerli fordclubtr ahalisinden 185 65 14 ebatlarında lastik önerisi-tavsiyesi almak isterim. İkinci el de düşünebilirim.

 

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Goodyear EfficientGrip Performance der noktayı koyarım :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Bende Nokian H serisini almayı düşünüyorum oldukça sessiz bir lastik olduğu ve ıslak kuru zeminde yüksek performans sağladığını yaptığım araştırmalar sonucunda elde ettim Öncelikli tercihim Continental olurdu ama oldukça pahalı bir marka H serisini Hepsi burada da kampanya yapmışlar 250 tl den 190 a düşmüş bu fiyat mantıklı mı bilmiyorum ama nokian a güvennim arttı diyebilirim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Lassa Atracta kullanıyorum ıslak kuru Muğla şartlarında sıkıntısız.

Yorum bağlantısı
Emrah Barış

aradığınız perfonmans dan çok güvenlik ise bridgestone b330 evo tavsiye ederim,oldukça sessiz ve yağmurlu havalarda hissedilir yol tutuşu sunuyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın
(düzenlendi)

nokianda yanak çatlama problemleride az oluyor . zaten nokian bildigimiz nokia telefon üreticisinin ürünleridir nokia telefonların özelliği az ama sağlam telefonları vardır aynı kaide lastiklerinde de gecerli arkadaşlar bilgilerinize

tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

NOKIAN, Kökleri Fin Kauçuk İşletmesi’nin kurulduğu 1898 yılına kadar uzanan ve 1967 yılında NOKIA Corporation olarak devam eden kuruluş 1988 yılında Nokıan Tyres Plc olarak yoluna devam etmiştir.

Nokian Lastiklerinde Bulunan Aşınma Göstergesi Desenin merkezinde bulunan güvenli sürüş göstergesi diş derinliğinin ölüsünü ifade eder.

Nokian Lastikleri, üretiminde saflaştırılmış düşük aromalı yağların kullanımına geçen dünyanın ilk lastik üreticisidir.

Nokian Lastikleri PORSCHE modellerinde orijinal ekipman olarak kullanılmaktadır

Nokian Lastikleri daha düşük yakıt tüketimi, düşük yuvarlama direnci, mükemmel ıslak zemin performansı, frenleme sırasında harika tutunma ve sessiz sürüş sağlar.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersin Şahin

Ben bunu çok beğendim doğrusu :

L i n k ..

Cok yuksek hizlara cikmayacaksaniz i3 oneririm ben bugün siparişini verdim nokian i3 aldım yakit tasarrufu sağlıyor orta segment arabalar icin cok iyi saydigim ozelliklerde var zaten maksimim 190 km hiza dayanikli fiyati da h serisine göre daha ucuz düşünün derim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

O ebatta performance yok, compact var.

 

Haklısınız pardon :) Compactların testlerine bakmak lazım. Ama o ebatlarda Mchelin energy saverlardan babam 3. kez aldı focus1'e. Son derece memnun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...