Muharrem Ersin Başaran 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Direksiyondaki nijelaj atması , aracımı aldığımdan beri gözüme taklılıyordu.İnternetten aldığım nikelajı takma fırsatı buldum.Direksiyon genel itibariyle yıpranmamış.Plastik bikelajı çıkarınca alttaki derilerinde açıldığını gördüm ve yapıştırdım.Resimler aşağıda. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Direksiyonu görünce bizim araba sandım Bizim direksiyonunda sol üst nikelajında aynı sizin ki gibi açılma var ama kabarma yok. Tam olarak nasıl söktünüz biraz bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Fotolardada göstermeye çalıştım , çıkan plastik parçalarda 3 adet tırnak var.İlk olarak bir kartvizit ile bir köşesinden yavaşça kaldırdım.yavaşça kaldırarak ilerledim.Kolay çıkıyor.tırnakların direksiyonda geçtiği kısım yumuşak olduğu için zorlamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Nurettin Özdemir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Aynı sorun bendede var. Genelde en çok tutulan yer sol üst taraf oda terden dolayı hemen deforma oluyor.Yapışkanlı alüminyum folyo aldım dün söküp kaplamaya çalışacam bakalım fırsat bulursam. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Ellerinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş... Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 eline sağlık abi eskileri ne yapmayı düşünüyorsunuz Yorum bağlantısı
Emrah Altun 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Geçen başka bir konuda konuştuk deri direksiyon kılıfı konusunda. Bu nikelajların deri ile birleştiği yeri merak ediyordum. Şimdi görmüş oldum. Sol ytaraf çok yıprandı acaba eskiyi söküp aynı kalıpdan bir dana derisi kestirsem ben dikebilir miyim? Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Elinize sağlık. Güzel çalışma olmuş... Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 eline sağlık abi eskileri ne yapmayı düşünüyorsunuz Eskilerini boyatıcam.Nikelaj boyasıyla.Daha sonra bu çelik olanlardan memnun olmazsam geri dönerim diye düşünüyorum. Geçen başka bir konuda konuştuk deri direksiyon kılıfı konusunda. Bu nikelajların deri ile birleştiği yeri merak ediyordum. Şimdi görmüş oldum. Sol ytaraf çok yıprandı acaba eskiyi söküp aynı kalıpdan bir dana derisi kestirsem ben dikebilir miyim? Ben birde direksiyon kılıfı diktim üstüne bunun. Aslında aklıma geldi nikelaj üstüne gelen kısımları keserek daha uygun bir hale getireyim dedim.Sonra vaz geçtim.Öyle bir kalıp olsa dikilebilir.Birde nikelaj altlarında parça deriler var.Onlarda ek olarak dikilmiş. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hayırlı olsun..Tamamen aynısı olmasa da iş görecek parçalar..Benim araçta da sol üst kısımda çok ufak bir atma var.. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 Hayırlı olsun..Tamamen aynısı olmasa da iş görecek parçalar..Benim araçta da sol üst kısımda çok ufak bir atma var.. Aynısı değil.Hatta daha kaliteli tamamen çelikten yapılmış bir parça bu.Söküp takarken Ford bu parçayı güvenlik amacıylamı yoksa bozulsun parça satarım mantığıylamı plastik yapmış anlayamadım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Metal hali güzel olmuş bence. Eskileri de boyanıp saklanabilir veya satılabilir. Ancak direksiyon derisi sanki artık yenileme istiyor. Yorum bağlantısı
Murat Özalp 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 aslına bakarsanız benim hoşuma gitmiyor karbon kaplamayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Çukur 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 bende o sorundan dolayı yenisine 100 tl vermek yerine karbon kapladım. direksiyondaki eski ferahlık yok ama can sıkıcı boya atması olmaz artık açık renk karbonda kullanılabilir. resim eklemeye çalışıyorum. http://imgur.com/R5v5RfR Yorum bağlantısı
Başar Mert 18 Temmuz 2014 Paylaş 18 Temmuz 2014 ya bu sorun aynısı kronik olara heralde bende de var. Benim derininde değişmesi lazım artık ama nereden alırız bu krom parçaları falan. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 18 Temmuz 2014 Paylaş 18 Temmuz 2014 ya bu sorun aynısı kronik olara heralde bende de var. Benim derininde değişmesi lazım artık ama nereden alırız bu krom parçaları falan. http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-ford-focus-steering-wheel-paillette-ultra-thin-stainless-car-sticker-fit-05-13-year/1811808823.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts